Jump to content

roach_16

Üye
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Bursa

Recent Profile Visitors

871 profile views

roach_16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Memleket: ORDU Doğma, Yaşama, Büyüme sonrasını bilemeyiz.... BURSA
  2. Bilgisayarında haliyle baya fark edilir bir kasma oluyor, tabi çalışırken. Ayrıca artı bir işletim sistemi yüklendiği için içine yerde kaplıyor. Normal bir bilgisayarda neler yapabiliryosan sanalda da yapabilirsin.
  3. Atam senin bıraktığın bu vatanı elimden geldiğince koruyacağıma ve bu vatana layık bir şekilde insan olacağıma söz veriyorum. Senin arkanda bıraktığın bu şanlı tarih ve dünyanın en güzel vatanı için sana SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. Rahat uyu ATAM! Seni asla unutmayacağım...
  4. Windows 98 CD'si ile yada bir kaç program var bu iş için. Araştırma yapıp bulim sana nasıl yapılacağı hakkında bilgi vereceğim. Bu programlarda işini görür. Burda resimli anlatım var Windows 98 CD'si ile; Forumda anlatım yapılmış bu konuyu iyi incele içinde gerekli bilgiler var.
  5. HDD'ni bilgisayara direk bağla anladığım kadarıyla bildiğimiz 3.5 inçlik bir HDD. Daha sonra windows CD'si ile biçimlendir. İşine yarayabilir. Ama en garati FDİSK atman. Garanti temiz.
  6. Düzenlemeleri yapabilecek ve araştırma yapabilecek arakdaşlar arasında paylaşılıp çalışma, en küşük ayrıntısına kadar incelenip, düzenlemeler yapılabilir. Bir ekip oluşturulmalı bence.
  7. Aslında 3'ten fazla seviyorum ve ayrım yapamıyorum. Yinede 3 tane koyalım. 1 ) Fight Club 2 ) Ben Efsaneyim 3 ) Haryy Potter Serisi Dizi olarak da 1 ) Lost 2 ) Prison Break 3 ) Kyle Xy Amine olarak 1 ) Avatar Geriside karışık önüme geleni beğenirsem.
  8. Bu sitelere bak bi: Önce bunu dene 1: 2:
  9. roach_16

    7Iso 3.1

    Çok hazırcısınız. Çok biliyorsanız kendiniz yaparsınız. Bende @morning arkadaşımıza katılıyorum, @pc_insect'in çalışmasındaki kopyalama avileri çok güzel. İlla istemezseniz forumda nasıl değişireceğinizi, düzenleyeceğinizi falan filan herşey mevcut, kendiniz bir paket hazırlayın eksiksiz foruma verin bizde onu kullanalım.
  10. Endüsriyel Bakım Onarım okuyorum 11'inci sınıf. En çok kafamı verdiğim ders elektronik oluyor. Üniversite içinde hem bilgisayar alanında bişiler ve öğretmenlik düşünüyorum, olacağımda galiba. :)
  11. Ben bir üye yapmıştı diye hatırlıyorum sanki. Morning arkadaşımızın açtığı konuda nasıl yapılacağını anlatıyor. Orjinal SP3 paketi içinde olan sistem varsa Micrasoft'tan onun üzerinde oynama yaparak oluşturabilirsiniz. Çok vaktinizi almaz. Eğer bulursam linklerini gönderirim size. Msdn Orjinal Microsoft Xp Pro Sp3 Morning arkadaşımızın yaptığı @Temiz XP çalışmasınıda indirebilirsiniz. Yarı katılımsızdır sadece ad kısımlarını gireceksiniz.
  12. Forumda mevcut arayacağınız bölüm @Modifiye Edilmiş İşletim Sistemleri
  13. Forumda herşey mevcut araştırma yapmaya üşenmeyiniz. Aradığınız budur heralde, tam anlayamadım.
  14. Bende indirdim sanalda denemiştim. Hiç sorunsuz yüklendi ve o kadar özellikler düşük olmasına rağmen. Diğer bilgisayarıma yükleyip deniyeceğim belkide Windows 7'de kalabilirim. Çok güzel bir, Bill amcaya teşekkürler.
×
×
  • Create New...