Jump to content

hakamaka

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hakamaka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Program hala aktif olarak kullanılabiliyor mu?
  2. mydigitallife de görmüş olduğum şu ( Remove whitelist check / add ID's to break hardware restrictions mod requests. ) olay nedir? Bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız var mı?
  3. Düzenleme: WinPhlash.exe dosyasının gelişmiş ayarlarında sürüm kontrolünü atlama seçeneği varmış. Bios'un güncellemesi tamam. SLIC ToolKit ile Bios Slic 2,1 sürüm görünüyor ama bir türlü etkinleştiremedim Win 7'yi. Yanlış Serial kullanıyor olmamdan kaynaklanmasın sakın. Sertifikam TOSCPL_V2.1_Cert.xrm-ms Windows 7 Ultimate x64 İşletim Sistemi Key olarak ne kullanmalıyım ya da nerede hata yapıyorum --------------------------------------------- Elimde modlamak istediğim bios'un modlu hali var ancak sorun şu ki modlu bios ile varolan bios aynı sürüme sahip. WinPhlash.exe biosu güncellerken sürüm kontrolü yaptığı için aynı sürüm uyarısı veriyor ve modlamıyor. Bios bilgileri şöyle: Motherboard Manufacturer and Model : Toshiba Satellite A100-02B PSAARE -Bios Revision : 6.00-WIN -Bios Type : Phoenix BIOS -Bios SLIC : 2.0 (TOSHIBA_TOSINV.XRM-MS) -Bios Link : http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20071126124517.zip Sanırım sorun iki şekilde aşılabilir. Öncelikle bios'u tekrar modlayıp bios sürüm numarasını düzeltme imkanı var ise var olan sürümden daha yüksek bir sürüm numarası verilerek bu sorun aşılabilir. İkincisi WinPhlash.exe bir şekilde bu doğrulamayı es geçip bios güncellenmesi sağlanabilir ama nasıl olur bilemiyorum. Seçenekler bunlar ama benim bunları yapacak kabiliyetim yok. Bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olur ise memnun olurum.
  4. Dell Studio 1537 A09 için bios modlamanız mümkün mü? http://ftp.us.dell.com/bios/1537_A09.EXE Düzenleme: Dell Studio 1537 Notebook "1537 SLIC 2.1 v5 - 2.rar ( http://megaupload.com/?d=XQU5KBFP )" Bios güncellemesiyle güncellendi ve çalıştığı onaylanmıştır.
  5. Eğer benim gibi HP Compaq CQ60-310ET kullanan varsa mydigitallife sitesindeki arkadaşların yaptığı ve deneyerek başarılı olduğum SLIC 2.1 dosyasının linkini buraya ekliyorum. HP Compaq CQ60-310ET (SLIC 2.1) http://www.fileden.com/files/2008/8/13/2048424/Hewlett21/HP_sp43859_SLIC21.rar
  6. peki orjinal vistası olanlar windows 7 için bios değişikliği yaptığında eski orjinal vista'ya ne olacak. Asıl önemli soru bu
  7. Peki zaten vista yüklü bir Dizüstünde ayrıyeten bios flash'lamaya gerek var mı? Yani vista için ayarlanmış bios için windows 7 için hazır key ve sertifika varmıdır? İşin bu kısmını pek anlamadım doğrusu.
×
×
  • Create New...