Jump to content

otvertka

Üye
  • Posts

    182
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1962 profile views

otvertka's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

72

Reputation

  1. Fikir olarak cok iyi dusunmussunuz. Umarim forumdaki bu isin erbabi arkadaslar da destek verir ve guzel bir sey cikar ortaya. Ben elimdeki 23H2 ile ilgili reg kayitlari paylasiyorum. Uygun olanlari ekleyebilirsiniz ben denedim.. 23H2 REG
  2. 0850 ..... li bir numaradan beni de aradilar TTKOM idi. taahhut suremin dolmak uzere oldugunu eger uzatmazsam zamli tarife olacagini soylediler uzattim ve sonra uygulama uzerinden kontrol ettim dogruymus. Tarifem ve fiyat degismis gorunuyordu. Ama TTKOM bildigin resmi yoldan insanlari zorlayip korkutup taahhut sureme daha iki ay olmasina ragmen o 2 ayimi calip zamli tarifeye 2 ay once baslatan tam bir sarlatan.
  3. YAGMURADAM bilgilendirme icin tesekkur ederim. Ben de ekleme yapmak isterim. TR_by' in yaptigi sistemi NTLITE ile acip program silince kesinlikle hata veriyor( Hata win11 tamamen menuler dahil win10 gibi oluyor bir cok kez denedim) ama direk winreducer ile acip silerseniz sorun olmuyor( bu durum son paylastigi iso icin gecerli. daha onceki iso da ise sizin dediginiz gibi dosya gezgini kitleniyor islem yapilmiyor. Son yani burdaki isoda sorun olmadi ben de. su anda kullaniyorum. Kendisine de tekrar tesekkur ederim ) Ben windows11 pro defender pasif icin yazdim bu yorumu kusura bakmayin konudan burada bahsedildigi icin burada yazdim.
  4. Hocam simdi sanalda denedim defender pasif pro olani ama kurulus esnasinda hesap istiyor yani tam kurulum yapiyor. Kurulduktan sonra programlar kaldirilmis ayarlar yapilmis ama TPM kontrol ve hesap isteme var.
  5. Elinize saglik harikasiniz! Benim karar veremedigim bir konu var var. Bende lisansli eset var kullandigim ve defender olmayani kurmak istiyorum ama sonra guncellemelerde sorun cikartir mi acaba? Ben sonra bunun uzerine guncelleme yapmak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz? Tesekkur ederim emekleriniz icin!
  6. Eğer yurtdışından getirtme imkanınız varsa çok az daha eklemeyle güzel bir şey alabilirsiniz. Bizdeki fiyatlar maalesef çok yüksek. Ben 10 gün önce aldım 1100 usd verdim. Lenovo thinkbook 16 G5 i7 13700H nvida GTX 3050 ekran kartlı 1TB SSD burda fiyatını bilmiyorum bulamadım nette. Örnek olsun diye yazdım
  7. Turkiye de gercekten pahali bu verdiginiz 1750 dolara geliyor ve msdos ben cinden aliyorum win11 lisansli ve gpu 13700H ordaki fiyati 1175$ yorumunuz icin tesekkur ederim. su an itibariyle aldim.
  8. Lenovo intel i7-13700H 2.4 ghz 16GB ram 1TB SSD Graphic card: nvdia RTX 3050 bu notebook fiyatı 1150 USD. sizce uygun mudur? tavsiye eder misiniz? Lütfen yardımcı olur musunuz? Ben oyun için düşünmüyorum hatta hiç oyun oynamıyorum. Sadece grafik çalışmaları için gerekli PC.
  9. Emin degilim ama uup dump butun paketleri indirip sonra iso haline getiriyor ve cmcd ekraninda bazi paketler indirilirken error hata veriyor sonra bunlari duzeltiyor mu? yoksa eksik mi iso haline getiriyor anlamis degilim. onun isin msdn en garantisi sanirim direkt iso olarak almayi tercih ederim.
  10. Hocam sağolun cevap için. Evet ntlite guncellemeyi entegre ediyor (en azından başarıyla sonuçlanmıştır diyor) ama ıso yu sanalda denediğim zaman o güncellemeyi tekrar inidirip kuruyor. Aslında en sağlamı CMD ile yapılan ama hep hata veriyor. Yanlış bir şey yapıyorum ama bulamadım.
  11. Merhaba Arkadaşlar! Ben microsoft' un sitesinden indiğim win11 iso dosyasına en son güncellemeyi entegre etmeye çalışıyorum ama hiç bir şekilde yapamadım (MSMG, Dism, CMD ve NTLİTE ile denedim) ama hep aynı hata. Bilen arakdaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
  12. Ustad sagol elinize saglik. Aciklama kismini okudum ama goremedim ag paylasim ve yazicilar konusunda bir kisitlama yok degil mi? tesekkur ederim.
  13. Arkadaşlar ben excelde bir gerı sayım macrosu yapmaya çalışıyorum yaptımda ama userform da sayaç çalışırken kullanıcı cancel tuşuna basınca ''Çıkmak İstediğiniden emin misiniz?'' Yes _No seçenekli bir msgbox göstermek istiyorum ama bir türlü yapamadım. Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. dosyayı ekliyorum Şimdiden teşekkür ederim. (Ben bunu hazırladığım testte kullanacağım öğrenci 20 dakikada testi bitiremezse program kapanacak) Geri sayım sayaç
  14. Bildigim en iyilerden ama rusca bir modifiye sitesi.. https://windows64.net/windows-10-x64-skachat-torrent/sborki/
×
×
  • Create New...