Jump to content

alinka

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alinka

  1. alcalmc, 11 saat önce yazdı:

    Hangi W11 sürümü kurulu? Bu paylaşımları kurabilirsiniz.

     

    Cevap icin tesekkur ederim ama cogunu denedim ozellikle TR_By in yaptigi calismalari. Sonra kendim yaptim sonuc hep ayni oldu. Donma ve skype ile konusurken kopmalar. Yazilimsal mi Donanimsal mi diye dusunuyorum ama Windows 10 ile sorun olmayinca donanimsal tezi curuyor sanirim..

  2. Arkadaşlar ben bir kaç ay önce Lenova marka 13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700H  işlemcili 1TB SSD ve 16GB ram olan bir notebook aldım. Windows 11 kullanırken sürekli donmalar (bu donmalar mili saniye) Skype ile konuşurken kopmalar yaşıyorum. Özellikle dosya gezginini açınca üst kısımdaki renk gecikmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Driverları alırken flash bellekte verdiler yükledim olmadı, kurulumda her şeyi windows'a bıraktım gene olmadı aynı sorunlar devam etti. Windows 10 da hiç bir sorun yok. Bir kaç saniyede açliyor kapanıyor ideal. Ama 11 olmuyor. Bu sorunları yaşayan başka arkadaş var mı? Çözümü var mı? şimdiden herkese teşekkür ederim.

  3. amd_turkey, 5 saat önce yazdı:

    Bir örnek exel dosyası iletir misiniz? Anlık güncelleme mi kastettiğiniz? Eğer edge kaynaklı ise bunda da çekmez

    Hocam hata edge yuklu olmadigi icin galiba.. is bankasinin sitesinden veriler cekmek istiyorum ama olmuyor ofis 2021 kullaniyorum. ama diger PC de ofis 2016 var ordada edge yok ama veriyi cekiyor.

  4. amd_turkey calismaniz icin tesekkur ederim. Bir sey sormak istiyorum sizteminizdeki excel den dis veri cekebiliyor musunuz? (tablo olarak) genelde edge silindigi icin hep hata veriyor. Ben de su kullanilmiyor bu ozellik edge silindigi icin. windows10 pro kullaniyorum. Ama bu hatayi gidermek icin arayis icindeyim benim icin onemli veri cekmek. sizde normal ise sizin ltsc yi kurmak istiyorum. Deneme sansiniz var acaba? Tesekkur ederim simdiden.

×
×
  • Create New...