Jump to content

chataluck

Üye
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1501 profile views

chataluck's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

18

Reputation

  1. Hocam bu pakette ps + lr + 20 gb alan 51 tl peki bir altında sadece ps 140 tl. aradaki fark nedir?
  2. Bugün alım yapmam gerekiyor. Net bilgisi olan var mı? satın alma ekranında canlı destekten 2 farklı müşteri temsilcisi 2 farklı bilgi verdi
  3. Driver hatası bildiğim kadarıyla. Yeni windows kurduğunuz için tüm güncelleştirmeleri yaptığınızdan emin olun. Bilgisayar eskiyse ekran kartının eski bir sürümünü kurun. (örneğin şu an diğer diskteki sistemde hangi sürümde sorun yaşamıyorsanız onu) çipset güncelleştirmelerini yapın.
  4. siz yine de fazla sallamayın. mavi ekran kodu nedir? ya da fotoğraf çekip paylaşsanız daha faydalı olur.
  5. Ne günlerdi. Keşke tnc 11 12 13 devam etseniz diyeceğim de, zor iş.
  6. Merhaba, Şu yapay zeka şeysini denemek için photoshop almak istiyorum. Gerçi kredi getirmişler sanırım kullanım için. Her kullanım 1 krediymiş. Neyse. Satın alma seçenekleri kafamı karıştırdı. https://www.adobe.com/tr/creativecloud/plans.html?plan=individual&filter=all Lr ve PS 20 gb bulut alanı ile birlikte 51 TL iken sadece Ps 135 TL görünüyor. Sebebini pek anlayamadım. Açıklayabilecek olan ya da tavsiyesi olan çıkar mı acaba? Teşekkürler
  7. Bu konuya bir güncelleme bırakmak istiyorum. Ürünü servise yollamıştım, farenin çipi değişti geldi. Geldiğinde bir denedim çalışıyordu. Hevesim kaçtı kullanmadım aylarca. Geçen hafta bir çıkardım tekrar kullanmaya başladım. 4. gün yine aynı sorun çıktı. Set şu an yine serviste. Kargo mesajı geldi kargoya vermişler. Servis kaydında yine tamir oldu yazıyor. Bana denk gelen ürün mü sorunlu anlamıyorum. Artık aktif kullanacağım 3. aynı sorundan sonra değişim talep edeceğim.
  8. 1-2 hafta kadar önce a4tech fg1010 klavye mouse set aldım. aldığım günden bu yana bilgisayarı 2-3 defa ancak açmışımdır. en son sorunsuz şekilde kullanıp bilgisayarı kapattım. bugün açtığımda klavye çalışıyor ancak mouse çalışmıyor. altında ışık yanmıyor. ne yaptıysam çalıştıramadım. darbe almadı düşmedi kimse dokunmadı bile. sorun ne olabilir nasıl çözebilirim? klavye mouse aynı alıcıyı kullanıyor ve alıcı çalışıyor. mouse çalışmıyor.
  9. Linkler ölmüş hocam yenilemek mümkün mü
×
×
  • Create New...