Jump to content

Tutsak21

Üye
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

3109 profile views

Tutsak21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

82

Reputation

  1. https://www.tnctr.com/topic/258605 Windows Xp Project V-1 arama yap belki işini görür
  2. Tüm donanımlara sahip olduğum halde tüm güncel sistemlere inat üstadın sistemini indirip kuruyorum ??
  3. iphone kullanmak kesinlikle bi ayrıcalıktır ve abartılmayı sonuna kadar hakkeden muhteşem bi cihazdır....
  4. basit ama sorunsuz sata ekleme yöntemi ve daha fazlası mevcut .. www.tnctr.com/topic/258605-windows-xp-project-v-1/
  5. yüreğinde Allah sevgisi taşıyan ve bunu da çevresinde ki tüm insanlara yansıtan. ADIYAMAN..
  6. iş gördükten sonra orası pek sıkıntılı değil bence ama GFX-Boot_Customizer \ Language silerseniz  ingilizceye dönüşür.. 
  7. GFX-Boot Customizer Örnek çalişma: [spoiler][/spoiler] kendinize göre GFX formatın da multiboot ekranı hazırlayabilirsiniz kullanımı son derece basit ve kolaydır.. Download http://www.mediafire.com/download/05fmqu8p7jiw5e8/GFX-Boot_Customizer.rar Farklı 2 çeşit Gfx Download http://www.mediafire.com/download/3uumhkka4ua4a1c/GFX.rar ..PSD formatında resim kendinize göre duzenleyebilirsiniz [spoiler] [/spoiler] Download https://www.mediafire.com/?5y2s2hmshu4271b
  8. WinXp Boot Çeşitleri Kurulu Olan Wİndows Xp İçindir Sistemin Boot ekranını 7 Farklı Şekilde Değiştirebilirsiniz.. ..::Görüntüler::.. [spoiler] [/spoiler] ..::DOWNLOAD::.. https://www.mediafire.com/?widblb7d656rgnr
  9. farklı xp ve diğer kurulumlar için blue_life konularına bak     http://www.tnctr.com/topic/100852-cd-dvd-usb-hdd-icin-multiboot-hazyrlamak/ http://www.tnctr.com/topic/173188-iso-dosyasyndan-xp2003-kurulum-projesi/   Linkler Sağlam şimdi..    
  10.   vaktiniz varsa http://www.tnctr.com/topic/258605-windows-xp-project-v-1/ kendinize aynı sistemi hazırlayabilirsiniz..
  11. Windows Xp PRoJect V-1 İçerisinde 6 Çeşit Görsel Paket, 9 Çeşit Hdd Doluluk Gösterges, Xp temaları Logonui ekranları Ve en güncel MassStor (Ahci sataları) Olan Modifiye yi bat dosyaları ile kolaylaştıran Kurulumu ve Kullanımı Cok basit ve etkili bir projedir.... .::Sistemde Blunan Görsel Paketler::. [spoiler] [/spoiler] ..::Sistemde Bulunan Hdd Doluluk Göstergeleri::.. [spoiler] [/spoiler] ..::Ahcı MassStorage Integrasyon ::.. (Amd, İntel, JMICRON, Marvel, nForce, Sis ve VıA) [spoiler] [/spoiler] WİnXp Katılımsız İntegrator Katılımsız Programlarınızı En basit şekilde Xp dosyanıza entegre etmenizi sağlar [spoiler] [/spoiler] ..:WinXP Aktivasyon::.. XP'nizin Doğrulamadan geçmesi için Oto Aktivasyon Ekler ...::WinXp Açılış MEnüsü Logonui::.. Stone XP Finalda Kullanmış Oldugum Açılış Menüsünü Ekler ..::WinXp Tema İntegrator ::.. Stone XP Finalda Kullanmış Oldugum 14 Farklı Temayı Ekler DOWNLOAD Toplam Boyut 368 Mb http://www.mediafire.com/download/as8zaycol6cnusp/WinXP+PROJECT.part1.rar http://www.mediafire.com/download/oad2dsoc39f4d0l/WinXP_PROJECT.part2.rar http://www.mediafire.com/download/x9w8bfl6dnv0l4y/WinXP_PROJECT.part3.rar http://www.mediafire.com/download/z3cq759sqeesb0w/WinXP_PROJECT.part4.rar Not:Diğer Görsel Paketler Konun Altına Fırsat Bulundukca eklenecek..
  12. farklı 2 pcde cd 'den ve usb'den kurulum gercekleştirdim hiç birşekilde hata almadım..
  13. Not:Sİstemle ilgili hatalar giderildi Usb'den Ve Cd'den Kurulum Sorunsuzdur.. Tek link ile paylaşmak isteyenler olursa Konuya ekleyebilirim..
  14. konu en kısa zamanda güncellenecek...(upload ediliyor.)
×
×
  • Create New...