Jump to content

oguzcan53

Üye
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Viçeli

Recent Profile Visitors

752 profile views

oguzcan53's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Modem arayüzüne girdiğimde hızım 8192 / 799 olarak gözüküyor fakat herhangi birşey indirmeye kalktığım zaman 140 kb/s'yi geçmiyor nasıl iştir bu anlamadım gitti.Hızımı düşürdüler diyecem fakat modemin arayüzünde hız düşürülmemiş olarak gözüküyor ?
  2. oguzcan53

    Bıos

    İyi tamam fakat linklerde sorun var Bunları indirmiş olan arkadaşlar bana ulaşabilir mi ?
  3. oguzcan53

    Bıos

    TOSHİBA SATELLİTE M70 BIOS Ekranını girmek istedeğimde BIOS Şifresini istiyor.Fakat ben o şifreyi unuttum.Bu durumda ne yapabilirim.(Laptopun pilini çıkartmak dışında)
  4. Herkes söylüyo bari bizde söylüyelim.. 11-FEN Teşekkür aldım.. Liseyi bitirmek için 1 sene daha kaldı .. Ha Gayret
  5. biz böyle nereye doğru gidiyoz anlamış degilim ama bende hiç şaşırmadım.. yakında basit oyun siteleride yasaklanır.. )
  6. önerdiğiniz ya da olabilecek tüm çözüm yolları denedim bir sonuç elde ettim sayılır aslında fakat bu sefer bilgisayar açılırken mavi ekran gelip hemen yeniden başlıoyr.. ve sürekli tekrarlanıyor.. (İşlemci iflas etmiş olabilir mi acaba aklım orda kaldı .. şnlarıda diyim .RAM , HARD DİSK bunlarda bir sorun yok ... NOT:Mavi ekran hatası virüsdendir demeyin..Sıfır hard disk taktım yine aynı sonuç elde ettim..
  7. Böyle bir hata mesajı geliyor , aklıma bir kaç tane fikir geliyor ama emin degilim birde sizlere soruyum dedim..(BİOS'dan şüpheleniyorum. Sıfırlıyacam .. başka çözüm yolları neler olabilir neden kaynaklanmış olabilir bunlar sıralarsanız iyi olur ... NVIDIA Boot Agent 232.0529 Copyright (C) 2001-2005 NVIDIA Corporation Copyright (C) 1997-2000 Intel Corporation ADAPTER_Init: Calling phylnit PXE-E61: Media test failure, check cable PXE-MOF: Exiting NVDIA Boot Agent. Operating System found
  8. kaptım bir tane teşekkürler bilgilendirme için..
  9. http://www.mediafire.com/?4d3i6m3ts6t536j alın "rarreg" isteyen indirsin .. kendi adıma lisanslıdır isteyen degiştirir.. bilginize..
  10. Intel® 915GM Express chipset ile uyumlu windows 7 driverını bulamadım.Kendi sitesinden bakıyorum ama Win 7 destekli driver mevcut degil benim ne yapmam gerek.. Bide Windows Update'dede Driveri otomatik bulamıyor..
  11. hepsi fake bunların .. gözümle görüp inanıırm diyecegim ama olmayacak şeyleri görmeyi nie umut ediyim ...
  12. msn ne geçte bi bana açıkla

×
×
  • Create New...