Jump to content

alfamet

Üye
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alfamet

  1. kütahya merkezdeyim 3 yıldır superonline kullandım şimdi GIBIRNET  diye firma var sorgulama da 75 mbit çıkıyor 100 mbit 85 tl arada internet gitsede tek bende değil herkesin gidiyor aldığım hız 72 mbit gayet memnunum 

  2. abdulhey_, 1 saat önce yazdı:

    Altyapın Millenicom un vereceği hızı taşıyabilirse ben memnunum. 3 yılı gecti. Dış hat arızasına Türk Telekom, iç hatta pek belirli değil, TT veya ekektrikçi veya bilgisayar tamircisi çağırıyorsun ve tutarı kadar para ödersin.  Zaten TTNet tede aynı. Hattın sağlamsa zaten durduk yerde arıza olmaz.  Benim geçen m.h.temsilcisi bayandı, iç hattınızda arıza var elektrik çi çağırıp yaptırın dedi. Google da araştırırken gördüm meğerse o klasik bir yalanmış.! Hemen ardından arızanız ekiplere bildirildi diye SMS geldi. Bende kiracının hattı benim hatta bağladım test etmek için anında bağlandı. Demek iç hattan değil emin oldum. Terbiyesiz kadın niye direkt iç hattan diye yalan söylüyorsun değilmi?  6 . Günde TT ekipleri saha dolabından 5 dk da hallettiler.

    Evinin çevresinde yeni tip fiberle internet alan saha dolabı çoksa büyük ihtimal en az hipernet alabilirsin. Yani 100mb kadar. 

    anladım hocam şimdilik alt yapımda sorun yok bazen yavaşlama oluyor

×
×
  • Create New...