Jump to content

ibrahim___23

Üye
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ibrahim___23

  1. S.a Arkadaşlar
    Bir konu üzerine yardımınıza ihtiyacım var.
    Konu su : Need For Speed Underground 2 oyunu herkes bilir tahminimce benim sorunum oyunla değil oyun içindeki modifiye bölümünde ceşitli ceşitli şekiller var aracın uzerıne yapıstırılan işte camurluk uzerıne alev resmı kaput üzerine kupa as sekilleri felan umarım hatırlamıssınızdır. amacımız onları oyun ıcerısınden almak burda tabela olarak veya aracların (gercek) üzerine yapıstırmak bır nevı tabela ısı gıbı fakat onları ordan alabılecek bır yontem bulmadım bu yuzden ustadlarımıza bı sorayım dedım kullanılabılecek bı program veya kolay bı yontem her ne olursa yeterkı o sekıllere ulasabılecegımız bı yontem olsun .
    şimdiden tesekkurler hayırlı forumlar

    Edit: umarım konuyu yanlıs yere acmadım sayet söz konusu yanlıs yer ise affedın lutfen...
  2. dostum onerıde bulunmamı ıstemısın bulunuyorum bence c7 al bende aynısını kullanıyorum cok cok cok cok cok cok cok.......... memnunum kamera ıle benımde ısım olmuyor oldukca seri programları calıstırmada basarılı ve seri wi-fi bundan oncekı 5800'a gore daha sorunsuz calısıyor benımkısı sadece bi oneri fakat senın gonlunde hangısı yatıyorsa onu almalısın cunku kullanacak olan sensın ;)

  3. egemynet haklı daha önce hepsinin örneği hazırlanmıştı. Web arama içinde hazırladığım şu örneğe bakabilirsin:

    http://www.tamotomatik.org/dosya_web_arama.zip[/CODE]

    özür dilerim aslında nasıl arayacaımı bılemedım bu yuzden buraya yazmaya karar verdım :(

  4. hayırlı geceler herkese yıne kod arıyorum kendım ugrastım olmuyor yapamadım bır turlu yapmaya calıstıgım ıste

    mesela calısmama arama motoru nasıl eklıye bılırım google,yahoo,bing,wikipedia,pc de ara vs vs

    ve birde surucu bılgılerını gostere bılırmıyım mesela yerel dısk c nın ne kadar alana sahıp odugunu ve ne kadar bos oldugunu felan bu kodları yazarsanız bana mutlu olurum :)

  5. merhaba arkadaslar pardusu merak edıyorum ve kurmak ıstıyorum konuyu okuudm arkadasların yazdıklarını okuudm yanlız aklıma bır sey takıldı acaba bu pardus normal wındows u kurudugumuz gıbımı kuurluyor yoksa kurulumu farklımı ?

    edit: bu arada sorumu yanlıs yere yazmısım ozur dılerım sıtede ararstırıken sekmede oldukca pardus yazısı olunca konu baslıgına hıc bakmadan yazdım soruyu herkesten ozur dılerım

  6. uzun zamandır gıremıyordum su anda gırdım ve yorum yazmak sana nasıpmıs oyun harıka bılıyorum ama bır turlu ındırme gıbı bır fırsatım olmadı ınsaallah senın verdıgın lınklerden ındırme yapacagım sagol dostum :dribble::whistle:

  7. babacım cok sagol yav harıkalar ve cok dınlendırıcıler harbıden harıka cok sagol babcım cok sagol

    su anda cevrım ıcı dınlıyorum rapıdden dosya ındırıyorum bıter bıtmez pc de muzıkler dosyasının ıcıne atacagım ve emın ol en cok dınleyecegım muzıkler olacaktır cok sagol babacım

×
×
  • Create New...