Jump to content

Dj Demir

Üye
  • Posts

    708
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dj Demir

  1. Hesapla alakalı olacağını hiç sanmıyorum. Denk gelmiştir. SSD ömrünü bitirmiş o halde. Geçmiş olsun.
  2. Diskin tamamen ölmediyse eğer, Diskpart ile sıfırlanacağını düşünüyorum. CMD'yi yönetici olarak çalıştır. list disk yaz select disk diyerek diskin numarasını belirterek seç clean yazarak diski sil Eğer silme işlemi yapıldıysa bu defa da bölüm oluşturman gerekecek. create partition primary yaz Daha sonra select partition 1 yaz Akabinde active yazarak diski oluşturmuş olursun Son olarak formatlamak için ise; format fs=ntfs quick yazıp işlem bittikten sonra da assign dersen işlem tamamlanmış olur Deneyip sonucu paylaşırsan sevinirim.
  3. Matrix'i görünce dayanamadım. Bir iki mesajı okudum stres oldum. Matrix sadece o günün değil. Gelmiş geçmiş en iyi bilim-kurgu filmi. Ve orijinal felsefesi olan tek film. Seri hiç değişmedi. Bazıları sonradan bozuldu abartıldı felan diyor. Asla bozulmadı. Baştan beri makinalar ve insan türünü anlatan bir hikayesi vardı. 1 ile 2 arasındaki boşluğu da Animatrix ile kapatmışlardı. Yani uzun lafın kısası şu ki.. Matrix bir efsane.
  4. Apz Dosyasını Kaldırıyorum! Ben burada örnek olsun diye paylaşayım dedim Bazı arkadaşlar edit yaparak emek hırsızlığı yapıyorlar. Ve sanki normalmiş gibi Bir de bana özel mesaj atıyorlar. Yazık vallahi yazık! Örnek alınır , faydalanılır. Ancak sadece arka plan ve butonların yerleri değiştirilip Yeniden yapılmış gibi gösterilmez ki!  
  5. Android markete yani Google Play'e girmeyi biliyor musun?
  6. işletim sistemin Bada mı Android mi? Eğer android ise Mx Player indir codeclerini kur Flv dışında tüm dosyaları destekliyor ve gerçekten harika bir uygulama. Flv de oynatmak istersen VPlayer var. Onun flv desteği var. Dönüştürmene felan gerek yok videoları. Avi formatını bile açıyor Mx Player.
  7. işte tek tek çözümleri sıraladım. 1-BIOS ayarlarından intel ekran kartını devre dışı bırak.(%80) 2-Bağdaştırıcı Ayarlarından intel'i devre dışı bırakmaya çalış. 3-İntel ekran kartının denetim masasına gidip onu oradan devre dışı bırakmaya çalış. 4-Masa üstüne sağ tıkladığın zaman çıkan "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırın" dan Gözat butonuna basarak uygulamaları seçmeyi dene.   Dediğim gibi. Aklıma da başka bir çözüm gelmiyor.
  8. Amd'yi kullanmak istiyorsanız dediklerimi AMD için yapın. Ben o kısmı anlamamışım demek ki. Ancak olmaması pek doğal değil. Aklıma başka çözümler gelmiyor maalesef.
  9. Peki.. O zaman sağ tıkladığınızda Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır seçeneği var mı? Orası varsa girip Gözat butonuna tıklayın. Ardından intel ekran kartını hangi uygulamaların (Program,Oyun vs.) kullanacağını yüksek performans ile seçin. Böylece seçtiğiniz uygulamaları çalıştırdığınız zaman intel devreye girecektir.
  10. Masa üstüne sağ tıkladığınız zaman AMD control center veya intel veya benzeri bir şey geliyor değil mi? Oradaki ayarlardan birini devre dışı bırakıp diğerini seçebilirsiniz
  11. Bağdaştırıcı Ayarlarından kullanmak istemediğini devre dışı bırakmayı denedin mi?
  12. Gönderen sürekli 537'li bi numara olarak geçiyor. Ama olsun emeğine sağlık kardeşim. Gerçekten çalışıyor. Tebrik eder ve başarıların devamını dilerim.
  13. %80 BIOS'ta olmalıydı. Ama dediğim gibi evet bazen olmayabiliyor.  Kendim şahit oldum. Ancak bu demek değildir ki siz sadece OnBoard VGA'yı kullanıyorsunuz Bilgisayarın işlemlerine ve o anki durumuna göre geçiş yapıyor zaten.
  14. Yani Galaxy S-4 ile IPhone 5 çok farklı telefonlar. Karşılaştırmak mantıksız. Ama yok ben sürekli güncelleme istiyorum diyorsan Ve kullanım kolaylığı olsun diyorsan Elbette S-4
  15. O zaman elindeki işletim sistemi isosunu veya klasör halinde ise klasörü aç Ana dizine yoksa eğer $OEM$ adında bir klasör oluştur. Bat dosyası oluşturmayı bilmiyorsan eğer. Not defterini aç içine regedit /s Numlockaçık.reg girip, farklı kaydetten Numlockaçık.bat diye kaydet.
  16. Ama sen bunu anlamıyorsan o zaman kavramları iyice araştır. Önce neyin ne olduğunu niçin olduğunu felan öğren ondan sonra.
  17. Şimdi açılışta NumLock'un açık kalması için gerekli bir reg kaydın var değil mi? "Format dosyasına eklemeyi düşünüyorum" cümlenizden anladığım Modifiye yapmanız değil mi? Öyle olduğunu varsayıyorum. Modifiye Xp'nizin ana dizininde $OEM$ klasörü vardır. Onun altına yoksa $1 klasörü oluşturuyorsunuz Ardından dosyaları buraya atıp Bir bat dosyası oluşturuyorsunuz. Bat dosyasına da  regedit /s dosyaismi.reg dediğiniz zaman  Format atarken bu klasör okunur ve reg girdisi kayıt edilir. (Umarım yanlış hatırlammıyorumdur.Çünkü uzun zamandır modifiye ile uğraşmıyorum)
  18. Dratloz derken? Ayrıca kablolu girememenin iki ana nedeni vardır. Ya kablon sağlam değildir. Ya da Ethernet Driver'in tanıtılmış değildir.
  19. Programları kurdurduğun klasörün altına koyarak bat dosyasına regedit /s dosyaismi.reg girebilirsin.
  20. Direk kaldırma değil ama. Application.ShowPopUp menü ile Window.Hide bir arada gitmiyor. Window.Hide komutunu girince Application.ShowPopUp menü ile oluşturduğum tray menüsü gizlenmiyor. O yüzden false yapmanın bi anlamı yok. Çünkü tray simgesi hala orada kalıyor. Bende sorun yok. Tıkır tıkır çalışıyor. Zaten şifre oluşturmuşsan şifre ekranına sadece atadığım kısayol tuşu ile dialog sayesinde gidiliyor. O da değiştirmek amaçlı. Cancel desen bile var olan şifreyi değiştirmeden geçerli sayfaya geri yolluyor.  
  21. BOIS ayarlarından OnBoard VGA'yı devre dışı bırakabiliyorsan onu dene. Yok olmuyorsa sistemin çalışma şartlarına bağlı olarak zaten diğer ekran kartını devreye sokuyor bazı makinalar.  
  22. Cihaz kolay kolay bozulmaz. en fazla sistemi göçertirsin. internetten iyice araştır. Bak senin model için hangi romlar var ve özellikleri neler. Sonra Root olman gerekiyor. Her cihaz farklı şekilde Root olur hatta kimisi için hala Root etme metodu yoktur. O yüzden sadece iyice araştır anlarsın zaten gerek var mı yok mu  ya da nasıl yapılacağını öğrenmiş olursun.
  23. Açık hat almışsan eğer. Kendi üzerine alamıyorsun diye biliyorum. Ancak endişelenecek bir durum yok. Eski sahibinin borcudur o.  
  24. Neyi nasıl kaldırmaya çalışıyorsun anlamadım? Şifre ekranında ben cancel tuşuna basınca geçerli temaya geri dönüyor. Sende nasıl öyle bir şey olabilir anlamıyorum. Ayrıca Apz dosyası da sende. Komutlara bakarsan cancel'dan sonra geçmesi gerektiğini de görürsün.
  25. Aboo :) O bağlantı mı ya :)) IDM ile 2 Kb ile download ediyor:) Yok ne uğraştırması yolluyorum şimdi.
×
×
  • Create New...