Jump to content

Sinsi

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

586 profile views

Sinsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. :=)))) hala mı yaaa ne xpmiş mubarek
  2. Valla kardeşim windows 7 olmadı içindeki aktivasyon araçları tepki vermedi.. Reloader sadece günü siliyor yeniden başlayınca sorun devam ediyor.. Windows loader ise Unsupported partition table diyor Reloader ile işlem yapınca Windows loader a basıyor başka crack var diyor kaldırıyorum WinLoader diyorum sonuç yine aynı Unsupported hatasını vermeye devam ediyor.. Ne yaptıysam olmadı.. Tekrar win 10 a geçiyorum.. Paylaşım için yine de teşekkürler.
  3. hiç birini etkinleştirmedi anlamadım gitti.
  4. Aslında burda ikiniz de haklısınız ama frekaze biraz türkler yapmışsa gibi tabirlerle saçmalamış. Bu tarz programlarda art niyetin kullanıldığını çoğumuz biliyoruz tabi ama bunu da herkese ya da programcılara mal etmek doğru olmaz. Programı indirirsin denersin herhangi bir sorun yaşarsan diğerleri ile paylaşırsın problem üreten değil problem çözen olursun. Boş konuşmak ile bir yere gelinmez. ve o güzel söz "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz".
  5. Arkadaşım Öncelikle programı yükleyeceksin. Daha sonra programı kapatıp Crack dosyasının içindekini C:\Program Files\Duplicate File Remover dizinine yapıştıracaksın. Değişim sorusuna evet diyeceksin. Bu işlemden sonra Keymaker klasörü içinde ki keymaker.exe yi çalıştırıp programın menü kısmından (sol alt tarafta) lisanslamasını yapacaksın. Yalnız yanılmaman gereken bir nokta var keymaker sadece keyi iki satır olarak gösteriyor. Uzun bir key e sahip tümünü seçip kopyala dedikten sonra lisans kısmına yapıştırırsan sorunun çözülür. 999 gün olarak aktifleşiyor.
×
×
  • Create New...