Jump to content

washack

Üye
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • monitorun karsisi

Recent Profile Visitors

729 profile views

washack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bu şifre çalma yöntemi değil diimi?
  2. adam işinin ustası, motordan atlayıpda motorun peşinden koşmasına çok güldüm.
  3. arkadaşlar zorunlu olarak kullandığım sistem win7 patch çalışmıyor bi test edermisiniz bu programa ihtiyacım var google servislerini kullanabilmem için. şimdiden teşekür ederim.
  4. bendede aynı hata var çok uğraştım fakat olmuyor. değiştirerek denediklerim. ram kingston 1gb 533Mhz vardı onu çıkardım yeni alıp taktım (2X1gb 667 Mhz) sonra power supply denedim artık sorun anakart , ekran kartı, ve işlemci sıralamasına kaldı fakat söyle bir durum söz konusu direk çalışan xp de hiçbir sorun çıkmıyor. PC özellikleri 3ghz core duo işlemci 2 adet 1gb 667 mhz ram geforce fx 7600 GS ekran kartı abit nı8 slı anakart. sorunu çözmek için ekrankartı anakart ve işlemci tanıdıklarımda yoktu o yüzden onları deneyemedim. EDİT: arkadaşlar çözümü buldum powersupply de imiş redrock marka 550W aldım dandik everets'imi çıkardım makina 10 numara oldu.
  5. bütün antivirüsler keygenleri virüs olarak görmüyormu zaten...
  6. çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim... hile için oyunu aynarken klavyedeki puse tuşuna basıp slalcheats yazın sonra tekrar pause tuşuna basın haritaya bakarsanız herşey görünüyor. iyi eğlenceler...
  7. ben evliyim. kadına göre değişir herşey. --kadını sen seç başkası not (anne-baba) versin yoksa anlaşamassın-- (ben mutluyum)
  8. Mtvoid.ControlFreak ile win amp açıkken tam konrol yapabiliyorum birde masa üstünü telefon ekranında iken zoom yapabiliyorsunda. telefonada kasmıyo. şiddetle tavsiye ederim. http://rapidshare.com/files/36880206/winamptan_tam_control.rar.html
×
×
  • Create New...