Jump to content

erisen35

Üye
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

636 profile views

erisen35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. evet biosu tekrar programlamanız lazım eğer isterseniz çalışan biosu elimde var gönderebilirim
  2. emin olmak için soruyorum ekranı sökmeden önce cihaz açılıyormuydu eğer emin iseniz acaba batarya üzerinde iken ekranı sökmüş olabilirmisiniz?
  3. sizin cihazda thunderbolt ve usb 4 var bunların normal usb çeviricilerini internet üzerinden bulabilirsiniz
  4. emin olabilmek için aygıt yöneticisinden nvidea ekran kartını devre dışı bırak o şekilde deneme şansın var mı ekran kartın arızalımı diye emin oılabilirsin
  5. AMD ise özel çözünürlük NVIDIA ise vasrsayılan çözünürlüklere tıklama şansın var mı. Sonra en üstteki çözünürlüğü seçip sorun gidiyor mu. AMD ise oraya monitorünün bilgi bölümündeki çözünürlüğü ve yenileme hızını yaz ve oluştur deyip masa üstünden çözünürlükten seçim yapabiliyor musun?
  6. erisen35

    Biosa Girememe

    masaüstü anakarta sahibsiniz yan kapağı açıp anakart üzerinden bios sıfırlama yapmayı denediniz mi ?
  7. DİSK'in sağlam ve sistemin çalışıyorsa Bios boot ayarlarını yapman lazım first boot olarak sende lan boot seçili diski başlangıca ayarlarsan sorunun çözülebilir.
  8. DİSK'in formatı raw a düşmüş Low level formattan önce partition magic işini görebilirdi.
  9. Formattan sonra bir problem yok derken kurduğunuz diğer farklı programlardan ötürümü problem yaşadığınızı hiç deneme şansınız oldu mu?
  10. Wireless aparatının Anteninin dbi derecesine göre bir seçim yaparsan ve her ihtimale karşı değiştirilebilir tarz wireless aparat alman daha mantıklı olabilir
  11. Flash bellekte aşırı ısı yapacak sadece entegre chip var aşırı ısıdan dolayı entegre gitmiştir bir ihtimal çöpe atmaya niyetin var sa komple bir söküp entegreyi sıcak hava ile ısıtıp tekrar denemen
  12. Öncelikle usb aparattan diskini kurtarıp direk sata kablosuyla pc ye bağla. Usb aparatında kırmızı ve turuncu ışığın sürekli yanmasına sürekli işlem yaptığını gösteriyor Fiyvvv tarzında bir ses çıkardığını söylediğine göre DİSK'in kafa atıyor gibi ya da belirli bir sectörü okumaya çalışıyor taktığın pc de kitleme yapıyormu?
  13. büyük ihtimalle aşırı ısıdan dolayı ekran kartının üzerindeki chipset arızaya düşmüş olabilir veya kondansatör şişmiş olabilir ekran kartını kontrol ettiğinde gözle görülür parçalarda patlama çatlama var mı kontrol etmeni öneririm.
×
×
  • Create New...