Jump to content

Mustafa Abi

Üye
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

933 profile views

Mustafa Abi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. rufusa mbr olarak yazdırmamız yeterli midir üstad?
  2. Soru 1: 1809 sürüm 1803'ten daha mı stabil ve performanslı acaba? Soru 2: rardan çıkan dosyayı doğrudan rufusla yazdırıp kurulum yapabilir miyiz?
  3. usta SKY Multi Boot Full DVD 2011

    torrent dosyasını alabilirmiyim rica ettsem

    pars-60Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız.com

  4. [quote name='ßuRak2677' date='21 Ocak 2011 - 23:24 ' timestamp='1295652878' post='949065'] Arkadaşlar bir kaö gün telefon (küçük olan) flash belleğimi takmadım . İçinde 400 mb falan dosya var . Setuplar program fln önemli benim için . Taktığımda Diski kullanmadan önce biçimlendirmeniz gerekiyor ; şimdi biçimlendir - iptal yazıyor . Biçimlendir dersem silincek çok önemli dosyalarım . Bilgisayarım - Yönetten bakıyorum F: sürücüsüne 400 mb diyor dolu görüyor . Normal olarak bilgisayarımı açıp baktıpımda 0mb boş 0mb dolu diyor chdsk :f yapıyorum dosya sistemi RAW olduğu için yapmıyor hata denetimi . Arkadaşlar nasıl çalıştırcam ben bunu ya lütfen yardım .. [/quote] http://www.mydigit.cn/mytool/ChipGenius.rar linkteki programı indir, flash diskin takılı iken programı çaıştır. Ekran görüntüsünü upload et, yardımcı olayım.
  5. LİNK HATA veriyor dostum acilen yenileyebilir misin, lütfen?
  6. Çok teşekkür ederim. Ben hem NetSupport School v8.02 hem de Netop School v5.0 kullanıyorum. Her ikisi de mükemmel ama NetSupport School daha hoş ve kullanışlı. Yalnız kurulumu yapacak arkadaşlara bir uyarım olacak. Hem öğretmen bilgisayarını hem de öğrenci bilgisayarlarının ağ ayarlarını otomatik IP adresi al olarak DEĞİL, elle yapılandırma yapmaları gerek. Aksi takdirde belli bir süre sonra bağlı bilgisayarlar kopmaya başlıyor.
  7. Aynı sorunu ben de yaşadım şu anda sistemim formatlı ve boş duruyor. Kalıbı Nero ile yazdırdım. Kurulum dosyaları bilgisayara koyalanıyor, reboot edip kuruluma devam ettiğim zaman (Hata:F:\I386\asms - Artıklık Veri Döngüsü - Kurulum için gerekli bileşenlerden biri bulunamıyor) mesajı veriyor. CD CD-Writer sürücüsünde takılı iken bunlar oluyor. CD'yi CD sürücüsüne takıp kurarken de kurulum için gerekli dosyalar bilgisayara kopyalanırken %99 da iken Shellstyle.dll kopyalanamıyor, CD arızalı gibi bir mesaj çıkıyor. Elimde başka bir Hiren's Boot CD (Revolution imzalı) vardı. Onunla sistemi açıp, MagicISO programı ile ilgili dosyaları (Bu dll dosyaları temalarla ilgili) Windows kurulum klasöründe ilgili yerlere kopyaladım. (NOT: CD deki SHELLSTYLE.DL_ adlı dosyaları kopyalayıp uzantılarını DLL olarak değiştirdim. Bugün okul çıkışı yeniden kurmayı deneyeceğim. Daha basit bir çözüm yolu bilen varsa lütfen yardım etsin.
×
×
  • Create New...