Jump to content

kerim9967

Üye
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kerim9967

  1. Almayı düşünürseniz 140 TL ye satmayı düşünüyorum. Kendi kullandığım harddisk. Yerine 2 TB aldığım için satıyorum. Kargo size ait olur. Konyadan yazıyorum.
    [spoiler][url=http://hizliresim.com/82p83W]82p83W.jpg[/url][/spoiler]

  2. Konuyu nereye açağımı bilemediğim için buraya açtım. Yanlış yere açmış isem özür dileyerek düzeltilmesini rica ederim.

     

    Şöyle bir sorum var.

     

    Fare imlecini (x,y) konuma götürecek, tıklama işlemi yapacak (tek tık) daha sonra belirleyeceğim (z) saniye kadar sonra farklı bir konuma gidip tekrar tıklayacak. x,y,z değerlerini kullanıcı girecek.

     

    ÖNEMLİ OLAN

    1. Bu çalışma *.vbs uzantılı olmalı, çünkü çalıştıracağım pc de güvenlik ayarlarından dolayı hiçbir exe veya makro çalıştıramıyorum.
    2. (x, y, z) değerlerini manuel olarak içine ben girmeleyim çünkü birden fazla iş için birden fazla (*.vbs) dosya oluşturacağım.
    3. Yazılacak kodlardan koordinat belirleme ile ilgili olan kısmı gerektiği kadar çoğaltabilmeliyim; yani (x, y) konumuna gitti, tıkladı (z) saniye bekledi, bu kısmı istediğim kadar çoğaltabileyim.
  3. 32 bit versiyonu yok mu?
     
    [member=TornadoEffect]->

    http://hugefiles.net/dqkbba81qbfj/CORELDRAW.GRAPHICS.SUITE.X7.WIN32XFORCE.rar.html
    http://www.filefactory.com/file/3uaz03yjanjp
    http://ul.to/zr08g651/CORELDRAW.GRAPHICS.SUITE.X7.WIN32XFORCE.rar
    http://rapidgator.net/file/db377d58cecb2d29237e1b189d7f43db/CORELDRAW.GRAPHICS.SUITE.X7.WIN32XFORCE.rar.html
    http://bitshare.com/files/x2m8f97k/CORELDRAW.GRAPHICS.SUITE.X7.WIN32XFORCE.rar.html
    http://180upload.com/dob99lec1apj
    http://filecloud.io/0ilxo2ap
    http://bayfiles.net/file/1a4Tp/bUHmm1/CORELDRAW.GRAPHICS.SUITE.X7.WIN32XFORCE.rar
    http://www.kingfiles.net/l8o9jvavv8oe

    Her ikiside torrent

    http://www.datafilehost.com/d/bae85d78
  4. Reklamsız free upload (314 KB)

    http://d-h.st/JFx
    

    Emeğe saygısızlık etmek istemezdim ama 1 MB bile tutmayan bir çalışma için 38 MB resim indirtilmesi de millete saygısızlıktır.
    Not: Kullanmak için değil sırf yüklemek için indirdim. Belki kullanırımda...
    İmza: Kotalı kullanıcı.
     

  5. işte eskiden böyleydi ayarlar yeni katılımsız idm sürümü kurduktan sonra sabit kalıyordu lakin son zamanlarda yüklediğim katılımsızlardan sonra ayarlar standart ayarlı şekilde gelmeye başladı.

    En güzeli orjinal yüklemeler yapmak. Katılımsız yapan arkadaşlar bazı ayarları atlıyorlar. Sorun o yüzden kaynaklanıyor... SGN den aldığım IDM lerde bu güne kadar bir sorun yaşamadım. Belki tek tık konforu yok ama en azından kafam rahat ve ayar yapmakla uğraşmıyorum...

  6. Maalesef gelmiyor. Yükleyen arkadaşa uyarı yapmadığı için o kadar sinirliyim ki şu an elime geçse boğarım herhalde. İnsan uyarır. Hangi yöntemle katılımsız yaptığını ben ne bileyim. 100 lerce link ve tabiki emek boşa gitti. Daha önce sayısını hatıramayacak kadar çok güncelleme ve katılımsız yükledim böyle bir sorunla karşılaşmadım. :Z

  7. Arkadaşlar (TNC den) bir arkadaşın verdiği katılımsız IDM yi yükledikten sonra bitmiş bitmemiş tüm linklerim silindi. Bazılarını tekrar bulma imkanım yok. Nasıl geri getirebiliriz? AppData\Roaming klasörü içinde dosyalar inen boyutlarıyla mevcut...

  8.  

    sorunu gördüm ama cevap yazacak fırsatım olmadı, elindeki diski değerlendirmen açısından illada ben usb diskime kurulum yapmak istiyorum diyorsan pascal multibootun kurulum yönergelerinde format atma bölümünü atlayıp grub4dos programı ile sadece ve sadece MBR ye yazma işlemini yapıp ve diskin içinde bulunan bütün dosyalarını bir klasöre atıp pascal multiboot u diskine kopyalarsan çalışmaya başlarsın amma usb hdd den tek partition olmalıdır eğer ikiye bölünmüşse kurulumlar da sıkıntı yaşarsın ve diskinin içinde işletim sistemi veya başka bir sistem kurulu ise çalışmazz.... benden söylemesi ee ne yapayım dersen bir tane 32 gb flash bellek alırsan hem diskini riske sokmamış olursun hemde sorunsuz kurulumlarını yaparsın..

    32 lik Flash ta şu an kullanıyorum. Ama kurulum sonrası programlar sürekli güncelleniyor ve bazen atmayı unuttuklarım oluyor.
    HDD tek part ve üzerinde işletim sistemi yok. MBR yi yazdırma hususunu özellikle sorma nedenim içindeki verilere bir şey olma tehlikesi var mı diye sormaktı. Sayenizde olmadığını öğrendim. Teşekkür ederim...

  9.  

    CorelDRAW.Graphics.Suite.X6.v16.3.0.1114.Update.Only-CORE
    X56rU.jpg
    CORE has released the new update of “CorelDRAW Graphics Suite X6” for Windows.
    Note:- You need full release to install this Update.
    Description: Whether you’re an aspiring artist or an experienced designer, CorelDRAW® Graphics Suite X6 is your trusted graphic design software solution. With its content-rich environment and professional graphic design, photo-editing and website design software, you have everything you need to express your style and creativity with endless possibilities. Quickly feel at home with built-in help, training videos and professionally designed templates. Then, create with confidence—everything from distinctive logos and signs to custom websites, web graphics, billboards, car wraps, flyers and more! Show your true design style!
    8Lefq.jpg
    Features:-
    CorelDRAW Graphics Suite X6 offers everything you need for professional graphics illustration, layout, tracing, photo editing, Web graphics and animation in one complete suite of integrated applications that is easy to learn and use.
    Start smoothly and learn quickly with built-in learning tools, valuable video tutorials, design insights from experts and a visually rich guidebook–be inspired to do more than you thought possible.
    Enrich your designs with over 1,000 professional fonts and take advantage of high-value digital content, such as premium clipart, royalty-free photos and vehicle templates.
    Output to a broad variety of media, from distinctive logos and signs, to striking marketing materials, Web graphics, billboards and car wraps; optimize your settings to achieve the highest file quality.
    Dozens of supported file formats, including PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD, DOCX and many more, let you import and export files quickly and easily.
     
    Release Name: CorelDRAW.Graphics.Suite.X6.v16.3.0.1114.Update.Only-CORE
    Size: 223.74 MB
    Download: Uploaded.net

     

    Link çalışmıyor

  10. Kur'an alfabesiyle Osmanlı Türkçesi alfabesinde Türkçeye uygun nüanslar vardır. Elif-ba bilgilerinizle bu yazıyı değerlendirmeniz yanlış olmuş. Bilginiz yoksa amaç sormak yerine nasıl böyle olabildiğini sorsaydınız dalga geçme tabirini kullanmazdı arkadaş. Osmanlıca da (yani Osmanlı Türkçesinde) harekeler yoktur.   Kur'an alfabesiyle Arap alfabesi tam örtüşmez zaten. Ömer ve Osman isimlerini nasıl izah edebilirsiniz yoksa... Keşke cahilliğnizi aşikar etmeseydiniz böyle. Diğer yandan şu ağzından pislik akan gereksizi ve iletisini silseniz çok memnun olacağım.

  11.  

    Aurora 3D Barcode Generator 3.04.21
    http://ul.to/k2002mgo
    http://rapidgator.net/file/9d09cd864c6c33b5ba4cc471a2488ed6/BarcodeGenerator-RCG.rar.html

     

    Patch başarılı olduğu halde program hala trial. Export özellii çalışmıyor ve barkodlar üzerine TRIAL yazısı atıyor...

×
×
  • Create New...