Jump to content

Deprem.

Üye
  • Posts

    490
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Deprem.

  1. bilip bilmeden ayar vermeye kalkışma. hangi modemin ap özelliği var hangisinin yok araştır bi öğren. kıt kanaat bilgilere atarlanma
  2. içine gömülü gelen antutu'daki rakamlara aldanmayın arkadaşlar. cihazı root edip antutu'yu sil sonra play store'dan güncel sürümü indir kur . en doğru bilgileri ancak o zaman görebilirsin.
  3. ilerisini düşünerek al birşeyler. mesela link'teki ürünü al. ileride net çekersen modem niyetine kullanırsın. şimdi ise access point olarak. aynı modeli ben kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  4. Nokia 1110i [img]http://img1.loadtr.com/b-377752-nokia_1110i_.jpg[/img]
  5. 1,5 yıl aradan sonra TncTR'ye ilk defa girmek bende "eski sevgiliye" geri dönüş etkisi yarattı... :)

    1. Show previous comments  1 more
    2. Deprem.

      Deprem.

      önceden daha aktiftim öğrenciydim o zaman şimdiyse öğretmen :)

    3. OzgrGvnc

      OzgrGvnc

      1,5 yıl aradan bahsetmişsin ya onu kastetmiştim :D

    4. KintaRo

      KintaRo

      yav kurcalama işte adam tnctr sevgisini dile getirmiş bırak :)

  6. kandiliniz mübarek olsun gönül doslarım

  7. Forum eski haline dönsün bi de kızları askere alsınlar :D

  8. sen nesin be kimsin hem bannedsin hem onlinesin?

  9. aramızda görmek isteriz acemi tnc severi :D

  10. gizemli tnc sever_??

  11. doğum günün kutlu olsun kardeşim...

  12. Sana mavi renk yakışıyor dostum! Ne böyle yeşil yeşil :)

  13. forumda görünce "demek ki bugün biraz fazla mesai yapmış" dediğim adam gibi adam :)

  14. olsa da yesek :D

  15. sensiz bu foruma düşmaanım :D

  16. yiter ya yiter ya bi git yaa :D

  17. Spybot - Search & Destroy 1.6.2 Yapımcı: Patrick M. Kolla Dosya Boyutu: 16 MB Lisans: Ücretsiz Dil: Türkçe Platform: Windows (Tümü) Uninstall Seçeneği? Evet Limit: Yok Spybot - Search & Destroy bilgisayarınızdaki çeşitli türden spyware yani casus programı bulup kaldırabilen ücretsiz bir güvenlik yazılımı. Çok uzun süredir güvenlik yazılımları arasında bulunan ve etkili tespit etme ve silme özellikleri ile önplana çıkan program kişisel bilgilerinizin başka kişilerin eline geçmesini engellemek için sisteminizi casus programlardan arındırma konusunda size yardımcı olabilir. İnternet tarayıcınızda oluşan istemsiz ek program yüklemeleri, açılan pencereler, çökmeler ve hatalar bilgisayarınıza bulaşmış kötü niyetli bir yazılımın habercisi durumundadır. İşte bu gibi durumda yaptığınız gezintiler başkaları tarafından izleniyor olabilir. Spybot - Search & Destroy sürekli olarak güncellenen veritabanı ile sizi en güncel tehditlere karşı korumaya hazır. Download:
  18. RegRun Reanimator 6.9.6.92 Yapımcı: Greatis Software Dosya Boyutu: 8,26 MB Lisans: Ücretsiz Dil: İngilizce Platform: Windows (Tümü) Uninstall Seçeneği? Evet Limit: Yok RegRun Reanimator güçlü ve güncel güvenlik paketleri üreten Greatis Software firması tarafından geliştirilen ücretsiz bir araç. Bilgisayarınız üzerinde tarama yaparak bulunan kötü amaçlı Trojan/Adware/Spyware ve rootkit dosyalarını silmenize yardımcı olan bu araç basit yapısıyla etkin bir güvenlik sağlıyor. Bilgisayarınızın güvenliğini bozan ve kişisel bilgilerinize karşı tehdit oluşturan truva atı, casus yazılımlar ve reklam programlarını bilgisayarınızdan tamamen kaldırmak veya sisteminizden şüphelendiğiniz anlarda kendinizi güvende hissetmek için bu aracı kullanabilirsiniz. Güncellenen veritabanı ile sizi en güncel tehditlere karşı koruyabilen bu kötü amaçlı program silici araç sisteminizde bulunan anti-virüs yazılımları ile birlikte çalışabiliyor. Böylece virüslere karşı aldığınız önlemin yanına yardımcı güçlü bir spyware, adware, trojan silici bu aracı koyarak güvenliğinizi daha da sağlamlaştırabilirsiniz. Download:
  19. Norman Malware Cleaner 1.6.2 (2010-06-18) Yapımcı: NORMAN Dosya Boyutu: 65.70 MB Lisans: Ücretsiz Dil: İngilizce Platform: Windows (Tümü) Uninstall Seçeneği? Hayır Limit: Yok Dwonload: Norman Malware Cleaner bilgisayarınızdaki malware (zararlı) yazılımları bulup kaldırabileceğiniz bir güvenlik aracı. Bu programı normal virüs, spyware vb. diğer korumalarınızın yanında ek olarak kullanabilirsiniz. Tek başına tam bir koruma sağlayacak olmasada sisteminize bulaşan bazı zararlı yazılımların temizlenmesi konusunda yeterli ve işe yarayan bir program olan bu ücretsiz güvenlik uygulaması güncellenen veritabanı ile en güncel zararlı yazılımları sisteminizden kaldırmanıza yardımcı oluyor. Programı indirdiğiniz ve çalıştırdığınız takdirde aşağıdaki özelliklerden faydalanabilirsiniz; Çalışan işlemlerden enfekte olanlarını durdurup iptal edebilme Diskten enfekte olmuş dosyaları kaldırma (ActiveX komponentleri ve tarayıcı eklentileri dahil) Rootkit'leri açığa çıkarma ve kaldırma Doğru registry (kayıt defteri) değerlerini yerine getirme Malware tarafından "hosts" dosyalarında aratılmış referansları kaldırma "Windwos Güvenlik Duvarı" kurallarını zararlı programlardan kaldırma
  20. Dr.Web CureIt 5.00.10 (13.06.2010) Yapımcı: Doctor Web, Ltd. Dosya Boyutu: 43,30 MB Lisans: Ücretsiz Dil: İngilizce ama Türkçe Dil Desteği Var Platform: Windows 98/ME/2000/XP/2003/Vista/7 Uninstall Seçeneği? Hayır Limit: Yok Dr.Web CureIt işletim sisteminizde bulunan zararlı yazılımları bulup, temizleyen ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeden çalışmasın önemli özelliklerinden biridir. Bu özellik sayesinde programı USB bellek gibi taşınabilir depolama aygıtlarında çalıştırarak truva atı, solucan, rootkit ve diğer zararlı yazılımlardan kurtulabilirsiniz. Program sizi internetten gelen zararlı yazılımlardan korumaz. Sadece işletim sisteminizde bulunan zararlı yazılımları en iyi şekilde silebilir. Otomatik olarak güncellenme özelliği ve kullanımı basit olduğundan yararlı bir programdır. Programın tespit ettiği ve kaldırdığı zararlı yazılımlar: Elektronik posta üzerindeki virüsler Ağ üzerinden yapılan indirme işlemlerindeki virüsler İnternet ortamında yayılan virüsler Dosya virüsleri, trojan, spyware, spybot, adware, riskware Şekil değiştirebilen virüsler Keylogger yazılımlar Açık portlar, hacktools, şaka programları Kötü niyetli yazılımlar ve diğer malwareler Desteklediği 35 dilden bazıları şunlardır: Rusça, Arapça, Ermenice, Bulgarca, Çince, Almanca, Çekce, İngilizce, Yunanca, Japonca, Fransızca, Farsca, Portekizce, İspanyolca, Ukraynaca, Türkçe, Özbekçe, Norveçce, İtalyanca. Download:
  21. hem çirkin hem küstah ve bi o kadar da ukala :D

  22. BIOS modlamaktan gözleri pörtlemiş VIP üye :D

  23. Yuh ya! 500 $'a verirsen tabi korsan yazılımın önüne geçemezsin. Bu MS uslanmaz!
  24. Hiç aklıma gelmezdi bi gün hotfile premıum alacağım :D

×
×
  • Create New...