Jump to content

fenerli17

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fenerli17

  1. merhaba emre kardeşim emeğine sağlık yanlız rufus ile yazdırmaya çalışıyorum ama defalarca denememe rağmen böyle bir hata alıyorum acaba indirirken bir hata mı oldu tekrar indirip deneyeceğim . tekrar indirdim aynı hatayı verdi 🙄 sorunu çözdüm rufus un son sürümünden kaynaklanıyor . eski sürümü ile yazım basarılı..
  2. emeğine yüreğine parmaklarına sağlık emre kardeşim. dikkat et de bili amca seni microsoft da işe almasın 😜 bizler ne yaparız sonra.
  3. blue edition azap oldu indirmek 500 tane sayfa açtı
  4. olayı çözdüm teşekkür ederim . sıkıntı 32 64 mevzusu muş. bu anakartın 64 bit durumu yok demekki. tekrar emeğine sağlık alphonso.
  5. sevgili alphonso sorunun paylaştığın sistemden olmadığını biliyorum. çünkü kendi pc mede kurdum oradan yazıyorum. uzun zamandan beri zaten senin paylaştğın sistemleri beğenerek tüm eşime dostuma da aynı sını kurarak formatlıyorum. demem o ki bazı pc lerde bu türlü aktivasyon sorunu olabiliyor. derdim buna sebeb olan nedir onu çözebilmek. mesela şu anda arkadaşımın oğlunun pc sine hem bunu hemde diğer tnc paylaşımlarından indirdiğim win 7 leri de denedim nedense yüklemede kullanımda sürücülerde vs. sıkıntı olmuyor . tek sorun ne otomatik aktivasyon nede sonradan denediklerim sonuç vermiyor. yani sıkıntı donanımsal mıdır. öyle olsa formattan önce bu pc de işletim sistemi vardı ve çalışıyordu ne oluyor da sadece aktivasyonda sorun oluyor bunu çözemedim. anakart asus p5b ram 2gb kinston ddr2 Hdd seagate barracuda 1000gb. ekran kartı zotac gt 630 synergy. dvd Lg gsa h55n başkada takılı donanım yok . yine diyorum ki sorun paylaştığın sistemde değil . haricen kullandığım aktivasyon aracı wloader V2.2.2.
  6. sevgili alphonso öncelikle emeğine sağlık. indirip kurulum yaptım sıkıntı sadece aktivasyonda oldu ne kurulumdaki nede sonradan denediğim aktivasyon araçlarından sonuç alamıyorum yani aktivasyon olmuyor . verdiği hatada An error has been logged to the systems event log yazısı çıkıyor. nasıl yardımcı olabilirsin ?
  7. sevgili Proctives paylaştığın dosyanın şifresini vermemişsin benden önceki arkadaş ta yazmış ama hala senden cevap yok ?
  8. usta dosya silinmiş yenilersen sevinirim teşekkürler
  9. sevgili forjest emegine sağlık yanlız dün indirdim kurdum bir problem yoktu ama şu anda unregistered diyor ve serial istiyor ayarlardan baktım güncellemesi kapalı görünüyor. üsteki konuları inceledim seriali salladım ama yemedi ne yapmam gerekiyor
  10. merhaba öncelikle emeğinize sağlık.alternatif link mümkünse eğer çok iyi olur çünkü tam 6 saattir 3.partın inmesini ekliyorum ve hala 100mb. de takıldı sayfayı her seferinde yenilemeye korkuyorum çünkü saatlerce beklemek ve her tıklamada açılan sayfalar reklamlar ciddi anlamda can sıkıcı :) artık yatacağım.
  11. arkadaşlar linkler çevrim dışı silinmiş yenilemeniz münkün mü lütfen emeğinize saglik şimdiden
  12. şimdi oldu işte  :db:  çok teşekkür ederim tekrar emegine sağlık  dediğim gibi 3 gündür öldürdü beni bu işlem dedim hatalı indi galiba indir allah indir kaç sefer indirip sildiğimi bilmiyorum :)  kolay gelsin saygılarımla
  13. sevgili köylüöncelikle  emeğine saglık yanlız bende neden se bir sorun oluştu 3 günden beri verdiğin multi linklerin hepsinden defalarca indirmememe rağmen daha 1. part açılırken bu yazıyı alıyorum dikkat edersen info yazan yer hepsinde 5 görünürken 1. partın açılmaya başladığında verdiği (5exrapidleech5_xyvwz.part01_5exrapidleech.info6.rar) bu yazıda info6.rar ı istiyor acaba sorun nedir
  14. paylaştığın konunun arkasında durduğun için çok teşekkür ederim çalışmalarında başarılar dilerim saygılarımla.
  15. [quote name='Akozdem!R' timestamp='1282430392' post='871310'] [color=#FF0000][b]SWFText 1.4[/b][/color] [img]http://img688.imageshack.us/img688/9182/swftexttnctrakozdemir.jpg[/img] SWF Text'in bu son sürümü sayesinde web sayfaları (intro, banner, logo v.s), animasyonlar veya sunumlar için kolaylıkla flash yazılar hazırlayabilirsiniz. Programın kullanımı oldukça basit ve 200'e yakın hazır yazı efekti içeriyor. Tek yapmanız gereken projeniz için uygun olan efekti seçmek.. [img]http://a.imageshack.us/img825/7962/down2.gif[/img] [code]http://www.mediafire.com/?edu7sgdo6ldmw8c[/code] [/quote] sevgili aközdemir linki yenilemen mümkün mü acaba şimdiden emeğine saglık [b]Akozdem!R [/b]-> Tmmdır.
  16. herşey iyi güzel de linkler yok ???? yenilenirse ben de indirip kurabilişrim şimdiden emeğine sağlık
  17. [quote name='TugruL' date='09 September 2011 - 12:33 ' timestamp='1315571626' post='1076521'] Dostum valla bu durum bu konuyu aştı biraz daha teknik bir konu. Bende bunu kullanıyorum şimdi http://www.sanalmarketim.com/urun/988e589a32375ed6698e601dbe6b3a33/SAMSUNG-R530-JT02TR-Core-i3-330M-2.13GHz-3GB-320GB-GT310M-15.6 ama hiç xp kurmaya kalkışmadım. Donanım işlerindende anlamam ama i3 dört çekirdek olmuyor mu? ve Xp de 4 çekirdek desteklemez bildiğim kadarıyla. Edit: 2 gerçek , 2 sanal çekirdeği varmış. İstersen yazılım bölümüne bir konu aç. Bu şekilde yükleyen varsa yardımcı olur belki [/quote] sevgili kardeşim emeğine sağlık sistemi indirip kuracağım yanlız bir söylediğin kafama takıldı xp nin 4 çekirdeği desteklemediği benim sistemim AMD PHENOM 9950 QUAD-CORE 2,61GHZ. ve ben hiç sorun yaşamadım xp de acaba bende çalışıyor ama gerekli performansı mı alamıyorum cokta önemli değil sadece dediğim gibi takıldığım için sordum )
  18. tüm müslüman aleminin ve tnctr ailesinin regaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
×
×
  • Create New...