Jump to content

erdal1555

Üye
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by erdal1555

  1. Ben Windows 10 enson MOUNT un 720 versiyonu kurulu iken Usb 2.0 32 gb Sandiske kurdum sorunsuz kurdu gayet güzel çalışıyor köylü eline emeğine sağlık güzel sistem kolay gelsin
  2. wintohdd 3.8 professional şifre aldım.kurdum winpe nasıl yapabiliriz wintohdd.wim nasıl oluşturabiliriz wintohdd 3.8 professional şifre aldım.kurdum winpe nasıl yapabiliriz wintohdd.wim nasıl oluşturabiliriz ERLZZ57J-C54FFUTF-74NULRRG-XMMKAEKX-QQ9S8SDB-2FR45N4U
  3. semsibey eline sağlık güzel bir çalışma bu sistemin içerisinde işletim sistemleri olmayan halini bizlere verebilirmisiniz. Malum indirme sıkıntımız var dosya baya bir yüksek işletim sistemlerini biz yükleye biliriz. İşletim sistemi olmadan boş halini atabilirmisiniz.Tabiki mümkünse
  4. Bugün güncelleme yoluyla windows 10 1803 17133.1 yeni sürümünü yükledim.Bugünden itibaren güncelleme yoluyla dağıtımı başladı.
  5. Csaradure bir ricamda olacak Sergei strelec in UEFI için kullandığımız birde EFI \Microsoft\Boot içerisine atacağımız bcd dosyasının adı ne olacak mesela KMP,DLC,HKB sergei içinde var mı varsa ismini ne yazacağız.
  6. Crasadure çok teşeekkür ederim.Sağolun.
  7. Crasadure sizden bir ricam olacak Sergei strelec dosyaları olan "sergeix64pe.efi " ile "sergeix64pe.png" verebilirmisiniz.Yapmış olduğunuz anlatımlar için teşekkür ederim.Bu konuda bayabi bilgimiz arttı.İyi bir eğitim seti oluştu.Sizden çok şeyler öğrendim.Yapmış olduğun anlatımlar net ve anlaşılır.
  8. CRASADURE Size bir soru sorabilir miyim.Benim usb Flash Bellek U Disk özellikli 128 gb bölümlendirme yaparken Bootice ile NTFS&FAT32 olarak formatlamıyor.Ancak FAT32&NTFS olarak formatlıyor.Ben bootice programı ile sıralamayı ilk bölümü 0 ntfs yapıyorum 2 ci bölümü 1 fat32 active yapıyorum bunuu bir sakıncası varmı kurulum düzgün çalışırmı.Ayrıca dosyaları flash belleği siliyor bu çözebilir miyiz.Flash normalde 1 . bölüm fat32 2. bölüm ntfs olarak bölümlenmiştir. Vermiş olduğunuz kodlarda değişiklik yapmam gerekiyormu.
  9. Terk part Fat32 yaptığımda da belli yere geldi mi gene dosyaların içi boş oluyor. Main.cfg nin içi siliniyor
  10. Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. 128gb Super Duoduo flash bellek aldım. Ntfs-fat32 olarak bölmek istediğinde Ntfs yi oluşturuyor. Fat32 bölümünü oluşturmuyor. Fat32-ntfs yapınca oluşuyor. Ancak bu sistemi kurduğumda bellidir yere geldimi dosyaların içi siliniyor.. Bu sorunu nasıl çözebilirim. U Disk flash bellek Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. 128gb Super Duoduo flash bellek aldım. Ntfs-fat32 olarak bölmek istediğinde Ntfs yi oluşturuyor. Fat32 bölümünü oluşturmuyor. Fat32-ntfs yapınca oluşuyor. Ancak bu sistemi kurduğumda bellibir yere geldimi dosyaların içi siliniyor.. Bu sorunu nasıl çözebilirim. U Disk flash bellek Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. 128gb Super Duoduo flash bellek aldım. Ntfs-fat32 olarak bölmek istediğinde Ntfs yi oluşturuyor. Fat32 bölümünü oluşturmuyor. Fat32-ntfs yapınca oluşuyor. Ancak bu sistemi kurduğumda bellibir yere geldimi dosyaların içi siliniyor.. Bu sorunu nasıl çözebilirim. U Disk flash bellek
  11. \AIO\Menu\WinLegacy dosyanın içerisinde bcd dosyası yok.Menü de Legacy ye girip bootice programı ile girdileri yazdığımda birisini kaydettiğimde hepsinin boot bölümü kmpe\boot.sdi oluyor yada \AIO\Tools\MS\boot.sdi oluyor diğerlerini kurmuyor.Bootice programından Professional bölümünden GUID Alias değerlerini ve OSDevice ile ApplicationDevice değerlerini düzelteceğim.
  12. Arkadaşlar lagacy bcd dosyası nerede bilgi verebilir m isiniz
  13. Bizde sana teşekkür ediyoruz.İlgilendiğin için sağol.Bu güzel bir anlatım olmuş.
  14. Arkadaşlar bu programda şunu farkettim.Windows 7-8-10 x86 ve x64 AIO iso dosyası 20.45 GB. büyüklüğündeki iso dosyasını flash belleğime AIOBOOT programı ile fat32 biçiminde tek part olarak oluşturduğum flashıma yüklemek istedim.Şu uyarıyı verdi.Flash fat32 olarak 4 gb tan büyük olduğundan yüklenemez.Bu nedenle büyük dosya küçük parçalar halinde yüklenecek uyarısı verdikten sonra tamam dediğinizde 20 gblık dosyayı 4 gb halinde bölerek işletim iso sunu flasha yazdı.Boot ederek isoyu çalıştırdığımda çalıştı.Kurulum da formatlama kısmına kadar geliyorum.BU KONUDA BİLGİNİZ OLSUN.
  15. Arkadaşlar kolay gelsin.x86 ve x64 iki windows 10 indirdim.Her iki esd dosyayı decrypter programının yanına kopyaladım ve programı çalıştırdım. 3 tane kurulum şıkkı çıktı.3 şık yani ISO with 1 shared serviceable instal.wim şıkkına basınca x86 ve x64 AIO Iso sunu oluşturdu.Dualboot ıso sunu oluşturdu. ISO nun boyutu 6.55 GB olarak gösteriyor ancak iso içeriğini dışarıya çıkardığımda 13 gb olarak gösteriyor.Dual boot bir ISO nuz oluşuyor.Bilginize.İndirme linki veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.Sağolun.
  16. eline emeğine sağlık teşekkür ediyorum.Güzel bir çalışma.Alternatif link verecek var mı?
  17. Dualboot klasöründe x64 bit dosyaları ile  x86 bit dosyaları nasıl yerleştirilecek . Yani Dualboot dosyasının içeriği nasıl olacak. Ayrıca x64 dosyaları (install.wim) dosyası nerede olacak. Birde x64 AIO ile x86 AIO  tüm versiyonlar olan install.wim kullanılırmı. Köylü kardeş sana zahmet bu olayı geniş kapsamlı anlatabilir misiniz.Şimdiden teşekkürler. Destroychip arkadaşın anlattıklarınıda kapsarsa memnun oluruz.Çalışmalarını takip ediyorum.Tabiki vaktiniz varsa. Videodaki anlatımı uyguladım ancak olmadı. Destroychip arkadaşınkileri de uyguladım olmadı. install.wim x64 hemde x86 dosyaları ayrı klasörde mi olacak.Bilgi verirsen sevinirim.Kolay glsin.

  18. Dualboot klasöründe x64 bit dosyaları ile x86 bit dosyaları nasıl yerleştirilecek . Yani Dualboot dosyasının içeriği nasıl olacak. Ayrıca x64 dosyaları (install.wim) dosyası nerede olacak. Birde x64 AIO ile x86 AIO tüm versiyonlar olan install.wim kullanılırmı. Köylü kardeş sana zahmet bu olayı geniş kapsamlı anlatabilir misiniz.Şimdiden teşekkürler. Destroychip arkadaşın anlattıklarınıda kapsarsa memnun oluruz.Çalışmalarını takip ediyorum.Tabiki vaktiniz varsa.
  19. arkadaşlarWindows 10 rs3 x86 içerisinde 1-Windows Setup Media 2-Microsoft Windows PE 3-Microsoft Windows Setup bu dosyalar ne anlama geliyor.Bilen var mı
  20. Bu yeni sürüm hem haziran hemde Temmuz ayında ayrı ayrı mı çıktı.Haziran ayındakini indirdik, şimdi de Temmuz versiyonu çıktı. Bu sürüm ne anlama geliyor
×
×
  • Create New...