Jump to content

sterious

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sterious

  1. Öncelikle günaydın geceden beri uğraştığım bir konu var.

    Elimde 1 sınıflar için interaktif eğitim dvd si var ben bunu küçük bilgisayarda (DVD  writer olmayan ) netbookda iso olarak kaydedip yeğeniğinim faydalanmasını istiyorum. Denemediğim yol kalmadı orjinal dvd takınız diyor . Ne yapmam gerek hangi programla çözerim işimi şimdiden teşekkürler katkısı olan olmayan.

  2. samsung larda bir de toshibalarda key anahtari ne bataryada ne de alt kısımda ön paneli çıkarttiginda karşına gelir lisans anahtarı ki sen çıkartirsanda garantiden çıkar servisine götür sana gösterirler alirsin lisans anahtarını bi de gitmişken resmini çek ki lazim olur sonra :)

    Arkadaşım key anahtarı yok diyorum neden hala ısrar ediyosunuz  biosa gömülü bandrol yok bi açın bakın netten -  pc yi söktüreceksiniz bana şimdi :)

     

    yaw sende kardeş hiç bir şey  bilmiyorsan çökert gönder çöktü de :(:( :(

    İster istemez yapamadığım için servise gitcem adminlere dedim zaten bayramdan sonraya kaldı iş o zamana kadar uğraşırım artık .Tüm  ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

     

    Bilgisiyarı ilk alındıgında bende olsaydı keşke alt üst eder yapardım . Bu konudan önyüklü gelen windows 8 sahipleri bişeyler çıkarır belki :)

     

    Windows 8 seriali alın ( Kimi firmalar 2 serial kullanıyomuş birinci kurulu olan sistem diğeri biosa gömülü olan her ikisinide alın

    Recovery bölümünün komple yedeğini alın başka bi hdd yükleyin

    Hiç bişey bilmiysanız lisans yedekleyin forumda paylaşmışlar araştırıp bakarsınız  .

    Windows sürümünü ( Pro , Enterprise , Core , Single Language hatta sürümü 9200 mü nedir ne değildir iyice öğrenin final sürümü iş görür gerçi ama her ihtimale karşı )

    office sürümü hediye olarak gelenler olursa Office in sürümünü ( 365 , Home , artık neyse ) ayrıca lisans anahtarını.

  3. Windows  keyi etiketi  batarya yüvasında olabilir baktın mı hiç?

    Baktım key etiketi - Windows sürümü hiç biyerde yazmıyo

     

     

    pidgen proğramını indir , keyi oaraya yapıştır , go 

    yan tarafta lisans detaylarını görebilir

     

    pidgin mi pidgen mi  bu isme benzer bi program biliyorum ama oda kurulu işletim sisteminin seriali vs gösteriyo. PİD checker

  4.  

    O konu hakkında bir fikrim yok ancak siz etkinleştirtikten sonra Windows 8.1 yükseltmenizi tavsiye ederim .

     

    Biraz önce Samsung ile görüştüm sizin laptop unuz da ön yüklü olarak gelen işletim sistemi Windows 8 Single Language x64 sürümü imiş . Recovery bölümünü servis yeniden oluşturmak için sizden para talep edebilirmiş ancak şöyle ki tam olarak onlarından bilgisi yok servis ile görüşmemi söylediler . Ama büyük bir olasılık ile para istemeyeceklerdir. 

    İsterlerse söylediğim gibi yasal hakkınızı sonuna kadar arayın . Herhangi bir sorun olursa Samsung Türkiye ' yi Samsung'un Ana merkezine ( Güney Kore'ye)  mail atarak  durumu anlatın veya şikayetçi olduğunuzu söyleyin kesinlikle yardımcı olacaklardır. Veyahut Tüketici Hakem Heyetine başvurunuz . 

     

    Recovery geri getirmek için makale buldum bir deneyin belki faydasını görürsünüz 

     

    LİNK 

    Çok teşekkürler ben neti alt üst ettim bu lisanslama sorunumu ortadan kaldırırsam eğer onu yapmayı düşünüyodum . Lisanslama sorunu ortadan kalkmadan uğraşmayım dedim .Recovery bölümü açman admin tool 6 - Samsung recovery solution  falan indirdim hazırda bekliyo fakat x64 Single Language format attıgımda neden kabul etmedi  onu anlamadım .Telefonlada etkinleştirmeyi denedim oda olmadı . Büyük ihtimal servise gitcek  artık .2 gündür girmediğim site kalmadı kaynak az  olunca  . Emeğiniz için sağolun .

  5. RW-Everything en son sürümü ile Windows 8 key anahtarınız öğrenin . 

     

    Ondan sonra ;

     

    Windows 8 Core 

    Windows 8 Core Single Language

     

    ​sürümlerini yükleyip key anahtarınızı hangisinde etkinleşiyor deneyiniz . 

     

    Ürünün markası nedir görüşme sağladınız mı ?

    Samsun Np355v5c S0ATR  ürün single language 64 bit denedim olmadı Key anahtarını biosdan RW everythingle  öğrendim.Core forumda var mı ?  Birde buna win 8.1  Core direk yüklesem sorun cıkarırmı

  6. Windows 8 yüklü gelen leptoplarda lisans anahtarı biosa gömülü geliyo biosdan çevrimdışı veya çevrimiçi aktifleştirme  yapılıyo . Ne barkod var nede dwd  hiçbişey yok , Recovery silindiği için kurtarılmıyoda  . Üretici firmanın sitesinde sana durmadan onu ara bunu ara derler başka ne diyecekler :)

  7.  

    Markası nedir garanti kapsamından çıkmaz kesinlikle bazı üreticiler bazı markalar öyle söylese de garanti kapsamından çıkmaz . Donanım hatasından dolayı verdiğiniz bilgisayarınızı servis yeniden formatlayıp gönderiyor bazen sıfırdan kurulumu kendisi yapıyor . Halbuki atıyorum siz ekranı kırıldı diye verdiniz laptopu ama servis sıfır kurulum yapıp geri veriyor bilgisayarı size

     

    HP 530 laptop kullanıyordum . Windows Vista olarak geldi bilgisayar elime bende Windows XP yükledim ancak Recovery falan tamamen silmişim sistemi . Bilgisayar açılmamaya başladı . Bende servisine verdim yeniden Recovery oluşturup ve yeniden Windows Vista yükleyip geri verdiler bana 

     

    Servis ile görüşüp durumu anlatın ve gerekirse yasal hakkınıza başvurunuz . 

    Öylemi bende sıkıntı çıkarırlar diye gitmeye üşendim birazda uzak servis hiç olmadı dediğinizi yapcam  Teşekkürler ilginiz için

  8. RwPortableV1.6.4 Bios  programıyla aldım hdd ye değil biosa gömülü olduğunu söylediler . biosa windows 8 keyi 25 haneli -  neden barkod koymamalarının sebebi .

     

    Bilgisayarı ben kullanmıyodum kardeşimdeydi gitmiş format attırmış yedek falan alamadan gitti 8 geri getirme çabasındayım . Single Language (x64) yükledim lisans olmadı .

  9. Şu an bilgisayarda windows 7 kurulu fakat orjinalinde windows 8 vardı biosa gömülü . Bios dan program kullanarak serialimi aldım fakat format attığımda (windows 8 Single Language x 64 )  lisans anahtarı olmadı  . Usb den format attım .  İşletim Sistemi tam olarak bilmediğimden ne yapmam gerek acaba Laptop Samsung NP355v5c S0ATR marka heryerde baktım Windows 8 64 bit yazıyo fakat tam sürümü ne bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim.

×
×
  • Create New...