Jump to content

hipopotam

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hipopotam

  1. 2 gündür Windows 10 Enterprise Key arıyorum hepsinin aktivasyonu dolmuş
  2. 2008 de verilen linklerin sağlam kalmasını beklememen lazım..
  3. Güncelleme yok şu anda. fakat dediğin gibi disk belleği dosyasından dolayı olabilir internette bir video gördüm sorunun çözümü için ramdisk diye programdan hardisk üzerinden ekstra bir bölüm yaratıyorlardı o programı bulabilirsem bir umut onu deneyeceğim.
  4. evet sanırım en mantıklısı 8 e dönmek onda bir problemim yoktu teşekkür ederim yardımların için.
  5. ikisinide durdurdum hiçbir değişilik yok malesef :( Sanırım bu işin sonunda ssd almak zorunda kalacağım :( Ama açıkcası sırf böyle birşey için almakta çok mantıksız geliyor bana benim hdd bana yetiyordu hız olarak laptop olmasına rağmen 7200 rmp sata açıkcası windowsun mekanik hdd olduğu için bu şekilde çalışmasıda saçma geliyor :(
  6. Temiz kurulum yaptım hatta 2 defa yükledim windowsu ikinci defa yüklerken garanti olsun diye bütün harddiski silip yeniden böldüm o şekilde kurulum yaptım. 2 farklı iso indirdim denedim burdan ilk önce 8.1 pro indirdim belki ondan oluyordur diye daha sonra enterprise indirip yükledim fakat sorun aynı şekilde devam etti.
  7. Cevap için teşekkür ederim. Depolama servisi kapalı gözüküyordu zaten açıp denedim yine birşey değişmedi malesef :(
  8. Yardımcı olabilecek kimse yok mu bu sorunu burada sadece ben mi yaşıyorum ?
  9. Başka fikri olan yok sanrım :( İnternette biraz araştırma yapıtım ben mekanik hardisklerde bu sorun oluyormuş sanırım çözüm olarak ssd hdd alınmasını öneriyorlar fakat malum ssd hdd ucuz değiller açıkcası :( Windows 8.1 kullanan herkes ssd mi kulanıyor burda mekanik hdd kullanıp sorunsuz çalıştırabilen var mı acaba  ?
  10. [URL=http://img493.yukle.tc/image.php?id=6149Adsiz.jpg][/URL]
  11. Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar Windows defender'i kapattım fakat değişen bir durum yok hala aynı şekilde makine sadece kapatınca dalgalanma oldu kullanımda kapatmadan önce aralıksız %100 çalışıyordu şimdi 1 saniye düzeliyor 1 saniye %100 oluyor maalesef.
  12. Arkadaşlar Sony VAIO laptopuma  yeni Windows 8.1 yükledim Daha öncede Windows 8 kullanıyordum hiç bir sorunum yoktu. Fakat Şu anda bilgisayarım inanılmaz derecede yavaşladı ve sürekli donuyor celeron makinalar bile şu anda daha hızlıdır benden şu yazıyı yazmak bile resmen işgence haline geldi. Benim gördüğüm kadarıyla bilgisayar sürekli %100 olarak hardisk kulanımı gösteriyor fakat görev yöneticisinden baktığım zaman harddiski %100 kulanacak kadar işlem yapan herhangi bir şey gözükmüyor. Çözümünü bilen yada bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.   Sistem Özellikleri ;   işlemci : İntel core i7 Q740 1.73 GHz   Hard disk: Toshiba MK6461GSY 7,200 RPM Sata   Ekran Kartı : Nvida gefoceGT 425m   Ram Bellek : 8 gb   Şimdiden teşekkür ederim sizlere bu durum devam ederse sanrım bilgisayarı parçalayacağım sinir oldum.    
  13. Güncel 8.1 pro keyi nereden bulabilirim arkadaşlar ?
×
×
  • Create New...