Jump to content

catlak_mami

Üye
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

694 profile views

catlak_mami's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar.Windows 10 bilgisayarım açılırken normal hızda açılıyor fakat kapanırken yada yeniden başlatıldığında bu işlemler uzun süre bekletiyor.2 kere format çekildiği halde değişen bir şey yok.64 bit işletim sistemim ve 10 gb ram im var.Bunun çözümü ne olabilir ?
  2. [quote name='tumer' timestamp='1351563601' post='1251693'] Şimdi alımı yaptık, pc de mecburen kampanya şartlarına uygun sürüm bir sistem var diyelim. Bu yeni sistemin Win8 indirme ve kontrol yöneticisini bize gönderilecek. Bu uygulama sizin sisteminizi 32 bit 64 bit özellikleri dahi kontrol ediyor. 32 bit se onu 64 ise 64 ü indirir. Ben keyi aldım isoyu da yazdırdım. Nasıl olsa elimde hepsi sonra kurarım deyip başka bir sistem kurup onun üzerine format atarsanız aktifleştirme yapmayacaktır. Kolay anlaşılsın diye biraz uzun yazdım. [/quote] Teşekkür ederim anladım ama ben dvd ye çektim diyelim.Sistemde win 7 kurulu hala.Daha sonra tekrar format attım ama win 7 kurdum.Daha sonra win8 kuramam mı ? Diyelim win 8 de kurdum daha sonra win 7 yi kurarsam ozaman win 8 kurduğumda key işe yaramayacak.Olay buysa eğer hiç almam win 8 i daha iyi.
  3. Sormak istediğim birşey var.Şimdi diyelim şuan kullandığım bilgisayara indirdim,dvd ye boot ettim ve temiz bir şekilde kurulumu yaparak aktif ettim.İleride bu bilgisayar ile işim bittiğinde yeni alacağım bilgisayarıma kurmak istediğimde ne olur ? Şuanki bilgisayarıma yeniden format atabilir miyim ? yani 2.defa win 8 kurabilir miyim ?
  4. Kardeş öncelikle ellerine sağlık.Ben bu konulardan biraz uzaktım lütfen bilgilendir beni.Ben win 7 64 bit ultimate kullanıyorum.Buna karşılık gelen hangisidir ? Şimdi Windows 8 Windows 8 pro windows 8 retail windows 8 VL var.Bunlar nedir böyle ben hangisini yüklemem gerekli ?
  5. Arkadaşlar elimde windows 7'nin 32 ve 64 bit tüm sürümleri var.Tek dvd de toplanıyor.C-Ronaldo'nun paylaşımını indirmiştim.(http://www.tnctr.com/topic/172231-windows-7-tum-surumler-sp1-tr-dvd-msdn-21-mayys/)Şimdi ben 500 küsür mb 32 bit güncelleme dosyasını indirdim.Onu indirdim.SAdaece 32 bit olanı.Şimdi bu güncelleme dosyasını bu dvd ye entegre edebilir miyim ? Edebilirsem nasıl edebilirim ? Benim çözemediğim nokta dvd nin içinde hem 32 hemde 64 bit sürümleri var.
  6. Arkadaşlar hotfilden indirmeye çalışıyorum 20-30 kb ile indiriyor.Başka arkadaşlarıma denettim onlarda da hız aynı.Sorun sitede mi acaba ? Başka linke upload etme imkanınız var mı?
  7. Yeni sürümü çıkacak mı yoksa bunumu indireyim?
  8. Arkadaşlar windows 7 yi nasıl editleyebiliriz.Kendimize özgü temayı ve arkaplan resimini nası yapabiliriz ve Windows 7 ye monte edebiliriz.
  9. Ben easyboot programları hazırladım.Grafik yerine geldiğimde sorun çıkıyor.Bu işte profesyonel arkadaşlar var fakat .bmp yazıyoruz ama 8 bit renk ayarları olmuyor.CS3 kullanıyorlar ama olmuyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim.
  10. Ekran boyutlarından hangisini yapmak lazım. 640x480 mi yoksa 800x600.Yani boot ekranlarında küçük görünürmü.Multiboot yapan arkadaşlar hangi ekran çözünürlüğünü kullandı acaba.Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  11. Yani buton vb şeyler. Böyle bir tasarım yani butonları nasıl ekleyebilirim. > Resim reklam içermekte. > Flood yapmayınız.İletiler birleştirildi... > Blackman12
  12. Anakartımın slic ile updateli halini bilgisayarıma uygulamaya korkuyorum gerçekten.Şimdilik beklemedeyim
×
×
  • Create New...