Jump to content

RippLe

Üye
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Female
  • İzmir
  • Rap Müzik,Pc Oyunları, Web Tasarım vs..

Recent Profile Visitors

837 profile views

RippLe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhabalar, Bir çok Corel versiyonu kurup crackledim fakat hepsinde bir sıkıntıyla karşılaştım. Cracklenmiş görünüyor ama menüler pasif falan sıkıntılar yaşıyorum. Denediğiniz kullandığınız bir kurulum var mı? Katılımsız ve hızlı indirebileceğim bir link iletir misiniz? Versiyonu x6-x7-x8 olabilir fark etmez. Teşekkürler
  2. RippLe

    Samsung Evo 850

      Bunu da deneyeceğim Tr içinde bulursam teşekkür ederim :)
  3. RippLe

    Samsung Evo 850

      Açıkçası o nasıl bir şey oluyor hiçbir fikrim yok, masraflı mı olacak? Onun için örnek link atabilir misiniz? Resmen cahil olduğum bir konu :/
  4. RippLe

    Samsung Evo 850

        Evet kurulumdan çok sonra taktım diski hatta şuan takılı bile değil ama durum aynı.
  5. Merhabalar, Yıllardır kullandığım bir pc var özelliklerini aşağıda yazacağım. Performansını biraz arttırmak için samsung evo aldım. Biostan AHCİ modu açıp forumdan indirdiğim windows 10 pro x64 kurdum.   Sistem açıldı fakat diskin kendi yazılımıyla ve aracı uygulamalarla yaptığım testlerde performansı yarı yarıya görünüyor. Anakartımın sata 3 desteği var ve kaliteli bir sata kablosuyla sata 3 girişine takıyorum.   Farkettiğim şu ki; eğer ssdyi normal sata girişlerine takarsam AHCI BIOS INSTALLED yazıp geçiyor. Eğer sata3e takarsam "no drive found ahci bios not installed" yazıp geçiyor. Yani sata3'te ahci modu aktif edemiyor sanırım. Bu neden olabilir sizce? Bu performansı iyileştirmek hayal midir benim için?     Anakart: gigabyte-p55a-ud3r Ram:      4 gb kingston hyperX İşlemci:   i5 750  HDD:     wd caviar black 500gb SSD:     Samsung EVO 850 250GB   Notlar: Kayıt defteri ayarını değiştirmek denendi. Samsung magician ile max. performans ayarlandı. Sistem baştan kuruldu. Kablolar değiştirildi. Diskin arızası olmadığı teyit edildi. BİOS Son versiyona güncellendi   Anakart tanıtım sitesinden alıntı:   Yet another onboard feature of GIGABYTE motherboards are Marvell's SE9128 chips for high-speed SATA Revision 3.0 compatibility, delivering superfast 6Gbps link speeds for twice the data transfer rates of SATA Revision 2.0 (3 Gbps). When used in RAID 0 (Stripe) mode, GIGABYTE motherboards offer even faster data transfer rates of up to 4x the speed of current SATA interfaces. * SATA3 RAID 0 4x and SATA3 2x performance are maximum theoretical values. Actual performance may vary by system configuration. * SATA3 SSDs are not recommended for use in RAID 0 mode on Marvell SE9128 ports.       En azından olmayacak bir şey ile uğraşıyorsam olmaz bu deyin kafaya taktım uğraşıp duruyorum çünkü.
  6. Kesinti vs. yaşamıyorsunuz yani? Teşekkürler inceliyorum paketlerini :)
  7. Tekrar konu açıyorum kusura bakmayın, İçinde 400 tane site barındıran sunucumuza sabahtan beri ulaşamıyoruz ve teknik destek elemanı sadece 1 tane olduğu için hiçbir şey yapamıyor. Sunucuyu taşımayı düşünüyoruz ama bu defa kesinlikle çok güvenilir bi firma olmalı. Tecrübe ettiğiniz tavsiye edebileceğiniz sunucu firması var mı? Windows server 2008 kullanılacak.
  8. Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz acaba? Birde fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?
  9. Cevaplar için teşekkürler, evet önemli bir server ve bu sıralar biraz sorun yaşıyoruz. Eset Endpoint'i deneyeceğim. Başka tavsiyesi olan varsa fikir alabilirim :)
  10. İyi haftalar arkadaşlar :)   Benim şöyle bir sorum var, aranızda mutlaka server kullananlar vardır. Windows serverda hangi antivirüs programlarını kullanıyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz var mı? Crackli bulmam mümkün mü? Cevaplarınız oldukça önemli, şimdiden teşekkürler :)
  11. 3 yıldır sorunsuz kullandığım masaüstü bilgisayarımda şuan şöyle bir sorun var, Pc açılış aşamalarını geçerken ekranda görüntü var işletim sistemi açılırken monitörden görüntü gidiyor ama pc açılıyor. Monitörü kapatıp açınca bir iki saniye tekrar görüntü geliyor ama sonra yine gidiyor.  Evde deneyebileceğim başka monitör yok, ekran kartı da yok, benim anakartımda onboard ekran kartı da yok. O yüzden hatanın hangisinde olduğundan emin olamıyorum. Monitörü kapatıp açınca görüntü gelmesi bana monitörde sorun gibi düşündürdü. Ama size de danışayım dedim, gidip monitör alırım bide boşa gider sonra :)   Bu arada tekrar belirteyim, pc açılıyor ve çalışıyor. Sadece ekranda görüntü yok. power sorunu da olamaz çünkü 3 gün öncesine kadar hiç bir sorun olmadan çalışıyordu. Isınma sorunu da yok sistemde.   İşletim sistemi: windows 7 32 bit ultimate ekran kartı: ati hd 5770 ram: 4 gb kingston monitör : benq 
  12. Program : AV VCS    Resmi linki : http://www.audio4fun.com/voice-over.htm   Program ses dosyalarında oynama yapmaya yarıyor.(kalınlaştırma inceltme gibi)   7.0 Sürümünü demo olarak kullanıyorum tam sürümünü bir türlü bulamadım. (alternatif programları denedim, bu programı istiyorum başka program değil:)
  13. Öncelikle selamlar, Sorunum şu şekilde; Tablolarda tarih girişi normal gözüküyor yani dd.mm.yyy formatında. ama query çalıştırdığımda tarih formatı aşağıdaki şekilde değişiyor. Bunu stored procedureleri denerken bozdum ama nasıl düzelteceğimi bulamadım. [img]http://f1211.hizliresim.com/13/2/fjuu3.jpg[/img] Yardımınızı bekliyorum, teşekkürler
  14. site çok yavşlamış neden ki?

    1. sk8er_boi

      sk8er_boi

      şimdi daha iyi olmalı

  15. Öncelikle iyi günler [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img] Kafama takıldı bunun nasıl yapılacağı, amaç şu; hesap makinesindeki gibi 1.250 - 2.568.978,4 mesela bu şekilde gösterim için .net kullanarak nasıl bi kod yazabilirim? algoritma kurmak istedim kafam basmadı Örneğin bu sayı textbox1 de olsun. (Noktayı otomatik atacak 3 basamakta bir ama çift basamaklıysa gösterdiğim gibi ilk basamakta kalacak nokta)
×
×
  • Create New...