Jump to content

kayhansel

Üye
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kayhansel

  1. Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım, içinde FreeDOS var. Elimde win 7 CD'si yoktu, win XP kurmak istedim cdden boot olmadı bir türlü, BIOS'tan ide-sata ayarı da yok...ilk defa gördüm böyle bir BIOS. BIOS'a girdiğimde "InsydeH20 Setup Utility" yazıyor. Benim bildiğim award falan yazar...:) Bu yeni mi çıktı..

    Yani netice FreeDOS'u sildim şimdi açılışta acayip şekiller çıkıyor dos çalışmıyor.CD'den de boot edemedim, bunun bir çözümü var mı?

    Şimdiden teşekkürler...

  2. XP'nin çalışabildiği bilgisayarlarda Win7'de oldukça iyi çalışabiliyor.

    Geçen ay Toshiba L10'a yükleyeyim dedim ama driverların hiç birini bulamadı anlamadım neden, onun için TNCxp'ye devam ediyorum.. :closedeyes:

  3. Konu 2 sene önce açılmış. SP3 çıktığında ilk yapılan sistem bu idi. İcon pack bile çıkmamıştı henüz o zaman. Zaten şu yılımızda hala niye xp kullanılıyor bilmiyorum.

    Bilgisayar biraz eski ondan olabilir mi ? :rolleyes2:

    :rolleyes:

  4. Yarın öbür gün yazlığa gidicem.gittiğimde de kpds'yle ilgili biraz soru falan çözeyim boş durmıyayım dedim..bununla ilgili bir site indireyim dedim fakat beceremedim :D

    proje sihirbazında (1 of 4) ilk baştakini seçtim, sonra ileri dedim 2 of 4 te siteyi yazdım onun altında how deeply would you like teleport to explore yazan yere de 10 yazdım, 3 of 4. adımda everything seçeneğini işaretledim sonra başlat dedim... 6 -7 dosya indirdi koca siteden

    niçin bütün siteyi indirmedi onu anlamadım yanlış birşey mi yaptım .

    yardım ederseniz sevinirim...(sitenin ismini isteyen olursa veririm)

  5. yeni bitmap verebilir misiniz arkadaşlar 7-zip kurarken çıkanı

    paint'ten kendine bi .bmp oluştur veya olanlardan seç sonra...

    7zSD.sfx olan dosyayı Resource_Hacker'a attığında sol menüden Bitmap>1>1033'e tıkla. daha sonra üst menüden İşlem> Bitmap yer değiştir'e tıkla, gelen kutudan Yeni bitmap'ı içeren dosyayı seçin'e tıkla ve bilgisayarından paintten kendi oluşturduğun .bmp dosyasını seç...yer değiştire tıkla, kaydet ve çık..

  6. tncxpyi takıyorum makinaya tncxp kur diyorum dosyaları falan kopyaladıktan sonra yeniden başlatınca hata veriyo hata ise harddiskinizde virüs ulaşmış olabilir komut penceresinde komut yazıp bozuk veya hatalı bölüm olup olmadığını kontrol edin diye bir mavi ekran geliyo sonra orada kalıyo başka normal bi xp cdsinden yüklediğimde ise hiç bi sorun olmadan yüklemeyi tamamlıyorum cvplarsanız yada yardımcı olursanız sevinirim

×
×
  • Create New...