Jump to content

fatihhan34

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fatihhan34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Dvd ana dizinde veya multiboot usb de OEM içerisine ekleyip, format sonunda otomatik olarak Windows sürümleri ve office sürümlerini lisanslayacak katılımsız programa ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.......
  2. kardeş winrar ın son sürümü varsa paylaşırmısın. Klasik, sağ kulakçık toplanmamış olan. Sadece senin yaptığın paylaşımlarda sıkıntı yaşamıyoruz. 

    iyi günler

  3. set ISOFILE=/NT687/NT6BOOT.ISO  buraya dikkat et NT687 senin klasör ismi olacak diğer kısmı aynı kalacak
  4. nt6 iso setup linkler ölmüş yenileyebilirmisin en son güncel halini
  5. Ben günceleme sorununu şu şekilde aştım. Windows 8.'i normal olarak kurdum. Kurarken Pc adını WIN-G1VR7E26M30 (sysprepdeki pc adı) verdim. Kullanıcı adını ise ne isterseniz onu verebilirsiniz. Kurulum tamamlandıktan sonra kullanıcı adını silip  Administrator'u aktif ettim ve Administrator ile oturum açtım. Bütün güncelemeler ve programları kurduktan sonra system32'deki sysprep'i çalıştırıp imajını aldım. Hazırladığım dvd ile en az 20 den fazla bilgisayara format attım sorunsuz ve mükkemmel olarak çalıştı.
  6. konu çözülmüştür arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler
  7. bu sorunun çözümünü bulan varmı ? paylaşırsanız sevinirim.
  8. windows 8.1 sysprep modunda çalışırken günceleme yapmıyor. Sürekli olarak güncelemeler denetleniyor. 3 Saat geçti fakat henüz güncelleme almadı. win7 ve win8 de böyle birşey olmamıştı. Çözümü var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.    Teşekkürler
  9. arkadaşlar uğraşıyorum ama acemilikten beceremedim. nt6 klasörünün içinde; menü, nt6boot ve setup isoları oluştu. ben oluşan menü ve isoları direk usb'ye mi kopyalayacağım yoksa başka bir işlem yapmam gerekirmi. Vide eklerseniz sevinirim.
  10. Arkadaşlar katılımsız windows 8 yapılabilirmi ? Yapılıyorsa hangi yöntem veya program kullanılıyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
×
×
  • Create New...