Jump to content

sheak

Üye
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

828 profile views

sheak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Paylaşmak istedim, menüler tam güncel olmasa da işe yarıyor.  Yaf şu Stabucks'da neler vardı, ne ne kadardı derken diğer restoranların da menüleri eklenmeye başladı. Herkes bir el atsa aslında tam iyi bir restoran kaynağı olur.   http://menuburada.com
  2. o seçenek aktif ama olmuyor. vmware calısan sey virtualbox da calısmıyor. yaması falan yokmu bu meretin aceb :S
  3. Hangi program o? Vİrtualbox eklentisi gibimi yoksa. Sistemde yavaşlamalara sebep olmaz demi?
  4. o ayar bende enabled olduğu halde veriyor. Gerçi İntel Virtualization  değilde sadece Virtualization   yazıyor. Arada fark varmıdır bilmiyorum. Bios Update gibi bir şeyle intel Virtualization   gelirmi onuda bilmiyorum :)
  5. Arkadaşlar merhaba,   Virtualbox'a 64 bit bir işletim sistemi ile sanallaştırmaya çalıştığımda, işlemcimin Hyper-V veya Virtualization  desteklemediği için hata veriyor. Ama aynı işletim sistemini vm-ware ile kullanabiliyorum. vm-ware pc yi biraz kastırıyor gibime geldi. bunun için virtualbox da çalıştırmak için yapmamız gereken bir şeyler varmıdır? Virtualbox daki VT-x/AMD ve içiçe sayfalama gibi seçenekleri denedim.   İşletim sistemi açılırken veren hata  : 0xc000035a error     Teşekkürler.
  6. ya bun acronis home da lisans girişi nerde bulamadım crack mi yapacağız yoksa serialin girebileceğimiz bi yontem varmı?
  7. birisinde sadece cd key varmı? acronis 11 icin?
  8. Acronis Home 11 in sadece seri numarasını yazabilecek biri varmı? tşkkrler
  9. portable dan kaynaklanıyor. gülme boşuna 200 kişiyi tek tek tekrar gruplandıracağım bu iki oldu deli olacağğım
  10. arkadaşlar msn demi bi hata vardı yoksa bendemi anlamadım msn de benim 20 tane grup vardı. portable kullandım tüm grupları bir gruba taşıdı kendiliğinden ama msn.live ın hatasımı yoksa portable kullanınca olurmu boyle vakalar?
  11. sorun halloldu teşekkürler blackman12. bi üstteki postun sorunumu giderdi
  12. ya her soruma ders mi izle diyeceksin? Autoit ile ilgili tüm konuyu gözden geçirdim daha ne yapacağım. ya soru soruyorum bunu tam cevabını verseniz ne olur? bu işe yeni başladık araştırıyoruz. hemde anlatımını biraz daha sadeleştirsenizde daha rahat anlasak ne olur.? " Yolun geri kalanı sil" derken hangi? yolun onuda soyleseydiniz? daha rahat olmazmıydı
  13. ewet. ben copy paste yapmıştım. o anda ne kopyalanmışsa onu yapıstırdı
×
×
  • Create New...