Jump to content

awengers45

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by awengers45

  1. RIPP
     

    elinde olan varsa paylaşırmı

    RIPPER-GFX programı var arşivimde ama windows üzerinde kullanamadım. belki de ben beceremedim. fakat windows7pe üzerinde çalışıyor. ancak bu kez de animasyonlu veya çoklu arkaplanlı gfx menulerini yapılandırırken sorun çıkıyor. özellikle menulist satırları tamamıyla gelmiyor. dediğim gibi büyük ihtimalle ben beceremedim. 
    http://greenflash.su/ , http://reboot.pro/ siteleri ile http://www.gnu.org/ sitelerini inceledim ancak vakit yetersizliğinden çok üzerine düşemedim ve nihayetinde yapamadım da. bu konu ile ilgili olarak sizinle telefonla görüşmek isterim bilgi paylaşımında bulunabiliriz belki. saygılar.
     
    Kişisel bilgilerinizi forumda paylaşmayınız -----> MOTUN

  2. [quote name='mstfckmk' date='17 Şubat 2011 - 19:41 ' timestamp='1297972284' post='965135']
    valla haklarını yememek lazım. benimki tam 8 mbps. aylık limit bile koymuyor adamlar hızım hiç düşmüyor sağolsunlar
    [/quote]


    senin yazını okuyan TTNET'ten para alıyorsun diye düşünür. TTNET tüm türkiyede aynı sanal hızlarla hizmet veriyor. senin onların yerine yalan söylemen çirkin. zaten adsl internettte satın aldığın hizmet 8 mbps ise kullandığın 8 mbps olamaz. olmaz değil olamaz. ancak fiber bağlantı kullanıyorsan olabilir. yalanlarla birilerini haklı çıkarmaya çalışma. ben superonline fiber kullanıyorum. daha önce de kablonet kullandım. bu ikisinde hız düşmez çünkü fiber bağlantıdır. ancak DSL bağlantıda 0(sıfır) metre ve altın uc'lu kablo ile ancak söyleenen hızı alabilirsin. yoksa sen Türk telekom binasının zemin katında mı oturuyorsun.
×
×
  • Create New...