Jump to content

selamlar

Üye
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by selamlar

  1. Link silinmis.Linki yenileyebilirmisiniz acaba?
  2. Merhaba arkadaslar Internet explorer 7 de internet sayfalarini actigimda, ekranin alt kisminda acilan sitelerin kucuk goruntuleri gozukuyor. Daha onceleri acilan sitelerin goruntusu cikmiyordu.Sadece girmis oldugum sitelerin isimleri gozukuyordu.Internet explorerde girmis oldugum internet sitelerinin sadece isimlerinin gorunmesini nasil saglayabilirim? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum.
  3. Tesekurler DİKKAT: Teşekkür Etmek İstiyorsanız Butonunu Kullanmanız Gerekmektedir.
  4. Bende zaten o sekilde acmaya calisiyorum olmuyor.Pc de xvid codec zaten yuklu.Sfx maker programi elinde yokmu ki eklemedin.Ben netten sfx maker dosyasini bulup indirdim ve portable yaptim foruma eklemek icin ama benim indirdigim senin resmini koydugundan farkli goruntusu var.Dosyayi ekliyorum.Bir bak istersen. http://www.multiupload.com/0CFU7U7NT0
  5. videoyu indirdim video acilmiyor.neden instand demo anlatiminin exe dosyasini eklemedin anlayamadim.acaba sorun sadece bendemi oluyor anlayamasim gitti.
  6. Arkadasim anlatim videonu izledim.Anlatim videonda masaustune link konusunda bilgi vermissin.Benim ogrenme istedigim program kisminda kendi olusturdugum bir dosya icine kisa yolu olusturmak istiyorum.Bu konuda yardimini bekliyorum. Ornegin: Baslangic - Program - Dosyalarim - Kisayol
  7. Menulere gorev atarken sadece simge durumunda kucult ve cikisa ornek vermissiniz.Peki bunun disinda herhangi bir sayfaya gecmek icin nasil bir kod yazacagiz?Bu konuda bilgi verirmisiniz.
  8. Doruk arkadasim sana cok tesekur ederim.Senden cok seyler ogrendim.Anlatimlari neden instand demo,Demo builder veya Demo creater programlariyla neden yapmiyorsun?Video dosyalarinin boyutu cok buyuk oluyor.O yuzden sen upload ederken biz pcmizde tutarken sorun oluyor.Bu onerimi bir dusun istersen.Selamlar.
  9. Birde hayriniza portable acilirken dosya aciliyor vb. gibi logo nasil ekleniyor bunu anlatsaniz.
  10. Doruk sana mdm zinc programinin linkini yaziyorum.Yalniz programi indirdigim yerde yazdigina gore programin keygenini girerken internet baglantisi olmayacakmis.Simdiden tesekur ederim yardimin icin. http://rapidshare.com/files/54277360/Mdm_zinc_2.5.0.24.rar.html
  11. Doruk eline saglik.Senin captivate 2 yi portable yapacagini bilmis olsaydim.Ben bosu bosuna ugrasmazdim.Doruk captivate yaparken yukardaki resimlerde oldugu gibi program uzerine yazilari nasil yaziyorsun? Birde sana zahmet olmazsa mdm zinc 2.5 programini portable yapabilirmisin?
  12. Arkadasim yukarda anlattigin olaylari aynen uyguladim ve olusturdugum programin simgesine tikladigimda Autotle olusturdugum tum islemler sirasiyla ekranda gozukuyor.Benim merak ettigim bu olusturdugumuz programi winrar ile nasil silent (katilimsiz) hale getirecegiz? Winrar ile sadece olusturdugumuz Autoit dosyasinimi sikistiracagiz yoksa orjinal programida mi sikistiracagiz ve Bat dosyasina nasil bir kod yazacagiz?Yardimci olursaniz memnun olurum.
  13. Merhaba Bilgisayarimda kullanmak icin ses kaydeten programlari portable yapmaya calisiyorum.Diger programlari portable yapabilmeme ragmen (All sound recorder xp 2.26 ) programini portable haline donusturemedim.Bu konuda bilgisi olan veya elinede portable haline getirilmis olan varmi acaba?
  14. Doruk eline saglik tam aradigim programdi.Ben bu programla camfrog video chati portable yaptim.Harika calisiyor fakat camfrogun sesi acilmiyor.Nerde hata yapmis olabilirim.Bu konuda yardim edersen memnun olurum.Eger elinde bu program varsa upload edersen dahada memnun oluruz.Basarilar.
×
×
  • Create New...