Jump to content

legend87

Üye
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by legend87

  1. ben win 8 li pc nin biosuna girmeye gerek duymadım çünkü win 8 de başka yerden ayar yapılıyor yani formatı recovery den atabiliyorsunuz ama recovery yoksa delete, f2, ,f11,f12 tuşlarını denemen gerekiyor her pc de değişiyor. bide bişeyi merak ediyorum daha önceden format attığınızı yazmışsınız peki cdyi takıp başlattınız mı pc yi?
  2. ya zaten elimde key yok sorun o yani yeni laptoplarda key gömülü olarak geliyor recovery ile beraber
  3. arkadaşlar elimde win8 li bir pc var bunun recovery bölümü var gibi yönetten baktığım zaman bir bölüm var ama onu bilgisayarım penceresinde göremiyorum bunun nasıl bilgisayarım penceresinde görebilirim. recovery my files tan geri döndürmeye çalışıyorum ondada gelmiyor win8 i normal olarak kurdum ama keyi yok haliyle bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. faydalı olacağını sanmıyorum ama denicem yinede teşekkürler
  5. arkadaşlar bakın bu şekilde oluyor bunu nasıl düzeltebilirim
  6. arkdaşlar merhaba dream da arka plan ayarlaması yapmaya çalışıyorum photoshop da 1024x768 e ayarladım .jpg formatlı dream de olmuyor boyutlarda bir sorunum var bana en azından boyutlarını yada nasıl yapabilceğimi sölerseniz çok sevinirim.
  7. arkadaşlar ben sorunumu çözdüm müşterimin bilgisayarıydı biraz geç farkettim sizinlede paylaşmak istedim windows u d ye atmış komple sıfırlayınca windows u c'ye kurunca sorun çözüldü.
  8. arkadaşlar merhaba bilgisayarımı başlat kapat diyorum ama kapanmıyor tuşuna basın öle kapatın diyor basıyorum öle de kapanmıyor mecburen fişi çekiyorum windows sürümünde mi sorun var yoksa başka bir yerde mi yardımcı olursanız sevinirim.
  9. arkadaşlar macromedia flash cs 5 serial no su lazım
  10. arkadaşlar ben internetimi komşudan çekiyorum kablosuz olarak haliyle her yerde çekmiyor bende gittim bi modem aldım kablosuz ama sadece antenlerini kullanmak için ama yapamadım yani komşundan çektiğim sinyali güçlendiremedim yardımcı olabilcek var mı ?
  11. arkadaşım dns ayarlarını otomatik yapmamışsındır diye düşünüyorum ona bi bak bence
  12. yok mu yardım edecek olan arkadaşlar
  13. arkadaşlar şimdi ise sırasıyla bu hataları veriyor uyumluluk yaptım yönetici olarak çalıştırdım ama yinede hataları verdi yardımlarınızı bekliyorum ikinci hata
  14. ms-dos a girip ordan dir yap göremezsen attrib +h yaz sonra dir yap çıkar 
  15. prgram yazmıyorum başkası yazmış bende pc ye format attım geri yükleyince çalışmadı program bu hataları verdi
  16. hocam yok yine kabul etmedi ya bu hatayı veriyor
  17. merhaba arkadaşlar programı açamıyorum format attım mscomct2.ocx dosyasını istiyor benden internetten bulduklarımı kabul etmiyor library files ı yükleddim yine olmuyor nasıl çözebilirim bu sorunu yardımlarınızı bekliyorum şimdidden teşekkürler...
  18. arkadaşlar merhaba vd de program yazdım ama bir türlü başka pc de açamıyorum hatlar veriyor sırasıyla fotolarda gösterdim yardımcı olursanız çok sevinirim.   http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1356422237__adsz.png http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1356422267__adsz2.png
  19. aygıt yöneticisinden baktın mı sarı bi soru işareti görünüyor mu? ilk önce buna bak görünüyorsa driverını tekrar ara soru işareti kalkarsa sorun yok demektir driver ı en basit yüklemek için dps yi indir bence her türlü driverı buluyor
  20. arkadaşlar foxconn 15235 anakart driverlerının hiçbirini bulamıyorum kendi sitesine baktım driver pack soliotion la denedim hiç bir şekilde yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz?
  21. arkadaşlar çözdüm yinede teşekkürler...
×
×
  • Create New...