Jump to content

emrekaan_18

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by emrekaan_18

  1. 1. Büyük harfle yazmak forumlarda hakaret sayılıyor (diye biliyorum).

    2. Palavra dediğin sistemler arasına Linux türevi olan Ubuntu'da katılıyor ki... şuan Ubuntu'dan yazıyorum bu iletiyi.

    3. En az Windows kadar dil desteği mevcut. (Hatta lisanslı Vista Home Premium işlt. sist. için Arapça dili lazımdı (Kullandığım proğramlar gereği) bulamadım, arapça dil desteği yokmuş kullanamadım. Linuxlar bir çok dili destekliyor ve Windowslardaki gibi kısıtlı sürüm vb. şeyler yok. (Bir kaç paralı istisna hariç, onlarda işi paraya döktükleri içindir ki... bazı destekleri paralı yani bazı işletim sistemleri kısıtlı.)

    4. Kablosuz ağlarda evet bir problem var ama biraz uğraşılırsa hallediliyor. ubuntu ve Pardus kurmuştum Toshiba leptobuma otomatik tanıdı ek kurulumda yapmadım. Bağlantı sorunum olmadı.

    5. Yanılmazsam Xp'den başka sistem görmemişsin (ben öyle anladım) millet Vista'yı eski sayıyor artık, Windows 7 kuruyor.

    6. Windows'ta kullanıpta masraf yapmayın dersen katılırım ama Linux vb. dersen katılmam. Bir sürü ücretsiz yazılımda cabası (karıştırmıyorum onları hiç).

    7. Diyeceksin ki... Bu Linux'çular manyak, nerede biri eleştirse saldırıyorlar sanki kendilerine zorla kullandıttırıyorlar gibi.... (Öyle bir niyetim yok ama sizde baya bi saçmalamışsınız. ''Kullanmıyorum o sistemi ihtiyaçlatımı karşılamıyor'' demeniz başka ''ARKADAŞLAR PARDUS LİNUX MAC OS HEPSİ PALAVRA!!!.'' demeniz başka.

    8. Windows ve Ubuntu birlikte yüklü bilgisayarıma Windowstanda vaz geçmem Linuxtanda kafama hangisi eserse onu kullanıyorum. Demem o ki bu bir tercih meselesi.

    Benim kızdığım nokta insanlar araştırmadan, yeterince bilgi sahibi olmadan eleştiri yapıyorlar, bu kendisine de yarar getirmiyor aksine ortamı geriyor. İsteyen istediğini kullanır ama emek verilmiş birşeye ''PALAVRA'' demek NANKÖRLÜK tür.

    Cahilane yazılan yorumlara kızıyorum.

    Dostum sana birebir katılıyorum söylemek istediklerimi söylemişsin.Ve Pardus on numara sistem.

×
×
  • Create New...