Jump to content

çukurovalı

Üye
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

476 profile views

çukurovalı's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşlar yeni bir lg p503 optimus one aldım beraberide gelen bir sürü gerksiz türccel uygulamaları var bunları nasıl silebilirim bilen arkadaşlar yardın edebilirmi acaba?şimdiden teşekür ederim:
  2. herkesin niki kendine gözeldir bence önemli olan niklerin deyil...?gözel olmasıdır:
  3. MİMARİ ÇİZİMLER PROGRAMI (AUTO CAT 2000)KATILIMSIZ YAPABİLİRMİSİNİZ ACABA,SAYGILAR
  4. aradığım programın adı(peyzaj.org/autocad-turevi-ucretsiz-mimari-cizim-programi-2/ )şimdiden teşekürler yardım edebilecek arkadaşlarlütfen yardım etsin mümkünse türkçe dili: Akozdem!R --> Ne istediğini anlayamadım, kurallara göre istekete bulununuz, ayrıca imzanda yanlış karakter var.
  5. ARKADAŞLAR ŞÜYLE BİR PROGRAM ARIYORUM ACABA KATILIMSIZ YAPABİLECEK ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ?ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER: PROGRAMİN İSMİ:(mimari%20otoket...)NOT MÜMKÜNSE TÜRKÇE :
  6. Ben Ben dört duvar arasındayım yapayalnız Hapishane değil hapis gibi Ben dört duvar arasındayım bir kapı bir pencere Bir tek yatağım var sererim her gün yere Ben dört duvar arasındayım bir kere Kader utansın kalbim olmuş yara bere Ben dört duvar arasındayım dert dolu Kurtulmak için denedim her yolu Ben dört duvar arasındayım kimsesiz ve sesiz Eriyorum her gün bir deri bir kemik kaldım sensiz Ben dört duvar arasındayım sevdiklerimden uzak Her yer berbat her taraf dolu tuzak Ben dört duvar arasındayım yalnız Anasız, Babasız, Bacısız, Kardeşsiz ve kimsesiz Ben dört duvar arasındayım bir kere Elime alırım kalemi yazarım bir çok yere Ben dört duvar arasındayım bazen bezerim Deli divane gibi çıkar alır başımı gezerim Ben dört duvar arasındayım............Yalnız ben Mehmet Emin Altun
  7. mermer el sanatları.camiler iç dekorasyon işleri yapıyorum:wave:
  8. mermerciyim:camiler iç dekorasyon yani kısaca el sanatları.
  9. camiler iç dekorasyon yani mermer el sanatları:
×
×
  • Create New...