Jump to content

Lastman

Üye
  • Posts

    517
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lastman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

93

Reputation

  1. Şimdilik yok maalesef. Esni sadece firefox destekliyor.
  2. Firefox ağ ayarlardan cloudflare DNS seçin. about:config kısmından esni açın. Şu an kesin ve tek çözüm bu.
  3. Büyük ihtimal format aşamasında windowsun ekran kartı sürücüsünü kuruyor. Kurulum tamamlandıktan sonra da internetten daha güncel bir sürümünü indiriyor. ACPI sürücüsü de olabilir. Sorun edilecek birşey değil. Kurulumda direkt kendi sürücüsünü kurmasını istersen kurulum dosyasına entegre edebilirsin sürücüyü.
  4. Şikayet etmeyi bırak konu açacak bir şey bile yok görünen kadarıyla. Selam veren erkeklere tacizci muamelesi yapmaktan ne zaman vazgeçecek bu (k)adınlar.
  5. Çin'den getirtmiştim ben 20 günde geldi. Wifi direkt görür ama bluetoothu tanıtırken sorun yaşayabilirsin Catalina'da. Native destekli başka kart bul bence.
  6. Wordpress kullanabilirsin. php nuke benzeri. Fazlaca eklenti, tema ve Türkçe kaynak var.
  7. windows sunucular genelde asp olur ama php de olabilir. aldığınız paketin detaylarında yazması gerek. html5 hepsinde vardır.
  8. 3.Parti programlarla uzak masa üstüne bağlanabilirsiniz.     Yapmayı uzun zamandır düşünüyorum.Hatta en az 4-5 defa denedim ama sanırım yüklenen güncellemelerden dolayı son aşamada v-lite hata veriyor. Sorunu çözebilirsem daha stabil ve güncel bi sürüm yapacağım.
  9. elinde başka lite sürüm varsa onun boot.wim dosyasını değiştirerek belki cd boyutuna indirebilirsin.Ben ona dokunmadım.Mesela köylü'nün yaptığı lite çalışmalarda boot.wim daha küçük.
  10. Yukarıda söyledim ama dikkate almadın. UEFI modunda kurulum yapabilirsin. Biosta açıksa boot seçeneklerinde [UEFI: DVD/ROM MARKASI] şeklinde gözükmesi lazım.O şekilde boot edilirse gpt stilindeki hard diske yükleme yapılabilir.
  11. diskin diğer kısmını silmeden gpt olarak kullanmak istiyorsan UEFI modunda kurulum yapman gerek.
  12.  Hocam söylediğine kendin bile inanmadığın için cümlenin sonuna ekleme yapmışsın  :D
×
×
  • Create New...