Jump to content

imparator29

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

423 profile views

imparator29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaslar konu basligindada yazdigim gibi benim sorunum bilgisayar cok yavaslamisti sanirim virüs bulasmisti bende formatliyim dedim usb ye windows 10 yüklemistim usb üzerinden kurulum yapacaktim bios dan önceligi usb ye verdim sonra normal yükleme adimlarini takip ettim ama her seferinde söyle bir uyari geliyor. "hicbir aygit sürücüsü bulunamadi yükleme medyasinin dogru sürücüleri icerdiginden emin olduktan sonra tamam i tiklayin. böyle bir uyari geliyor ne yaptiysam devam edemedim bana yardim edin Allah rizasi icin. sunu unutmusum su an isletim sistemi yüklü degil cünkü format atarken c yi bicimlendirmistim yeniden temiz kurulum yapicam diye.
  2. Teşekkürler kardeş hızlı cevap için SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. öncelikle emeginize saglik benim bir sorum olacakti yukarda cd den ve usb calisir demissiniz yani bunu cd ye yazdirip veya usb ye atip kurulum yapamazmiyim.
  4. tesekkürler su an indirmeye basladim insallah iyidir ben leptopa kurmayi düsünüyorum sanirim bir aksilik olmaz indirme bittikten sonra tekrar yazarim insallah ama emekleriniz icin cok tesekkürler tüm tnctr.com ailesine.
×
×
  • Create New...