Jump to content

luckyesref

Üye
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by luckyesref

  1. Elinize sağlık. Yorumları okuduğumda rufus 3.19 sürümü ile yüklemeyi tavsiye etmişsiniz. Ventoy kullansam sıkıntı olur mu? Birde Ventoysa İSO dan mı yoksa Wim olarak mı başlatmayı tavsiye edersiniz.
  2. Hocam kolay gelsin çok güzel bir çalışma olmuş. 2 laptopta da kullanıyorum fakat bir sorunum var. Kısaca: Boot ekranında donduğu için başlangıç onarmaya veya güvenli moda nasıl ulaşabilirim. Hikaye: Eski bir laptopa kurdum çift ekran kartlı olduğundan sürücüler uyumsuz olabiliyor diye hep windows 7 kullanıyordum. Windows 10 larda ekran kartı güncellenince boot ekranında kalıyordu. Sizin sistemi yüklemeden önce SSD ve ram takviyesi yaptım. İlk başta çok iyi çalıştı. Ekran kartı sürücülerini update den yükleyince amd radeon mobility de hata verdi ama başka amd sürücü düzgün yüklendi diye mesaj yazdı. Yeniden başlattım ve yine boot ekranında donmaya başladı. Boot ekranında hata verdirip güvenli moda girip sürücü silmeyi deneyecektim fakat başlangıç onarma veya güvenli mod seçeneği gelmiyor. Bir çözümü var mı? Sistem: HP dv6-3103et - İ5 460m - 120GB Kington SSD - 8gb DDR3 Ram - ATI(AMD) HD 5650 & İntel ekran kartı
  3. İsoyu rufusla yazdıracağım zaman şu şekilde bir uyarı aldım. Ne yapayım sizce ?
  4. CCleaner kullanırsak sorun olur mu peki temizlik ve reg kaydı silmek için? sizin ayarlarınızı bozar mı?
  5. Monster kullanıyorsanız anakart değişimi talep ederek servise yollayın aynı sorun kardeşim de vardı. yolladık ve anakart değiştirdiler. burdaki sistemi de ona kuracam haftasonu.
  6. Eline sağlık hocam. diğer konuda yazdığıma eski rtm 'yi alıntılamıştım. buy daha yeni bunu indireyim
  7. Sanırım isonun içinde Enterprise LTSC 2019 sürümü yok. Peki bu sürümü nasıl indirebiliriz?
  8. Update otomatik olarak driverları indirir. yanında da güncellemeleri alır. Ondan öyledir. Ayarlardan güncellemeler bölümünden takip et istersen.
  9. Tam istediğim gibi olmuş ellerine sağlık. Peki tavsiye edeceğin bir aktivasyon aracı var mı ?
  10. :) YAC internet kısayoluna bulaşan reklam virüslerini bile temizliyor :) sürekli kullanımda can sıkıcı oluyor. ama taratıp temizleyip kaldır gitsin :)
  11. Yet Another Cleaner (YAC) dene   http://www.yac.mx/download/yet_another_cleaner_sk.exe
  12. Benim laptop packard bell'di intel chipseti vardı ve nvidia ekran kartı vardı. Bu arada düzeltme yapayım win 8.0 da bu hatayı vermişti daha sonra 8.1 en güncelini indirdim kurdum usb takmadan chipset tüm driverları güncelledim. ondan sonra taktıklarımda düzgün çalıştı.
  13. Aynı Sorun bende de vardı laptopunun markası nedir? birde ben güncelleme entegreli 8.1 indirip chipset ve diğer driverlerin güncelini kurdum sorun kalktı ama arada bir sandisk flashı takınca tanımamazlık yapıyor.
  14.   ben sardu ile yüklüyorum onu da dene istersen. bileşenlerle oynanmamış olduğıu için sorun çıkma olasılığı düşük. Ben indiriyorum ellerine sağlık.
  15. Merhaba arkadaşlar virüs olup olmadığı yönünde yorum yapabilir misiniz?
  16.   buraya baktımda gayet iyi anlatılmış. benim hirens boottaki minixp de önereceğim çözüm ancak buna alternatif olur. hirens boot varsa yardım edebilirim.
  17. bios ayarlarını default yapıp denedin mi. Birde elinde hirens boot var mı? oradan yükleme yapabiliriz.
  18. merhaba arkadaşlar dün itibarıyla oyunda geçemediğim yer için trainer indirdim. fakat virüs olarak tehdit olarak verince önemsemedim ram ile iletişime geçtiğinden dolayı sandım. bugün virüs totalde arattım. aşağıdaki sonucu aldım. acaba gerçekten virüs mü yoksa oyuna müdahele ettiği için mi öyle görünüyor.   https://www.virustotal.com/tr/file/70073a5a89fe3160d3190b2c32d4f02b622aac66fa240fc34fdd91c96943b983/analysis/
  19. Merhaba arkadaşlar Sardu ile multiboot usb hazırlayabiliyorum hatta şu anda xp, android, hirens boot, win7 mevcut sıkıntı yok.   Fakat win7 ile win8i aynı anda multiboota eklemek istediğimde sadece win7nin install.wim dosyasını veya win8'inkini yüklüyor. Bunu ayırmanın bir yolu var mı?   32 gb verbatim flashı fat32 olarak kullanıyorum.   Ntfs olarak denedim sadece win8 ve win7 olarak aynı hatayı verdi.   Extra klasörünü deneyecek fırsatım olmadı henüz. Emin değilim ama o da iso olarak çalıştırmayı deneyecektir. Bazı bilgisayarlarda sıkıntı çıkarabilir.   Şimdiden teşekkürler.   Bu arada sardu dışında da Program önerilerinizi alabilirim ama win7 ve win8de  sorun çıkarmayacak ve eski bilgisayarlarda çalışabilecek bir boot menü olması lazım.
  20. Şimdi baktım farklı hediyeler vardı :) Bana da 2 kapak kodu yollar mısın eğer elinde varsa :) Şimdiden teşekkür ederim
  21. Bende apple ürünü yok bunu bilgisayarda kullanmamız mümkün değil yada bende usbden çalışan android var oradan girebilir miyiz?
  22. Merhaba forum üyeleri Laptop için Logitech K360 Unifying özellikli Klavyeyi almak üzereyim. http://link=http://www.novabazar.com/Logitech-K360-Kablosuz-Klavye-920-003084_152730.html#0?ref=akakce&v=1.8.7 Buna uygun yüzey seçmeyen sayfalarda ileri geri gitmeyi sağlayan Unifying uyumlu fare önerileriniz var mı? Benim araştırmalarım sonucu bir kaç model çıktı karşıma ama karar veremedim. Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi? http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-002095-m515-unifying-wireless-nb-mouse-%28blue%29/productdetails.aspx?I_ID=54886 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-mouse-m525-wireless-mouse-116069879/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-m705-nano-wireless-mouse-yeni-121170909/detay    
  23.   4.1 ne zaman çıkacak ana sayfada halen 4.0 var :)
×
×
  • Create New...