Jump to content

Revenge

Üye
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Male
  • Sparta

Recent Profile Visitors

937 profile views

Revenge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Bunu çözmenin bir yöntemi var mı ? Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki dosyayı winrar içine attığımda dosyaları görebiliyorum. Fakat bazı dosyalar "10ebc" gibi uzunca sayı ve harflerle yazılımı gizlenmiş. Bunu görebilmemizin bir yöntemi veya çözmemizin bir yöntemini bilen var mı ? Dosya uzantısı .pak Panel.pak
  2. Bootable yaptıktan sonra bazı hatalar alabilirsiniz bu konularda yardımcı olmaya çalışayım; 1-) Bootable yaptıktan sonra herhangi bir işletim sistemini seçip masaüstüne gelirken "cannot find Minstall\exe gibi hata ve herhangi bir programı başlatırken yine buna benzer bir hata alıyorsanız bunun için yapmanız gereken ; ( Bu hatayı düzeltmediğiniz taktirde birkaç program dışında çoğu programı çalıştıramıyorsunuz. ) > Herhangi bir iso dosyası ile açınız. SSTR Klasörünün içindeki DriverPacks, Minst ve USER klasörlerini, USB'nizin ana klasörüne yani kök dizinine yine adı SSTR olacak olan bir klasör içine kopyalayınız. 2-) Ben daha fazla program eklemek istiyorum elimde programlarım var diyen arkadaşlar için; >>> 1. Maddede ki işlemleri yaptıktan sonra SSTR klasörü > Minst klasörü > MInst.exe programını çalıştırınız. (Program RUS yapımı olduğu için dili Rusçadır., İngilizce olanında da.) a-) Program(lar)ınızın Portable veya Kurulum dosyalarını (Portable olması daha iyi olur ) dosyaları setup olarak SSTR\ MInst\ Portable klasörünün içine koyunuz veya kurunuz. b-) SSTR\ MInst\ klasörünün içinde MInst.exe progamını çalıştırınız. Sağda ki menüden "+" ya basınız ve programınızın .exe dosyasının yolunu (SSTR\ MInst\ Portable içinden) göstererek ekleyiniz. Diğer menülere pek dokunmanızı tavsiye etmiyorum eğer ki Rusçaya aşina değilseniz. Eğer aynı programın x32 ve x64 ayrı iki versiyonu var ise aynı işlemleri iki defa yapacaksınız. tek farklılık Minst programından eklerken x64 için menüden x64'ü seçecek x32 için x32'yi seçmelisiniz. c-) Sağ tarafta ki menüden üst tarafta disket işaretine basarak kayıt etmeyi unutmayınız. NOT: Bu bir işletim sistemi kurulum DVD'si değildir. Boot ederek çalıştırabileceğiniz işletim sistemleri ve programlar vardır. Daha çok teknik servislere hitap eden bir çalışmadır.
  3. Hocam şuan ki dolar kurunu göz önüne alırsak ve benim yeni bir laptop alabilme durumum olmadığını göz önünde bulundurursam şu piyasa şartlarında aslında 600 lira gibi bir miktar idealdir benim için. Yeter ki uyumlu anakart bulabilmiş olabileyim. Ne tür anakartlar bakmalıyım onu da pek bilmiyorum. 
  4. Merhaba arkadaşlar zamanında aldığım laptobumun bozulan anakartı için yeni bir uyumlu anakart bakıyorum.Pek fazla anlamadığım için acaba ne tür anakart bakmalıyım veya bakarken nelerin uyumlu olmasına dikkat etmeliyim. Yardımcı olur musunuz?    Bir de 2.el i5 li olan çıkma bir anakart buldum bu uyumlu olur mu ? Yardım ve ilginiz için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.    
  5. Arkadaşlar merhabalar, Wmware'a kurduğum windows 7 de bir program için port açtım fakat bir türlü yapamıyorum.ZTE modemimde aynı programı ana windowsta erişime açabiliyorum ipv4 adresim ile. Fakat wmware'ın aldığı ipv4 adresini yazdığımda onun ipsini internete açmıyor modem. Altta bazı bilgileri paylaşacağım sizlerin yardımlarını bekliyorum Bu da ana windowsda ki bilgilerim; Sizlerden kısaca Wmware'da ki windowsun 80 numaralı portunu açacağım nasıl bir yol izlemeliyim diye yardımlarınızı bekliyorum.. Yabancı bir sitede zar zor buldum arkadaşlar; ana makina ile sanal sunucuyu birbirine bağlıyoruz. modemden aldığım ip 192.168.18.128 otomatik olarak 192.168.2.3 oldu.Varsayılan ağ geçidi 192.168.18.2 otomatik olarak 192.168.2.1 oldu.Basit bir köprü kuruyormuşuz.
  6. Arkadaşlar Merhabalar, Bilgisayarı hızlandırmak için intenette gördüğüm bir bilgi vardı birkaç hizmeti kapatıyordu bunu exe şeklinde yapmışlar ben de uyguladım. Fakat uyguladıktan sonra masaüstü çalışmalarım klasörlerim kayboldu ve temam windows xp benzeri bir hal aldı. Çalışma dosyalarımı masaüstümü nasıl geri getirebilirim, ve eski haline nasıl alabilirim pc'yi yardımcı olabilir misiniz?sistem geri yükleme kısmında herhangi bir tarih yok. Word,excel fotoğraflar silinmiş ama chrome gibi bazı şeyler kalmış. windows 7 64 kullanıyorum. Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
  7. Hepinize çok teşekkür ediyorum.
  8. Merhaba arkadaşlar, Services.msc'de ki hizmetleri cmd yada herhangi bir kod yardımıyla toplu olarak çalıştırabilir miyiz. mesela x hizmeti elle olsun             y hizmeti otomatik             c hizmeti devre dışı olsun. tek tıklamayla bunları bat ile toplayabilmek mümkün mü acaba ? Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
  9. Arkadaşlar merhaba, flash bellekten kurulum yapmak için yazdırma olarak YUMI programını kullanıyorum. Fakat windows 7 ve windows 8'i aynı anda yazdıramıyorum flash belleğe.Bunun çözümü ne olabilir ?Windows 7'yi yüklesem 8'i iptal ediyor 8i yüklesem 7yi iptal ediyor.Xp'de de sıkıntı yok. Onun dışında antivirüs, system reapir isoları olsun hiçbirinde sıkıntı olmuyor.
  10. Arkadaşlar iyi akşamlar, Web için bir konuda yardıma ihtiyacım var.   Dizin listelemek için basit bir script kullanıyorum. Scriptin kurulu olduğu dizini htaccess ile şifreledim fakat şöyle bir şey mümkün müdür, dizindeki klasörlere farklı şifreler atamak istiyorum. yada dizinde şifre olmasın her klasörün farklı şifresi olsun.Bunun için bildiğiniz bir yöntem yada script var mı, google'da directory list manager diye aratıyorum fakat basit scriptler dışında çok da bir şey bulamadım. directory list manager scripti olan arkadaşlar var ise paylaşırlarsa çok memnun olurum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.İyi akşamlar.
  11. @kalelibilişim dostum istediğin resimleri koyuyorum ;evet halihazırda bootable olan usb belleği, dvd/cd/usb için iso yapmak istiyorum. -Verdiğim ana dizinde gizli klasörler açıktır. -USB bellek tek bölümdür. -Dosya sistemi NTFS'dir. -İçinde kurulu olan sistem bluelife'in yaptığı 2012 AIO'dır. -Dosya koruma programını deaktif ederek denedim yaptığım tüm çalışmaları.Şimdi oradan bir arkadaş çıkıp da " usb koruma programını kapattın mı" diye sormasın.
  12. Arkadaşlar sizlerin yöntemlerini denedim az önce fakat olmuyor.İşlemlerin yarısına dosya okunamadı hatası alıyorum. @fearlesshackteam @reyiz 
  13. @NeoDark dostum gece uzun olcak gibi onu da deneyeceğim birazdan :) Yapana kadar durmak yok teori sizden uygulama benden :)
  14. @ugur4721 dostum olmadı senin dediğin yöntem bozuk dosya hatası veriyor.
  15. Arkadaşlar bootable yapmakta sorun yok , bootable yapılmış usb belleği tekrardan iso haline getirmek istiyorum sadece. ultraiso ile bir deneyim olur ise güzel olur tabi.
×
×
  • Create New...