Jump to content

orhan123456789

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

orhan123456789's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Selamun Aleykum. Elinize sağlık güzel yapmışsınız. microsoft store uygulamasını nasıl aktif hale getirebilirim? yahut exe dosyası var ise link verebilir misiniz?
  2. hiç tavsiye etmem. bendede n5110 var. bir defa yükledim. driver problemleri oluyor. rami iyi kullanamaıyorsun vs. full sıkıntı. o kadar istiyorsan olmadı win 7 starter kur. biraz olsun uyumlu olur
  3. Selamun Aleykum arkadaşlar. İnternette araştırdım bi türlü bulamadım. windows 8.1 kullanıyorum asphalt 8 kurdum mağazadan( diğer oyunlar içinde geçerli) başkasına vereiym dedim c diskinde bulamadım. Bu oyunun dosyaları bilgisayarın neresinde oluyor. daha gerekli olarak soruyorum biz bu mağazadan aynı googleplay de olduğu gibi direk setup'ını nasıl indirebiliriz. ?
  4. Yarın dediklerini deniyecegim. Cevabi yazacagim insaAllah
  5. Harici okuyucu taksam bile. Kafama takilan konu neden bu laptop tamamen kapaniyor.
  6. Casper Nirvana NB 15 marka laptopum var.  bataryam bozuk olduğu için pirizden kullanıyordum. son günlerde çok ağırlaşmıştı. bende tnc tr nin driver ekli windows cd sini taktım formata başlıyorum. lakin formata başladığı yer olan 39 dk kaldı yerinde laptop kapanıyor. bu işlemi 3 defa yaptım 3 defada kapandı. format cd si sağlam daha dün başka bilgisayara format atmıştım. sizler ne önerirsiniz. başka format cd simi yoksa donanımsal bir sorun mu.
  7. orhan123456789'la devam aleykum.....  hiç demiyorsunuz bunun durumu iyi mi kötü mü... 
  8. Başka türlü hiç olmaz mı.. illa bağış mı gerekiyor.
  9. Selamun Aleykum arkadaşlar. ben bu siteye 5 yıl önce üye oldum. ve ilk üye olurken sadece birkaç link  almak için nick salladım. ve ondan beri hep bu nickle girdim. artık beni rahatsız ediyor. diğer sitelerde nick değiştirme hakkı veriyorlar. benim bu nickimi değiştirebilirmiyiz.  nick'imi Kuveyti yapmak istiyorum..  Olursa çok güzel olur... Selam ve dua ile...
  10. ilk okuduğumda direk güldüm :) vallahi sonuna kadar haklısın. ama emin ol yine en ucuz interneti avea verir :) bide polis hattın varsa yaşadın :)
  11. Yeni bir sorunum daha var. Program güzel çalışyor fakat. ben uzak masaüstüne giriş yapmadan bilgisayarda ki hiçbir komut çalışmıyor. ne kamera kendisi başlıyor nede mause record. ben giriş yaptığım an kendiliğinden başlıyor. bu sorun nasıl halolacak.
  12. Allah Razı gele mouse record la o adımları kayda aldım. o kaydıda başlangıç klasörüne attım. kamera açılıyor ardından o kaydettiğim adımlar otomatik açılıp kamerayı kayda alıyor. Çoook Çoook Sağolun.
  13. muya3813 sizin dediğinizi zaten söyledim. kamera programı otoamatik çalışıyor. sorun kayıt düğmelerininde otomatik çalışmaması   shake42 inşaALLAH HEMEN şimdi dediğinize bakıp deniyeceğim..inşaALLAH OLUR..
  14. Selamun Aleykum kardeşlerim İnternet Cafe işletiyorum. kamera için ayrı eski bir pc kullanıyorum. uzaktan bağlantı yaparak o pcden kamera kaydını başlatıyorum. cafeye ilk geldiğimde hemen kamera pc sini başlatıyorum. ama arada pc ye giriş yapıp kamerayı çalıştırmayı unutuyorum. kamera kaydı yapmazsam 5000 tl cezası var. Gelelim Sorunuma. direk programı çalıştırmak için programı başlat tüm prgoramlar ordan başlangıca atmam kafi. sorun resimde gösterdiğim gibi. ben ayarlara tıklamadan yazılacak bir komutla resimdeki gibi 4lüye basma ordanda rec düğmesine basıp otamatik kayda geçmesi. bunu yapabilirmyiiz. bunun için bir komut hazırlanabilirmi. aynı şu otoamatik program kurmalarda olduğu gibi. hemen next e kendisi basıyor keyi kendisi giriyor. inşallah derdimi anlatabilmişimdir. Bu konuyu Başbakanlığa yazdım cevap yok, iç işlerine yazdım gene cevap yok. imana gelirler diye diyanete yazdım. onlardanda cevap gelmedi. dedim bide tnctr'ye yazim dedim belki sizler cevap verirsiniz :)
×
×
  • Create New...