Jump to content

NEHIR4233

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

1783 profile views

NEHIR4233's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Bilmediğim için soruyorum iso dosyasını multiboot a eklemek için kullanacağım eski aktivasyonu deneyin yazmışssınızda kafam karıştı.İsoda gerek yok değilmi.
  2. Kurulum değil .İzmir Teknik Destek Multiboota ekleme yaptın ve oldu onumu kastediyosun.Eğer oysa bana hangi acronisi eklediysen onun linkini gönderirmisin?
  3. Yönetici olarak çalıştır diyip ekleme yapacaksın ve iso dosyalarının isimlerinde kesinlikle boşluk olmayacak.Win10 da defalarca yaptım hala yapıyorum sadece acronis 2019 olmuyor:)))
  4. altı üstü 16 mb en fazla 9 dakika alıyor.Hazır multibootu indirmeyeceksinki? boş halini bilgisayara kurup iso dosyalarını menülerdeki yerlere tıklayarak ekliyorsun.Çok ama çok basit herşeyi kendi yapıyor. http://turbobit.net/57w4d6xo379g.html
  5. link vermek sakıncalı değildir inşallah:))http://www.izmirteknikdestek.com/seo.asp?url=/_icerik_292_1_Izmir_Teknik_Destek_Multiboot_Hazirlama_v2.0_Yazilimi.html yaparsan çok sevinirim.
  6. Ben kod eklemeyi falan bilmem aceminin acemisiyim:)) sadece daha önceki yaptığım izmirteknik desteğin programıyla 2017-2018 acroniste bunu yaşamadım ve hala o programla kendi istdeğime göre hazırladığım aktif olarak kullandığım multibootta sıkıntı yaşamazken neden 2019 acronis iso dosyasında bunu yaşıyorum onu bilmiyorum o yüzden yardım istedim.Sizler bu konuda benim 100 gömlek üstüdesiniz.Zamanınız varsa izmirteknik destek multiboot hazırlama programı versiyon 2 ile bir deneme yapın.Reklam yapmıyorum bunuda yanlış anlamayın.Benim aktif kullandığım ve acronis 2019 türkçeyi ısrarla bu multiboota eklemek istiyorum.zaten program otomatik yapıyor herşeyi.
  7. Merhaba bu yöntem çalışıyor olabilirde :))) resimde gösterdiğim multibotta niye bu hatayı veriyor onu anlamadım.
  8. Dün akşam baya bi 2019 iso dosyası indirip denedim.Hiçbiri olmadı açıkçası AIO ilede yapmak istemiyorum bana izmirteknik desteğinki daha kolay ve kullanışlı geliyor.Verdiği hatanın resmini çekip ekleyeceğim belki öyle yardımcı olabilirsiniz.
  9. İzmir teknik destek in multiboot ekleme programı var onunla burdaki isolardan birini denedim olmadı.oysa 2017 ve 2018 acronis true imajlarda çok rahat ekleyebilmiştim.Açıkçası İzmir teknik desteğin multiboot yapma programını daha çok sevdim.ama eklediğim halde olmuyor.Bu yüzden 2019 acronis türkçe hangisinin çalıştığını yada hangi iso dosyasının eklenebildiği için yardım gerekli.
  10. Multiboota nasıl ekleyebiliriz?Tam bilmiyorum açıklarsanız sevinirim.
  11. İrtibata geçeceğim .mecbur imei attıracağım.zaten anlaşmıştık.
  12. Xiaomi mi8se de bu tarif ettiğin herşeyi yaptım.İmei atma programında Yeşil olarak PASS da çıktı.Telefonu tekrar başlatınca imei değişmedi.Bütün herşeyi videondaki gibi yaptım.Miui 10 8.9.6 beta sürüm yüklü.Seninle face de ve telefonda konuşmuştuk.
  13. Ellerine kolların sağlık. hitfile dan premium nasıl indireceğim biride yardım etse:))
×
×
  • Create New...