Jump to content

mondschein

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

903 profile views

mondschein's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Reputation

  1. kealOS_WinXP_Pro_2021_12_TR_X86_x32Bit_RAM_CPU_Fixed_Modern_PC_Opt_ESD https://disk.yandex.com.tr/d/8uG-UR_m7J5TzA/kealos xp pro sp3 tr x86 2021_12 optimal esd 4gb%2B ram modern cpu fixed bunu indirip kurmustum ilk önce, sizin verdiginiz link ile benim indirdigim farkllı mı ? isimleri aynı ama . sonra digğer xpleri indirmeye basladım. bunda hata verdi. diğerlerini de deneyim mi ? kurulum nasıl yapılıyor. normal rufus ile win7 normal bios kurar gibi ekledim flasha ama calısmadı. nasıl yapmalıyım.
  2. hocam kurulumu yaparken yuzde yuze ulastı, reset attı sonra siyah ekranda kaldı. kurulumu gorsel olarak anlatabilir misinz hangi programla nasıl yapılmalı. emeginze saglık, bu linkte pek cok xp var özellikleri nedirdir https://disk.yandex.com.tr/d/02H-HR71Z8Rpew hangisini kurmalıyım bilemedim. xp kabul etmeyen dusuk bir notebooka kurmak istiyorum. intel celeorn n2830 2 gb ram var. ve 4 gb lık farklı bir notebooka kurmak için hangisini indirmeliyim. winsetup from usb, rufus ile kurdum reset atttı. sonra acılmadı.
  3. bu cihaza kurulum yapılabilir mi ? https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-vostro-3501-i3-1005g1-4gb-1tb-156-freedos-P458489545 pek çok windows 7 uefi, window 10 istall.wim li ( galiba boyle yazılıyor ) denedim hep ilk reset atarken windows staring yazısında hata verdi. kurulum devam etmedi.
  4. ilginiz için çok sağolun. WT deki isoları da denedim. kurulum başlıyor. cihaz ilk reset atarken "windows starting" yazısı gelirken kendi kendine resetliyor surekli. resetleyince guvenli modda baslat, normal baslat.... gibi secenekler geliyor. hepsini tek tek denedim ama hiç birinde acılmadı. surekli windows staring de takılıyor. gerçi windows 10 kurdum. şimdilik windows 10 ile bir sorunum yok da göz alıskanlıgı windows 7 iyi geliyordu. birkaç gundur siteye girmeiyordum çok mesaj yazılmıs. cevap yazan tüm üyelere tesekkurler. cihazla oyun oynamayacagım. sınıf için alındı. word, pdf, internet için kullanılacak. oyle aman aman bir program da kurulmayacak zaten. amaç sınıfta çocuklara projeksiyona yansıtmak, pdf gostermek. wordde yazı hazırlamak. zaten kurulmayınca sizede Emre arkadasımızın hazırladıgı windows 10 kurdum. driverleri da kurdum çok sukur 4-5 gun oldu sorun yok. ilginiz için tekrardan tesekkurler
  5. çok sağolun o kadar da uğraştım kurmak için.
  6. dell marka yeni bir notebook aldım. dell vostro 3501 modeli. cihaz cok yeni bir model. bu cihaza alısık oldugum için windows 7 kurmak istedim.kuramadım. daha sonra uefi 64 bit win 7 yapımlarını denedim 5-6 farklı windows 7 uefi denedim hep aynı yerde hata verdi " windows starting" yazısı geliyor ve guvenli mod, ag ile kurulum, normal baslat secenekleri geliyor. hep aynı hatayı verdi. windows 7 kurma yöntemi ne olabilir.
  7. sağolun hocam. yuklenecek dosya klasorlerini yazmısınız. wim veya iso kalıplarını herhangi bir işleme tabi tutmak gerekiyor mu, karadurak arkadasın yaptıgı calısmada birkaç işlemden geçiriliyordu iso veya wim ler. netten indirdigim isoyu doğrudan yukleyince çalışacak mı ? sadece main.cfg dosyasında mı işlem yollatrını duzeltmek gerek ? amacım uefi, lecacy ve usb den çalışan win7, win10 gibi şeyleri tek halde taşıyabilmek.
  8. hocam 1. secenek olan multiboot installer da resimdeki gibi bir hata alıyorum. yönetici olarak da çalıştırdım. http://prntscr.com/emrzvr hocam eski sürümü indirip denedim sorun yok
  9. hocam emeğinize sağlık. bu 3 yöntemle 7-8,1-10 kuruluyor. ama xp nt6 ve winsetup ile kuruluyor değil mi ?
  10. cevabınız için çok sağolun. winsetupfromusb programıyla aio 32- 64 bitlik tek isoyu uefi de kullanabiliyor muyuz. bir de menu.lst de hata vardı yeni versiyonda duzeltilmiş mi ? iso yönteminde illaki orijinal el değmemiş mi olmalı. çok ayrıntılı bir multiboot isteğim yok. sadece xp - 7 - 8,1 - 10 legacy ve uefi olanları, bu sistemlerin pe hali ve birkaç araç için sadece bir menu var mı nasıl yapılabilir.
  11. elinize sağlık hocam. xp de wim den kurum yok değil mi. ( xp iso da wim dosyası zaten yok ) wimden kurulumda boyut daha mı dusuk iso'dan kuruluma göre ? videoların tamamını izledim ama gözümden kaçmış olabilir. wimden uefi olarak 64 bit kurulum yapılabilir ( aio 32- 64 bit bir arada olan isolardan ), iso yönteminde de tek iso ( 32 - 64 bit ) uefi kurulumu destekliyor mu ? orijinal yapımcı size ortalama bir süre verdi mi güncel versiyon için bekleyelim mi yoksa şuanki versiyonu mu kullanalım ?
  12. hocam kusra bakmayın yine bir sorum. boş paketi indirip kullanabilir miyiz. ( normalini de indirdim ama içinde kullanmayacagım çok şey var, yer kaplamaması açısından ) yine true image ile mi flasha kopyalanmalı ? boş pakete portable win 7, xp, win 10 nasıl ekleyebilirim.
  13. bootixe programıyla datayı aktif edemedim. sadece firadisk yöntemi kullancagım için diğer kullanılmayan menuleri nereden silebilirim. bir de firadisk yöntemiyle örneğin 2 tane win7 isoyu nasıl kullanabiliriz.
×
×
  • Create New...