Jump to content

muhammedali

Üye
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    alikoker.name.tr
  • Twitter
    alikoker

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1564 profile views

muhammedali's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

50

Reputation

  1. Programın yeni sürümü eklenmiştir. İlginiz için teşekkürler... http://alikoker.name.tr/belgeindir   Sürüm: 1.3 - Arama algoritması geliştirildi. - Yeni sürüm kontrolü eklendi.     - Sistem çubuğu simgesi eklendi. - Arayüzde geliştirmeler yapıldı. - Çeşitli sorunlar giderildi.
  2. 1) Kütüphane sekmesi bir tür dosya yöneticisidir. Üst kısımda klasörleri, alt kısımda ise belgeleri görmektesiniz. Program ilk açılışında size bir kütüphane klasörü sormakta ve dosyalar bu klasöre indirilmekte. Dosyalar konularına göre farklı alt klasörlere ayrılmakta. (Bu fonksiyonu ayarlar sekmesinden kapatabilirsiniz.) 2) Şimdilik yerel dosya ve klasörlerde arama yapma özelliği yok. Sadece arama sunucularında (internette) arama yapabiliyor. İsterseniz farklı klasörlere ileri - geri butonlarını kullanarak gidebilirsiniz. 3) Şimdilik böyle bir özellik yok, belki daha sonra farklı uzantılar ekleyebilirim. 1) Arama işlemi Bing, Google, Yahoo, Yandex gibi yaygın arama motorlarına ek olarak çeşitli dosya barındırma sitelerinde gerçekleştiriliyor. Ayarlar sekmesinden ayarladığınız sonuç sayısına göre farklı sunuculara bağlanılıyor. Burada 10 sonuç ayarlandığını varsayalım. Google'da 7 sonuç bulunursa kalan 3 sonuç diğer sunucularda aranıyor. Ayrıca arama sırasında çeşitli joker karakterleri de kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkürler...
  3.   Yorumlarınız için teşekkür ederim. Siteye portable versiyonunu ekledim az önce. Program ismi konusunda hem olumlu hem olumsuz yorumlar oldu. Tdk'nın faks sözcüğüne belgeçer (belge - geçer) önerisi kulağıma hoş geldiği için bu ismi seçmiştim. (belge + getir) Açıkçası bu konuda kararsız kaldım, belki sonraki sürümde değişiklik yapabilirim.
  4. Yeni sürüm eklenmiştir. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler... Sürüm: 1.2 - Arayüz tamamen değiştirildi. - 4 farklı arama sunucusu eklendi. - Parçalı indirme özelliği eklendi. - Kategoriye göre indirme özelliği eklendi. - Düzenli isimlendirme özellikleri eklendi. - Sekmeli arama ve önizleme özelliği eklendi. - Klavye kısayolları eklendi. - Kütüphane ve dosya yöneticisi eklendi. - Ayarlar sekmesi eklendi. - Ayarları sıfırlama ve aktarma özelliği eklendi. - Dil seçimi eklendi. - Araç çubuğu ve sağ tuş menüsü eklendi. - Durum çubuğu eklendi. - İşlem listesi eklendi. - Filtreleme özelliği eklendi. - Zaman aşımı özelliği eklendi. - Tümünü seç özelliği eklendi. - Performans ile ilgili geliştirmeler yapıldı. - Çeşitli sorunlar giderildi.
  5. Hayır, sadece görüntüleme ve kaydetme işlemini gerçekleştiriyor. Sonraki sürümde bu özelliği ekleyebilirim.
  6. PortLogger bir seri port terminal programıdır. Seri porttan gelen verileri görüntülemeyi ve kaydetmeyi sağlar. Kullanımı [spoiler] Araç çubuğundan gerekli ayarları yapın ve "Port Aç" butonuna tıklayın. İlgili port açılacak ve veriler gösterilmeye başlayacaktır. Port açıkken parametreleri ve çıktı türünü değiştirebilirsiniz. Ayrıca programın kurulduğu klasörden kaydedilen dosyaları inceleyebilirsiniz. [/spoiler] Ekran Görüntüleri [spoiler] [/spoiler] Sürüm Değişiklikleri [spoiler] Sürüm: 1.0 - İlk sürüm. [/spoiler] VIRUSTOTAL SONUCU (Temiz) https://www.virustotal.com/tr/file/60fce5f778a37df687c8f622d9fe061951db99b464ca7b2a78862c1bc2b5a8f0/analysis/1405157818/İNDİR http://alikoker.name.tr/portlogger(Program tarafımdan yazılmıştır, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.)
  7. GizliBilgi bir steganografi programıdır. İstediğiniz bilgiyi resim / ses dosyasına gizler ve gizlenmiş bilgileri okumanızı sağlar. Kullanımı [spoiler] Gizlemek istediğiniz metni yazın ve "Bilgi Yaz" butonuna tıklayın. Gelen pencereden kaynak dosyayı ve hedef dosyayı seçin. Yazmış olduğunuz metin yeni oluşturulan dosya üzerine işlenecektir. Daha önce işlenmiş bir dosyadaki bilgiyi okumak isterseniz "Bilgi Oku" butonunu kullanabilirsiniz. Ayrıca bilgiyi parola korumalı olarak gizleyebilirsiniz. [/spoiler] Ekran Görüntüleri [spoiler] [/spoiler] Sürüm Değişiklikleri [spoiler] Sürüm: 1.0 - İlk sürüm. [/spoiler] VIRUSTOTAL SONUCU (Temiz) https://www.virustotal.com/tr/file/b4829ec70fa2685fa100260c10da954d65f5a81f314e5c832d049144fa51ae6b/analysis/1381096317/ İNDİR http://alikoker.name.tr/gizlibilgi (Program tarafımdan yazılmıştır, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.)
  8. Zamanla, herhangi bir işlemin belirlenen süre sonunda yapılmasını sağlayan programdır. İstediğiniz süre sonunda bilgisayarınızı kapatabilir, özel bir komut çalıştırabilir ve bunun gibi pek çok işlemi zamanlayabilirsiniz. Kullanımı [spoiler] - Süreyi ayarlayınız. - Yapılacak işlemi seçiniz veya bir komut giriniz. - "Zamanla!" butonuna tıklayınız. [/spoiler] Ekran Görüntüleri [spoiler][/spoiler] Özellikler [spoiler] - Bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma, beklemeye alma. - Ekranı kapatma. - Alarm verme - Özel komut çalıştırma - Girilen komutları düzenlenebilir şekilde kaydetme. - Uygulamalara sağ tuş ile parametre verebilme - Dosya veya klasör açma - Dosya veya klasör silme - Katılımsız kurulum yapma [/spoiler] Komut Satırı Parametreleri [spoiler] /s: Sessiz İşlem /s--: Süre Ayarı /?: Diğer Parametreler Örnek: zamanla /s:100 regedit.exe /s test.reg [/spoiler] Sürüm Değişiklikleri [spoiler] Sürüm: 1.0 - İlk sürüm. [/spoiler] VIRUSTOTAL SONUCU (Temiz) https://www.virustotal.com/tr/file/e854ae35062838433db7005acdc26fba628051429180b8fa03aa11f7cb7794b3/analysis/1376173926/ İNDİR http://alikoker.name.tr/zamanla (Program tarafımdan yazılmıştır, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.)
  9.   Yorumunuz için teşekkürler ederim.   Evet, ilk sürümde tüm işlem spooler servisini durdurup önbellek temizlemekti. Fakat sorunu çözmeye yetmiyordu. Sonraki sürümlerde programı geliştirmem gerekti. Artık önbellekteki ve spool'daki tüm verileri temizliyor. Eğer işlem başarısız olursa silmeye zorlayarak sorunu çözüyor. (Bu işlemi 3 farklı yöntemle deniyor.) Daha sonra da yazıcıyı çalışır duruma getiriyor. Kısacası daha fazla işlem yapıyor artık.   Programı defalarca denedim sorunsuz çalıştı, sorun yaşarsanız yazıcınızın modelini ve işletim sisteminizi buradan veya sitemden bildirirseniz sorunu düzelterek yeni bir sürüm ekleyebilirim.   Sağlıcakla kalın...
  10. Yorumun için teşekkür ederim. Programı C# ile geliştirdim.     Yorumun için teşekkür ederim. Programın henüz belli eksikleri var. Sonraki sürümde indirmeler sekmesini daha da geliştirmeyi düşünüyorum. Örneğin hız sınırlaması, duraklatma, özel link ekleme, indirilen son klasörü hatırlama gibi özellikler ekleyeceğim. Tümünü seç özelliğinin yanında, sadece belli bir sunucuda arama yapabilme özelliği de eklenecek. Kısacası program biraz aceleye geldi, başka projelerim olduğu için ilgilenemedim. 1.2 sürümünde daha iyi olacak.
  11. Belgeindir bir belge arama ve indirme programıdır. Sayısız sunucuda istediğiniz konudaki belgeleri, e-kitapları ve sunumları sizin için bulur. Bunları görüntülemenizi ve kısa sürede indirmenizi sağlar. Kullanımı [spoiler] Aramak istediğiniz konuyu yazın ve "Ara" butonuna tıklayın. Yeni bir sekme açılacak ve belgeler kısa sürede listelenecektir. İndirmek istediğiniz belgeleri seçip araç çubuğundaki "İndir" butonuyla indirebilirsiniz. Belgeler konuyla ilgili alt klasöre indirilecektir. İndirilen dosyaları kütüphane sekmesinde görebilir ve çeşitli işlemler yapabilirsiniz. Ayrıca arama işleminde çift tıklayarak önizleme yapabilir, daha fazla sonuç görmek istiyorsanız "Daha fazla" butonunu kullanabilirsiniz. [/spoiler] Ekran Görüntüleri [spoiler] [/spoiler] Sürüm Değişiklikleri [spoiler] Sürüm: 1.3 - Arama algoritması geliştirildi. - Yeni sürüm kontrolü eklendi. - Sistem çubuğu simgesi eklendi. - Arayüzde geliştirmeler yapıldı. - Çeşitli sorunlar giderildi. Sürüm: 1.2 - Arayüz tamamen değiştirildi. - 4 farklı arama sunucusu eklendi. - Parçalı indirme özelliği eklendi. - Kategoriye göre indirme özelliği eklendi. - Düzenli isimlendirme özellikleri eklendi. - Sekmeli arama ve önizleme özelliği eklendi. - Klavye kısayolları eklendi. - Kütüphane ve dosya yöneticisi eklendi. - Ayarlar sekmesi eklendi. - Ayarları sıfırlama ve aktarma özelliği eklendi. - Dil seçimi eklendi. - Araç çubuğu ve sağ tuş menüsü eklendi. - Durum çubuğu eklendi. - İşlem listesi eklendi. - Filtreleme özelliği eklendi. - Zaman aşımı özelliği eklendi. - Tümünü seç özelliği eklendi. - Performans ile ilgili geliştirmeler yapıldı. - Çeşitli sorunlar giderildi. Sürüm: 1.1 - Windows 8 desteği eklendi. - Çeşitli sorunlar giderildi. Sürüm: 1.0 - İlk sürüm. [/spoiler] VIRUSTOTAL SONUCU (Temiz) https://www.virustotal.com/tr/file/ac626ff86f409011c9c52e942fe330785cd343a23185892c5c6fef7b575e69bd/analysis/1411553153/ İNDİR http://alikoker.name.tr/belgeindir (Program tarafımdan yazılmıştır, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.)
  12. Gelen mesajlar doğrultusunda yeni sürüm yapılarak ilk sayfaya eklenmiştir. Bu sürümde pek çok sorunu düzeltip, Windows 8 desteği ekledim. Programa ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler...
  13. [center][b]Akademedia Bilgisayar Destekli Eğitim Paketi Katılımsız Kurulum[/b][/center][center](Windows 7 ve 64 Bit Destekli)[/center][spoiler]====================================== 1 Kurulum Özellikleri ====================================== Kurulum Tipi: Katılımsız Kısayollar: Masaüstü-Başlat Menüsü Dil: Türkçe Boyut: 9 Mb Antivirüs Taraması: Temiz MD5: 847D6C14635CC96E85B23105FDB5F46C ====================================== 2 Ek Yapılandırmalar ====================================== -Program tamamen yeniden yapılandırıldı. -Kurulum ve kaldırma uygulamaları tamamen değiştirildi. -Windows 98 sonrası sistemlere uygun hale getirildi. -64 Bit sistemlerde yaşanan sorunlar giderildi. -Vista ve Windows 7'de karşılaşılan siyah ekran sorunu çözüldü. -Uyumluluk modunda ve 640X480 çözünürlükte çalışır hala getirildi. -Tam ekranda çalışacak şekilde yeniden düzenlendi. -Gereksiz dosyalar silindi. -Kurulum katılımsızlaştırıldı. ====================================== 3 Kullanım Notları ====================================== -Programı kurduktan sonra sistemi yeniden başlatmanız önerilir. -İstediğiniz dersin CD'sini sürücünüze takın. -Programı çalıştırın ve ilgili dersin kısmını açın. -Çıkış için ALT+F4 kombinasyonunu kullanabilirsiniz. -İsterseniz CD'leri sanal sürücü olarak atayarak da kullanabilirsiniz. ========================= 4 Akademedia'nın İçeriği ========================= Akademedia, Lise müfredatını kapsayan Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türkçe - Edebiyat, Tarih, Coğrafya ve Felsefe Grubu derslerinin yanında Rehberlik, Hızlı Okuma ve Dinlence gibi destek programlarını da içermektedir. Konu anlatımları, değişik seviyelerde önerilen ölçme ve değerlendirme sistemleri ile desteklenmektedir. Kullanıcıların gelişimleri Performans Analizleri ile gözlemlenebilir. Akademedia toplam 40 adet CD-ROM'dan oluşmaktadır. =========== 5 Öneriler =========== - Kurulumdan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. - Akademedia çalışırken daha verimli çalışmak için diğer programlarınızı kapatınız. - Wav kanalını kullanan ses veya müzik dinlemeyiniz. - Akademedia çalışırken, sizden CD değiştirmeniz belirtilemediği sürece CD sürücü içindeki CD'yi çıkartmayınız. - Akademedia'dan çıkmadan bilgisayarınızı kapatmayınız. - Akademedia dizini altındaki hiçbir dosyayı silmeyiniz, ismini değiştirmeyiniz ya da başka bir yere taşımayınız. =========================== 6 Akademedia Hakkında =========================== http://www.akademedia.com.tr http://www.sebit.com.tr Copyright © 1998 Sebit A.Ş. Her hakkı mahfuzdur. Akademedia, Sebit A.Ş.'nin tescilli markasıdır. Microsoft Windows ve Windows NT Microsoft Corporation'ın tescilli markalarıdır.[/spoiler] [b]Linkler[/b] (Sayfayı açın, bekleyin, sonra reklamı geç diyerek indirin) [quote] http://adf.ly/7Uokz http://adf.ly/7UorL http://adf.ly/7Uotu http://adf.ly/7Uqdh http://adf.ly/7Uqkz http://adf.ly/7UqsC [/quote] (Lütfen paylaşımlarınızda linkleri açık olarak vermeyiniz.) ISO Linkleri [spoiler]Başlangıç Cd (Kurulum için gerekli değil) http://rapidshare.com/files/132339114/hemenindir.org.akademedia.Baslangic.rar Biyoloji 1.cd: http://rapidshare.com/files/132364478/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/132418264/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/132432917/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD1.part3.rar Biyoloji 2.cd http://rapidshare.com/files/132946343/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD2.part1.rar http://rapidshare.com/files/132965516/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD2.part2.rar http://rapidshare.com/files/132968208/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD2.part3.rar Biyoloji 3.cd http://rapidshare.com/files/133004095/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD3.part1.rar http://rapidshare.com/files/133015743/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD3.part2.rar http://rapidshare.com/files/133019552/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD3.part3.rar Biyoloji 4.cd http://rapidshare.com/files/134041132/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD4.part1.rar http://rapidshare.com/files/134054523/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD4.part2.rar http://rapidshare.com/files/134065247/hemenindir.org.akademedia.Biyoloji.CD4.part3.rar Matematik 1.cd: http://rapidshare.com/files/132448997/hemenindir.org.akademedia.Matematik.CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/132461351/hemenindir.org.akademedia.Matematik.CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/132465075/hemenindir.org.akademedia.Matematik.CD1.part3.rar Matematik 2.cd http://rapidshare.com/files/132848206/hemenindir.org.akademedia.Matematik.CD2.part1.rar http://rapidshare.com/files/132859231/hemenindir.org.akademedia.Matematik.CD2.part2.rar Matematik 3.cd http://rapidshare.com/files/133336004/hemenindir.org.akademedia.Matematik.CD3.part1.rar http://rapidshare.com/files/133307504/hemenindir.org.akademedia.Matematik.CD3.part2.rar http://rapidshare.com/files/133318685/hemenindir.org.akademedia.Matematik.CD3.part3.rar Fizik 1.cd http://rapidshare.com/files/132599417/hemenindir.org.akademedia.Fizik.CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/132591428/hemenindir.org.akademedia.Fizik.CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/132561120/hemenindir.org.akademedia.Fizik.CD1.part3.rar Fizik 2.cd http://rapidshare.com/files/133595592/hemenindir.org.akademedia.Fizik.CD2.part1.rar http://rapidshare.com/files/133783531/hemenindir.org.akademedia.Fizik.CD2.part2.rar Fizik 3.cd http://rapidshare.com/files/133798488/hemenindir.org.akademedia.Fizik.CD3.rar Fizik 4.cd http://rapidshare.com/files/133812389/hemenindir.org.akademedia.Fizik.CD4.part1.rar http://rapidshare.com/files/133826146/hemenindir.org.akademedia.Fizik.CD4.part2.rar http://rapidshare.com/files/133826600/hemenindir.org.akademedia.Fizik.CD4.part3.rar Kimya 1.cd http://rapidshare.com/files/132834111/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/132819920/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/132608663/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD1.part3.rar http://rapidshare.com/files/132594776/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD1.part4.rar Kimya 2.cd http://rapidshare.com/files/133040284/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD2.part1.rar http://rapidshare.com/files/133053038/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD2.part2.rar http://rapidshare.com/files/133059133/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD2.part3.rar Kimya 3.cd http://rapidshare.com/files/133046021/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD3.part1.rar http://rapidshare.com/files/133059173/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD3.part2.rar http://rapidshare.com/files/133099095/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD3.part3.rar http://rapidshare.com/files/133033317/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD3.part4.rar Kimya 4.cd http://rapidshare.com/files/134341601/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD4.part1.rar http://rapidshare.com/files/134354966/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD4.part2.rar http://rapidshare.com/files/134318112/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD4.part3.rar http://rapidshare.com/files/134327839/hemenindir.org.akademedia.Kimya.CD4.part4.rar Coğrafya 1.cd http://rapidshare.com/files/132888605/hemenindir.org.akademedia.Cografya.CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/132928351/hemenindir.org.akademedia.Cografya.CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/132933336/hemenindir.org.akademedia.Cografya.CD1.part3.rar Coğrafya 2.cd http://rapidshare.com/files/134665841/hemenindir.org.akademedia.Cografya.CD2.part1.rar http://rapidshare.com/files/134675928/hemenindir.org.akademedia.Cografya.CD2.part2.rar http://rapidshare.com/files/134652331/hemenindir.org.akademedia.Cografya.CD2.part3.rar http://rapidshare.com/files/134654915/hemenindir.org.akademedia.Cografya.CD2.part4.rar Rehberlik 1.cd http://rapidshare.com/files/133912281/hemenindir.org.akademedia.Rehberlik.CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/133863445/hemenindir.org.akademedia.Rehberlik.CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/133892166/hemenindir.org.akademedia.Rehberlik.CD1.part3.rar Dinlence http://rapidshare.com/files/134080465/hemenindir.org.akademedia.Dinlence.part1.rar http://rapidshare.com/files/134095578/hemenindir.org.akademedia.Dinlence.part2.rar http://rapidshare.com/files/134563601/hemenindir.org.akademedia.Dinlence.part3.rar Tarih 1.cd http://rapidshare.com/files/134433834/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/134441343/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/134448030/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD1.part3.rar http://rapidshare.com/files/134454380/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD1.part4.rar http://rapidshare.com/files/136493709/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD1.part5.rar Tarih 2.cd http://rapidshare.com/files/134494127/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD2.part1.rar http://rapidshare.com/files/134634301/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD2.part2.rar http://rapidshare.com/files/134642670/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD2.part3.rar Tarih 3.cd http://rapidshare.com/files/134799956/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD3.part1.rar http://rapidshare.com/files/134816342/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD3.part2.rar Tarih 4.cd http://rapidshare.com/files/134900500/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD4.part1.rar http://rapidshare.com/files/134908276/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD4.part2.rar Tarih 5.cd http://rapidshare.com/files/134881655/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD5.part1.rar http://rapidshare.com/files/134891672/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD5.part2.rar http://rapidshare.com/files/134870812/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD5.part3.rar Tarih 6.cd http://rapidshare.com/files/134736717/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD6.part1.rar http://rapidshare.com/files/134758484/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD6.part2.rar Tarih 7.cd http://rapidshare.com/files/134771582/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD7.part1.rar http://rapidshare.com/files/134748809/hemenindir.org.akademedia.Tarih.CD7.part2.rar Hızlı okuma 1.cd http://rapidshare.com/files/134509652/hemenindir.org.akademedia.Hizli.Okuma.CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/134523258/hemenindir.org.akademedia.Hizli.Okuma.CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/134537661/hemenindir.org.akademedia.Hizli.Okuma.CD1.part3.rar http://rapidshare.com/files/134565339/hemenindir.org.akademedia.Hizli.Okuma.CD1.part4.rar Hızlı okuma 2.cd http://rapidshare.com/files/134578596/hemenindir.org.akademedia.Hizli.Okuma.CD2.part1.rar http://rapidshare.com/files/134591619/hemenindir.org.akademedia.Hizli.Okuma.CD2.part2.rar http://rapidshare.com/files/134605657/hemenindir.org.akademedia.Hizli.Okuma.CD2.part3.rar http://rapidshare.com/files/134606390/hemenindir.org.akademedia.Hizli.Okuma.CD2.part4.rar Türkçe- Edebiyat 1.cd http://rapidshare.com/files/136257021/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/136260955/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/136265248/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD1.part3.rar http://rapidshare.com/files/136269551/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD1.part4.rar Türkçe- Edebiyat 2.cd http://rapidshare.com/files/136272757/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD2.part1.rar http://rapidshare.com/files/136276745/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD2.part2.rar http://rapidshare.com/files/136280924/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD2.part3.rar Türkçe- Edebiyat 3.cd http://rapidshare.com/files/136294756/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD3.part1.rar http://rapidshare.com/files/136282357/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD3.part2.rar http://rapidshare.com/files/136286523/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD3.part3.rar http://rapidshare.com/files/136291768/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD3.part4.rar Türkçe- Edebiyat 4.cd http://rapidshare.com/files/136341224/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD4.part3.rar.html http://rapidshare.com/files/136336587/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD4.part2.rar.html http://rapidshare.com/files/136332501/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD4.part1.rar.html http://rapidshare.com/files/136345256/hemenindir.org.akademedia.Turkce-Edebiyat..CD4.part4.rar.html Felsefe 1.cd http://rapidshare.com/files/136475527/hemenindir.org.akademedia.Felsefe.CD1.part3.rar http://rapidshare.com/files/136472382/hemenindir.org.akademedia.Felsefe.CD1.part2.rar http://rapidshare.com/files/136478921/hemenindir.org.akademedia.Felsefe.CD1.part1.rar http://rapidshare.com/files/136824426/hemenindir.org.akademedia.Felsefe.CD1.part4.rar Felsefe 2.cd http://rapidshare.com/files/136489239/hemenindir.org.akademedia.Felsefe.CD2.part3.rar http://rapidshare.com/files/136485956/hemenindir.org.akademedia.Felsefe.CD2.part2.rar http://rapidshare.com/files/136482708/hemenindir.org.akademedia.Felsefe.CD2.part1.rar http://rapidshare.com/files/136492669/hemenindir.org.akademedia.Felsefe.CD2.part4.rar Felsefe 3.cd http://rapidshare.com/files/136535773/hemenindir.org.akademedia.Felsefe.CD3.rar Rar şifreleri:www.hemenindir.org[/spoiler] (Windows 7 64 Bit ve Windows XP 32 Bit üzerinde denenmiştir.)
×
×
  • Create New...