Jump to content

yunus2321

Üye
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

743 profile views

yunus2321's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Hocam part 6 yı yeniden yükleyebilir misiniz? Sanırım part silinmiş. Birde part 5 te şöyle bir sorun verdi.   F:\PSCLUSBMLTBTNCTRV3.part05.rar: PSCLUSBMLTBTNCTRV3\WIN7EPC\WIN7EPC.ISO dosyasında sağlama toplamı hatası. Dosya bozuk
  2. Hocam kullandığım komut multibotun icindeki komut farklı bir komut kullanmadım. Bu hatayı nasıl aldığıma gelirsek . Sizin ve köylü hocamın verdiği programla isoya çevirdim. O isoyu da Sanalda pc ye kurarken win 8.1 ve win 10 da aldım ama win 7 de sıkıntı olmadı ve Sanalda kullanıyorum.
  3. Hocam resim ekleyemiyorum ama şöyle yazıyor. NT6BOOT.ISOroot (0xFF) Error 17: Cannot mount selected partition Press any key to continue...
  4.   Hocam denedim çalıştı hatta win 7 yi kurdum teşekkür ederim.   Ama win 8.1 ve win 10 u kurmak istediğimde error 17 nt6 gibi bir şeyler yazan hata aldım acaba neden kaynaklanıyor olabilir.
  5.   Tesekkurler hocam bunu indirdim oguzhan43 hocamin verdigi de ayniydi. Simdi root icerisine tum dosyalarimi cikarttigimda orada gereksiz klasorler var mesela  BXPE ,HBCD,images, gibi onlari siliyorum tabi grubmenuyu de siliyorum yerine kendi usbmenu mu koyup make iso yu tiklayinca grubmenu bulunamadi hatasi aliyorum. Sanirim sistem o isimde kayitli burada usbmenunun ismini grubmenu yazmam yeterli olurmu acaba yada baska ne gibi degisiklikler yapmam lazim. 
  6. @kalelibilisim   Yukaridaki sorularim hakkinda bilginiz varsa yazarsaniz sevinirim.   Birde burada mode olarak siz hangisini kullaniyorsunuz? cdrom ve usb icin
  7.   Tesekkurler hocam. Verdiginiz linki inceledim. Benim anlamadigim bir kac nokta var yardimci olabilirseniz sevinirim.   1- mode kisminda hangi modu seciyoruz 1 cd-rom 1 usb bellek icin. 2- Auto detect kismini seciyormuyuz cunku ben secince farkli bisi cikiyor chip geniusta veya get infoda farkli cikiyor. Ornegin 13FE -5200 cikarken usb bilgide 6544 de 0930 cikiyor. 3-firmware bolumunde burner file ve firmware file seciyormuyuz. Bin dosya uzantili seciyorsak neye gore seciyoruz veya olusturuyoruz. 4-Son olarak boyut kismini tam olarak nasil bolumlendiriyoruz sadece oradaki cubukla yapmamiz yeterli mi. Yoksa total kapacity kismini da dolduruyormuyuz.    Iso dosyasi olarak ta bu siteden indirdigim normal bir windows dosyasi seciyorum.
  8. Teşekkür ederim köylü hocam . Benim tam olarak demek istediğim mesela cd dvd yakmak için iso oluşturuyor ya siz 2013_03_26 nt6isosetup ile yapmıştıniz. Vimi 2 ye yanılmıyorsam 16 in 1 konusunda eklediğiniz videoda yapmistiniz. Acaba bu o mu yoksa başka mı?
  9. ByChilavert Hocam   multibootu indirdim elinize emeğinize sağlık.   Bu multibootu isoya nasıl çevirebilirim sanalda kurmak istiyorum. Bir ara köylü yapmıştı. Gm_boot_ make iso ile yardımcı olursan sevinirim.
  10. Oğuzhan hocam daha önce paylaşmış olduğunuz 2012_08_29_GM_BOOT ile Bychilevert in yeni paylaşmış olduğu makay multiboot kurulum V1 ı iso ya dönüştürmek istiyorum ama beceremedim tam olarak nasıl yapıyoruz. Tüm içeriği kopyalayıp iso roota atıp başka ne yapıyoruz.
  11.   Evet hocam uefi konusunda bende aynen sizin gibi dusunuyordum. Ama forumda tartismalari gorunce bir de yok 4gb gecmesin uefi olmuyor diye felan wim kucuk olsun yazilari olunca supheye dustum. Yoksa ntfs ya da fat 32 sadece format bicimi.Mantiken de yenilerin eski sistemleri de tanimasi lazim.   Peki hirenbootun ntfs de calismama isini nasil hallettiniz. Eger yerine ultimate dlc kullandi iseniz onun ntfs problemi var mi? Calismalarinizda basarilar. 
  12. Hocam uefi kurulumunun nasil olabilecegini biraz daha aciklayabilirmisiniz. Cinku bu sistemi yukleyebilmek icin ntfs bellekli flasha atmak lazim. Uefi de sadece fat32 usb belleklerden yuklenebiliyor deniyordu. Hatta yanilmiyorsam forumda koylu ve Bay-KG nin tartismasi vardi ntfs ile uefi  olur olmaz diye.
  13. Dostum hiçbir şey bulamadım isim yazınca 3-5 tane çıkıyor sonrada girdikten sonra nerede bulacaz.
  14. Hocam linux sürümleri de olsun. Kullanan arkadaşlar olur. Birde hocam hızlı linklerde olsun yandex veya mega.co gibi torrent te olabilir. Diğer arkadaşların dediği gibi vista xp 64 ve win 8 é gerek yok.
×
×
  • Create New...