Jump to content

hemingway

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

225 profile views

hemingway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bir gelişme varmı arkadaşlar! bi daha bi bakarmısınız :give_rose:
  2. Bu iş için Flip PDF Professional da kullanılabilir. Powerpointde A4 veya şistenilen boyutta hazırlanan belge pdf olarak kaydedilip bu programla 5 dakkika gibi kısa bir sürede sayfa çevirme efektli, fon müzikli, link verildiği takdirde download edilenbilen güzel birşey hazırlanabilir. Basit ve hızlı.. Faydalı olması dilkelerimle.. hemingway
  3. Teşekkürler Bahadır kardeşim ama dosya 826 kb. crack falan olsa gerek.. ilgine teşekkürler..
  4. Birde SAS 9.3 e bakarsanız sevinirim.. Bu iki program tez çalışmam için lazım..Teşekkürler
  5. Merhaba arkadaşlar,   Probit analizinde kullanılan Polo plus programına ihtiyacım var..   Firmanın sitesi http://www.leorasoftware.com/   Biliyorum zor olacak ama aramızda zoru başarmayı deneyecek arkadaşlar görüyorum..   Hadi Bismillah bi el atın arkadaşlar..        
  6. [quote name='Kara_NARA' date='25 April 2012 - 13:23 ' timestamp='1335360211' post='1192138'] Silent Setup 2011 i bir senedir kullanıyordum. Bilgisayarcıyım bütün format sonrası programlarımı bununla kuruyordum, yenisi çıkınca hemen indirdim ancak giriş kısmını kullanıcı adı ve şifreli olması oldukça gereksiz gördüm neyse bunuda halledip kullanıcı adı serialini girdikten sonra format attığım pc ye kuruluma geçötim hemen gerekli programları seçerek Msn. Chrome,Vlc,Winamp exa radyo, Winrar Adobe ,flash player office 2010 Team wiewer gibi programları ne yazıkki kurmadı kuruldu yazdı ancak kurmadı win 7 ye format attım bunları kurmaya çalıştım ancak kuruldu demesine rağmen kurmadı. + nod 32 5 türkçesi varken neden ingilizcesini ekledin bunuda anlamış değilim ne yazıkki bu sürümü içinden gelmeyerek hazırladığını düşünüyorum yinede emeğine sağlık ancak 2011 versiyonunu yaklaşık 1.5 yıldır kullanan ben bu sürümden hiç memnun kalmadım.. [/quote] Merhabalar.. Bende bu AIO yu indirdim ama henüz ilk aşama olan kullanıcı adı ,şifre kısmındayım.. bunu nasıl çözerim.. yardımcı olurmusunuz..Teşekkürler.
×
×
  • Create New...