Jump to content

madbad35

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by madbad35

  1. rufustan daha rahat teşekkür ederim
  2. ship similatur 2008 güzel görselliğe sahip ender bulunan gemi similasyonlarındandır.
  3. DVD-rw yi görmüyor sıkıntı neden olabilir acaba ?
  4. 1. ve 2. dünya savaşının  çıkış nedeni Almanya oldu. 3. dün ya savaşının çıkışına neden olcak ülke ise bence Kuzey Kore olacaktır. Birleşmiş milletlerde alınan ambargo kuralları gereği kuzey koreye parasal varlık değerleriyle ticaret yapma yasağı getirilmiştir. Ancak unutulan bir şey vardırki, Uranyum, Toryum, Altın, Platin ve Gümüş parasal varlık değeri değildir. Dünyanın en büyük uranyum toplayıcısı haline gelen Kuzey kore Amerika birleşik devletlerinin en büyük tehtididir. savaşa neden olacak olanda onlardır.
  5. arkadaşlar bugün yeni bir notebook aldım . pcde w7 işletim sistemi var . eski notebook ta evde onda ise xp var bunların ikisini nasıl birbirlerine bağlaya bilirim evde direk internete giriyorum. ama ağ kurup dosya paylaşımı sağlayamıyorum bana yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
  6. canon mp240 yazıcım var . indirilmiş bir yığın driver var ama olmuyor sizdende yardımlarınızı bekliyorum. birde başka bir nedeni olabirmi? işletm sistemim sp2-veya sp3 xp farketmez yeterki olsun
×
×
  • Create New...