Jump to content

blue7

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Ankara

Recent Profile Visitors

430 profile views

blue7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Öyle yapıp kaldırıyorum ve yeniden yüklüyorum aynı sorun oluyor. 5-6 kez denedim en az olmuyor.
  2. KB4497936 numaralı güncellemeyi yükleyince Windows başlangıncında dönüp duran halka kısmında kalıyor. Donmuyor o halka sürekli dönüyor ve bekliyor. Sabaha kadar açık bıraktım pc yi halen aynıydı. Sistem geri yükleme yapıp 3-4 kez denedim hep aynı sorun. Nasıl çözülür bu? Şuan kullandığım sürüm:
  3. Yok mu bunun Enterprise sürümünde çalışacak versiyonu? http://prntscr.com/epkmxj
  4. Adam akıllı son güncellemeler ekli Türkçe 64 Bit Enterprise veya Pro bir link yok mu Allah aşkına ?
  5. [quote name='ozanaus' date='30 July 2011 - 17:58 ' timestamp='1312048680' post='1054512'] [b]d sürücüsüne virüs bulaşmış olmasın ya da bu kurduğun programlardan birine??? tavsiyem kaspersky internet securety güncel deneme sürümü ile tarat[/b] edit: kurduğuın sistem orjınal mi modifiye mi?? [/quote] Hocam işim gereği sürekli banka sayfalarına girip çıkmam gerekiyor güvenlik konusunda çok titizim pc de virüs olmadığından %100 eminim. Hiç bir programı pat diye kurmam ve kullanmam. Öncelikle güvenliğinden emin olurum farklı bir pc de denerim kontrol ederim sonra kendi pc me kurarım. Ayrıca internette çok dolaşan o site senin bu site benim giren birisi de değilim katiyen bilmediğim ve güvenliğinden emin olmadığım sitelere de girmem kendi pcimde . Bu arada windows orjinal, modifie değil. Öneri ve cevabın için teşekkürler. [quote name='YAGMURADAM' date='30 July 2011 - 18:13 ' timestamp='1312049582' post='1054517'] blue7 eğer virüs olmadığından eminsen geriye bir seçenek kalıyor.Bir programın windows pano yöneticisinin yerini alıyor bazı durumlarda.Şunu bir dene.Bir pano yöneticisi program kur.Ve bir metin kopyala ve pano yöneticisi üzerinden boş bir metin dosyasına(txt,doc gibi) yapıştırmayı dene.Program aşağıdadır.Saygılarımla Hot Copy Paste 4.1 Türkçe(2 mb) http://hotfile.com/dl/125440408/9d79fdf/htc41.rar.html [/quote] Teşekkürler hemen deneyeceğim.
  6. Merhabalar, Windows7 Ultimate 64 Bit versiyonunu kullanıyorum uzun zamandır. Ancak son günlerde ne olduysa herhangi bir yerden bir metin veya yazı kopyalamaya çalıştığımda işlev gerçekleşmiyor. Yazıyı seçip kopyala diyorum başka bir yere yapıştıracağım mesela yapıştır seçeneği pasif sanki hiç kopyala dememişim gibi. Kopyala seçeneğini defalarca ard arda seçtikten sonra ancak metin kopyalanıyor ve ancak farklı bir yere yapıştırıyorum. Virüs bulaşmıştır veya kayıt defterinde birşeyler bozulmuştur diye bugün format attım pc ye ilk format attığım bikaç saat içinde sorun çözülmüş gözüküyordu ancak sonradan aynı sorun tekrar etmeye başladı. Pc de virüs olmadığından eminim ayrıca pc ye herhangi bir extra program da kurmadım. Her zaman neleri kullanıyorsam onları kurdum. Kurduğum Programlar : - Office 2010 - Eset Smart Security 4 - Your Unistaller 7 - Advanced System Care 4 - Adobe Photoshop CS5 - Notepad++ - Team Viewer 6 - Gom Player - Media Player Classic - K-Lite Codec Pack, Real Player ve Quick Time Codec - JDownloader - Google Chrome, Mozilla Firefox 5.0.1 - Windows Live Meseenger 2011 - QQ International 1.1 - Livezilla Chat Client - Turkcell 3G VINN Modem Yazılımı - Adobe Acrobat Reader 10 - Winrar - Nero 10 Lite - DirectX SDK - Sandboxie - Cute FTP 8 - Norton Ghost 2010 - Flash ve Java Pc imde kurulu olan tüm programlar bunlar ve bunları yıllardır kullanıyorum ancak hiç böyle sorun yaşamamıştım. Sorun nedir neden kaynaklanır nasıl çözeriz öneri ve çözümlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  7. cidden bugüne kadar böyle sorunsuz ve hızlı çalışan işletim sitemi görmedim harika bir çalışma microsoft bile yapamaz bunu )
×
×
  • Create New...