Jump to content

nirvanha

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nirvanha

  1. Bunun microsoft defender 'siz olanınını kurdum şimdi defender lazım ama hiç bir şekilde kuramıyorum.Microsoft store üzerinden kuruluyor ancak oda mail üyeliği istiyor ben klonlama yapacağım içinm lokal kullanıcı ile çalışsın istiyorum nasıl yaparız...

  2. Windows 7 Veya Windows 10 Aynı HDD Başka Bilgisayara Takınca Çaşışsın

    Merhaba,

    Grafiker arkadaşıma  bir iyilik yapmak istiyorum ben sıfır HDD alacağım tüm programları vs kurup (Kendi sistemime) HDD 'yi arkadaşıma yollayacağım ve HDD takıp sistemi sorunsuz çalıştıracak bunu nasıl yapabilirim uzun zamandır bu işlerle uğraşmıyordum ancak daha önceleri bu tür kurulum yapılıyordu gibi hatırlıyorum.Yardımcı olabilecek kardeşim var mı?

     

    Teşekküğrler.

  3. efe34, 2 saat önce yazdı:

    uupdl   deneyip ancak başarılı olamamıştım.Tam anlayamadım galiba olayı.Esd dosyasını indirip iso çevirdim ancak eksik dosya hata iletisini alıyorum kuruluma başlamıyor bir türlü.Diğer linkten iso indireyim teşekkürler.

  4. Dervisim, 02.04.2018 - 22:33 yazdı:
    Dervisim, 02.04.2018 - 22:33 yazdı:
    
    
    Arkadaşlar aşağıda bir Microsoft çalışanı tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ben Windows 7 geri dönüyorum...W11 çıkana kadarda bu insider macerasına son veriyorum.Saygılar.
    1522553725_windows11.jpg


    Hepinize hoşgeldiniz. Bir Microsoft çalışanı ve bir iç Windows montaj testçisi olduğum için, bazen kanal hakkında içeriden bilgiler yayınlıyorum ve bu sürüm bir istisna olmayacak. Bu nedenle, Microsoft, şirket doğru yönde ilerlemediğini fark ettiği için, Windows 10'u geliştirmeyi reddediyor. Spring Creators Güncellemesinin güncellenmesi sonuncu olacak ve Redstone 5 beklenmiyor. Hatırlarsanız, Microsoft, Windows 8 zamanında Windows'un daha fazla parçası olmayacağını belirtti. Windows 10 durumunda duyduğumuz şey aynı, ancak Microsoft parmağın etrafında dönebilir. Yani, hiç kimse henüz üç yıllık bir güncellemeyi reddetmedi. Windows 7, 2009'da, Windows 8'de 2012'de, 2015'te Windows 10'da ve Windows 11'de gizli yol haritasına göre çıktı. 2018 sonuna kadar serbest bırakılacak. yeni işletim sistemi temelleri geri ve birçok kullanıcı gibi Windows 7'de, Windows 10 sürümü LTSB (LTSC) çok benzer olması ve aynı kullanıcı yorumları temelinde, Microsoft küresel sistemin revize etmeye karar verdi olacaktır. Şirket tamamen Metro uygulamalarını istismar ediyor ve Microsoft'un geleceğine göre geleceğe göre klasik Win32 uygulamalarına yoğunlaşacak. Aero geri dönecek ve sistemin arayüzünde olağan şeffaflık olacaktır.

    Microsoft Store sistemden tamamen çıkarılacak ve standart uygulamalar Klondike ve Spider gibi oyunların yanı sıra kendi yerlerine dönecek. Xbox hizmetleri de sistemden kopyalanacaktır ve Steam servisi bunları değiştirecek ve bunlar işletim sistemine önceden yüklenecektir. Daha sonra, Origin ve Uplay gibi uygulama sistemi düzeyinde destek beklenmektedir.

    Tamamen sistemden çıkmış olmakla birlikte, şirkete çok fazla eleştiri yapıldığı ve hatta gözetimin bile sistemin satışını ciddi şekilde bozduğu için, çeşitli takip hizmetleri kurulacak.

    Ayrıca, Internet Explorer tarayıcısı geri döner. Windows 10'da Microsoft, yeni bir tarayıcı olan Edge ile değiştirdi, ancak tarayıcı o kadar başarısız oldu ki şirket eski Internet Explorer ile geri dönmeye karar verdi. Tarayıcı, 12 sürümüne güncellenecek ve son derece değiştirilmiş bir motor Trident üzerine kurulacak, böylece yeni IE, modern web teknolojileri için destek alacak. Uzantılar ve çeşitli PDF belgelerini okuma yeteneği gibi birçok yararlı şey, Internet Explorer tarayıcısının yeni sürümünde mümkün olacaktır.

    Windows Media Player'ın geliştirilmesine devam et. Yeni 13. sürüm, yeni ses formatları için modern bir arayüz ve destek alacak.

    Başlat menüsü, Metro-fayans ve diğer heresi kullanmadan klasik görünüme geri döner. Ancak, diğer şeylerin yanı sıra, Windows 11'de uzun bir süredir söylentiler tarafından yönetilen bir sekme yönetim fonksiyonu olacak.

    Skype aynı zamanda Windows 11'e entegre edilecek, ancak Modern versiyonu herkes tarafından özellikle beğenilmediği için sadece bir masaüstü versiyonu.
     

    Windows 11 ve DirectX 13


    Buna ek olarak, Microsoft Windows 11 sürümü DirectX 13 ile DX12 kendisi oldukça ıslak uygulama programlama arayüzü olduğu gibi yeni API, DirectX 12 sürümü dopilennuyu edilmelidir, ancak yalnızca yeni kart DirectX 13. yeni destekleyecek dikkati çekiyor API, birkaç kez daha hızlı olacaktır. DirectX 12. API, inanılmaz gelse de, aslında Microsoft, yapay zeka ve bir kuantum bilgisayarının geliştirilmesi ile uğraşmaktadır. Bazı gelişmeler, ışık ışınlarını izlemek için yeni bir teknoloji de dahil olmak üzere yeni bir uygulama programlama arayüzüne dahil edilecek. DirectX 13 desteğine sahip oyunların gelecek yıl başlarında olması bekleniyor ve teoride bu API DirectX 9 ve DirectX 11'in başarısını tekrarlıyor.

    Office 2019 sisteme entegre edilecek ve Windows 11 sistemi ücretsiz olacak.

    Genel olarak Microsoft, Windows 11'i her konuda ideal ve her kullanıcıya uygun ideal bir sistem yapmaya çalışıyor. Microsoft hatalarını fark etti, Windows 11 mümkün olduğunca kolay ve hesaplı olacak.

    Windows 10 ve tek bir işletim sistemi hakkında bir şeyler söyleyenleri dinlemeyin, tüm bunlar doğru değildir. Bir kez daha, Microsoft 3 yıllık geliştirme döngüsünü terk etmedi. Bu yıl Windows 11 olacak ve 2021 yılında - Windows 12 ve benzeri. Windows 12 genel olarak Mutlak'ta işlevsellik sağlamalı, ancak şimdiye kadar geliştirme sadece Windows 11'de yoğunlaşıyor.

     

    Ne güzel bir haber , kaynak nedir hocam.

  5. Merhaba kodu verebilirmisiniz.Teşekkürler

     

    Windows 8.1 update1 vl

     

    5962686
     
    3763405 
     
    0083094 
     
    8043656
     
    9947951
     
    5927021
     
    6836500
     
    7367556
     
    1143925

     

    hiçbiri çalışmadı 

    slmgr.vbs /ipk C23TX-8FNX9-C6J6T-BPQW2-CKBDQ
     
    slmgr.vbs /ipk Q226H-HN692-BG7J8-G2PHY-88D3Q
     
    Bunları deneyin
×
×
  • Create New...