Jump to content

axelfox

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Direk Linkler Hakkında Önemli Açıklama!!!<br /><br />Eklediğim direk linklerin dosyaları hostum tarafından silinmesin diye<br />şöyle birşey yaptım:<br />Gördüğünüz link çok karışık harf ve rakamlardan oluşur, dosya uzantısı yoktur.<br />Tek partlı downloadlarda karışık ifade yerine istediğiniz şeyi yazıp sonuna <br />.rar ekleyerek çıkartabilirsiniz. Çok partlı dosyalarda ise dosyanın part numarası<br />karışık ifadenin son iki hanesidir. Dosyaları explorer yada firefox üzerinden<br />indirirseniz çalışmıycaktır. flashget tarzı bir araçla indirin.<br /><br />Örn: tnctr/35831/fvyrag0vafgnyyre0fhcre0cnpx01 dosyası part1.rar dosyasıdır.<br />tnctr/35831/fvyrag0vafgnyyre0fhcre0cnpx02 dosyası part2.rar dosyasıdır.<br /><br />Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim fakat başka bi çözüm bulamadım.<br />önerisi olan arkadaş varsa her türlü öneriye açığım.

Recent Profile Visitors

475 profile views

axelfox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. download ederken durdurup yeniden başlattıysan ondan olabilir problem. downbb.org/tnctr/TNCXPSP3.tar.gz 650 mb tek parça durdurmadan bunu indirebilirsin.
  2. TncXP sorunlarının çözümleri BURADA
  3. http://**Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.**/ea212011
  4. http://**Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.**/704da844
  5. http://**Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.**/4cc61ddb
  6. Adobe Photoshop CS3 Orjinal Türkçe Retail (direk) http://**Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.**/3447d72e
  7. eğer pc de winrar yüklüyse indirdiğin partları bir klasöre topla herhangi birtanesine sağ tıkla buraya çıkart yada extract here de. bu sürümü indirmediğim için tam bilmiyorum ama karşına .exe dosyası çıkıcak onu çift tıklayıp açıcaksın. iso dosyası direk geçici bir klasorun içine cıkıcak. sonra cd yazma programı çıkıcak karşına tahminen. onunla cdye yazıcaksın.
  8. 24 hazirana kadar aktif tek link winrarla açabilirsiniz. http://www.downbb.org/tnctr/TNCXPSP3.tar.gz
  9. www.downbb.org/tnctr/imgsetup.rar Bu program çok basit ve çok küçük. programı aç, kalıp dosyasını diske yaz butonuna bas ordan indirdiğin .iso uzantılı dosyayı seç ve cd ye bas. kolay gelsin
  10. benim explorerda bişey var heralde site dandik olamaz ya açılmıyo nedense
  11. torrentten daha iyileri var orda direk linkler. sömür sömürebildiğin kadar
×
×
  • Create New...