Jump to content

dedeefendi

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About dedeefendi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dedeefendi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Buna cevap verebilirmisiniz dostlar..? Teşekkürler.
  2. Birkaç restarttan sonra düzeldi şimdi driveleri halletmeye çalışıyorum. İçerisinde epeyce driver var ama benim ses kartını tanımadı bir bakayım halledebilirim heralde. Birde bu bilgisayarım ekranına sağ tıklayınca çıkan özelliklerdeki sistemin tnctr XP logo ve isimleri nasıl değiştiriyorduk hatırlayamadım;)
  3. Merhaba arkadaşlar sisteme format attım ve video dosyasındaki adımları izledim herşey güzel kurulum başladı, bir miktar ilerledi ve durdu ilerliyor demesine rağmen yarım saattir 34 dakika kaldı diyor ve sarı ekran devam ediyor. Sistem gayet iyi core duo intel işlemci ve 1 gb ram var ayrıca pc konusunda gayet iyiyimdir. Elimde olan tnctr xp yi bir deneyeyim demiştim ama sistem hala kuruyor diyor ilerleme yok. Mesajı laptopumdan yazıyorum, diğeri karşımda hala sarı kurulum ekranı ile bekliyor, probleme uygun bir cevabınız var mı ? Olmazsa yine bendeki XP leri kuracağım.
  4. Bende indirdim arkadaşlar ancak henüz kurmadım, hali hazırda forumu ve çalışmaları izledim. Birçok forumda bulundum şimdiye kadar. Bu tarz birşeyler üretmeye çalışan forumlar gözdelerimdir. Çalışmalarınız için sizleri tebrik ederim. İsteyene CD yi kargo ile gönderme işi de gerçekte klas olmuş. Yanlız burada hem bir sitem hem de bir abi ikazı olarak alabilirsiniz bir sözüm olacak. Bu tarz lisanslı bir programın dağıtımı hem sorun teşkil edebilir hemde artık windowsa alternatiflerin çıktığı ama yeterince desteklenemediği bu günlerde pardus gibi linux temelli ve türkçe ayrıca forum için dizayn edilmiş bir sişletim sistemi dağıtımı yapabilseydik çok daha güzel olurdu diyorum. Muhabbetle..
×
×
  • Create New...