Jump to content

lored55

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

764 profile views

lored55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

13

Reputation

  1.       Bu sistemi yıllardır kullanıyorum ve bu hatayı ilk kez sizde gördüm enteresan belkide forumdaki en stabil ve hızlı windows 7 lite sistemi budur kullananlar bilir zaten :)
  2. Driver değil wwan bileşeni altında dosyalar eksik neyse masa üstünde kullanıyorum zaten onda sıkıntı yok :) iyi geceler
  3. Gayet stabil ve hızlı bir sistem olmuş defender ve gereksiz birçok bileşenin gelmemesi gerçekten süper yalnız laptopa kuracaklar dikkat etsin wireless çalışmadı bende WWAN (Wireless Wide Area Network) hizmetlerde kapalı olarak geliyor aktif ettiğim halde wireless çalışmadı geri kalan hersey normal.
  4. Fukushima santrali 1970 de yapılmış ve 1 yıl ara ile 6 tane reaktör entegre edilmiş eski bir santral japon bilim adamları depremler ülkesi olan bir ülkede bu kadar bol reaktörlü santraller yapma riskini göz önüne alıyorlar ise bunda bir şey vardır değilmi ayrıca fukushima santraline 2 adet reaktör daha eklenecek risk almadan bir şey olmuyor arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.
  5. Kendim en az 5 kez farklı bilgisayarlarda indirdim 100 lerce kişi indirmiş kimse böyle bir hata almadı senin için tekrar indirip test ettim hata felan yok.
  6. Salih arkadaşımızın bundan neredeyse 5 sene önce yaptığı windows 7 lite işletim sistemini çok arayan olduğunu biliyorum hatta sürekli topic açanlarda oluyor :) malumunuz sistem yapılalı baya bir zaman geçtiğinden linklerin hepsi ölmüş durumda bende elimde bulunan bu sistemi yeniden upload ettim. DOWNLOAD MEDİAFİRE : http://www.mediafire.com/download/6r5ok61prjdg82v/Tnctr7.rar DOWNLOAD MEGA.CO.NZ : http://mega.co.nz/#!lcIThLaB!GYFb1h9cEZouZUvoC1lCdoMHCPNRxldcKSMxp5Y0c-k USBDEN YÜKLEMEK İÇİN : http://www.pendrivelinux.com/downloads/Universal-USB-Installer/Universal-USB-Installer-1.9.5.2.exe Winrar x32 :http://www.rarlab.com/rar/wrar501tr.exe Winrar x64 :http://www.rarlab.com/rar/winrar-x64-501tr.exe Sistemin orjinal linki : http://www.tnctr.com/topic/112227-tnctr7-yakynda-linkler-duzeltilmith-thekilde-yayynda/#entry626470 Sistemin destek linki : http://www.tnctr.com/topic/114629-tnctr7-ile-ilgili-tum-soru-ve-sorunlarynyz/#entry642752 Universal usb installeri kullanmak da zorluk çekiyorsanız bu videoyu izleyin —> https://www.youtube.com/watch?v=94VD2hv3Wfs
  7. Ellerine sağlık arkadaşım sistem gayet stabil çalışıyor nedense bu tip lite paylaşımlar artık yapılmıyor forumun bence bu paylaşımlara ihtiyacı var indirecek arkadaşlar düşünmeden indirebilir normal 8.1 e göre çok çok hızlı..
  8.              Ne zaman DirectX'den daha iyi bir yazılım bulunursa o zaman windows dan vazgeçilir.Directx'ide çalıştıran windows çekirdeği olduğuna göre istesekde istemesekde her zaman  MS.
  9. Sistem çok güzel eski yeni tüm pclere kurulabilir ben bırazcık süsledim mersi Lastman :D
  10. Geri bildirimlerde bulunmayı unutmayın sakın sizlerin bildirimleri çok öenmli
  11. selmmmm :))))

×
×
  • Create New...