Jump to content

Jubilantt

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jubilantt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Mukemmel Bir calisma olmus ellerine saglik basarilarin devamini dilerim..
  2. Bence bunu dene Win 7 kullanıyorsan baslat calıstıra format: bosluk flash bellek hangi surucu ise mesala format: g enter a bas tumu silinecek evet de bunla olma olasiligi yuzde 90 xp ise eger baslat çalıştıra cmd enter cikan siyah ekranda cd.. 2 nokta enter a bas en son satira git ve yine format: g enter bas evet de format 2 nokta bosluk g enter bununla olmazsa baska careler var sen bir dene sorunu cozeriz inşallah...
  3. bence buna bir bak onun yapacagı herseyi buda yapar.. sah.88475066
  4. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-acer-aspire-8930g-88475066/detay/ bence buna bir bak onun yapacagı herseyi buda yapar..
  5. Bence Vista 32 BİT kullanan arkadas Senden 32 ve 64 bit arasindaki farki soruyor ama sen israrla XP 32 kur diyorsun neden xp 32 bit Arkadasim bence konuyu kapat yeterince cevap yazamiyorsun. Bence vista 64 bit arkadasin makinesi icin ideal işlemcin 64 bit destekliyor ve daha performans alirsin Aradaki farki bildigim icin daha performansli calişacagina eminim Bende vista tarafaari degilim Kesinlikle Win 7 64 bit ultimate kur ve farki gor. 32 bit Kullanip Sonra 64 bit donunce farki gordum 2gb ram da bile. Ama Hala Aaradaki Farki Anlamadim Dersende Buyur. Windows Vista'nın 32-bit ve 64-bit sürümleri arasındaki farklar Mimari Windows Vista'nın 32 bit sürümleri Windows Vista'nın 64 bit sürümleri Sistem gereksinimleri 1 gigahertz (GHz) 32-bit (x86) işlemci veya 64-bit (x64) işlemci, 512 MB RAM 1 GHz 64-bit (x64) işlemci, 1 GB RAM (4 GB önerilir) Bellek erişimi Windows Vista'nın 32-bit sürümü en çok 4 GB RAM'e erişebilir. Windows Vista'nın 64-bit sürümü 1 GB'den 128 GB'ye kadar RAM'i destekler. Sürüm başına bellek erişimi Windows Vista'nın tüm 32-bit sürümleri en çok 4 GB RAM'e erişebilir. Windows Vista Home Basic - 4 GB RAM Windows Vista Home Premium - 16 GB RAM Windows Vista Business - 128 GB RAM veya daha fazla Windows Vista Enterprise - 128 GB RAM veya daha fazla Windows Vista Ultimate - 128 GB RAM veya daha fazla DEP Windows Vista'nın 32-bit sürümleri DEP'nin yazılım tabanlı bir sürümünü kullanır. Windows Vista'nın 64-bit sürümleri donanım tarafından desteklenen DEP kullanır. Çekirdek Düzeltme Eki Koruması (PatchGuard) Bu özellik Windows Vista'nın 32-bit sürümlerinde kullanılamaz. Bu özellik Windows Vista'nın 64-bit sürümlerinde kullanılabilir. Çekirdek Düzeltme Eki Koruması, Windows Vista çekirdeğinin kötü amaçlı bir program tarafından güncelleştirmesinin engellenmesine yardımcı olur. Bu özellik, çekirdek modu sürücünün diğer çekirdek hizmetlerini genişletmesini veya onların yerine geçmesini engeller. Bu özellik ayrıca çekirdeğin herhangi bir bölümünün üçüncü taraf programlar tarafından güncelleştirilmesinin (düzeltme uygulanmasının) engellenmesine yardımcı olur. Sürücü imzalama Windows Vista'nın 32-bit sürümlerinde imzasız sürücüler kullanılabilir. Windows Vista'nın 64-bit sürümleri tüm aygıt sürücülerinin geliştirici tarafından dijital olarak imzalanmış olmasını gerektirir. 32-bit sürücü desteği Windows Vista'nın 32-bit sürümleri, Windows Vista için tasarlanmış 32-bit sürücüleri destekler. Windows Vista'nın 64-bit sürümlerinde 32-bit aygıt sürücüleri desteklenmez. 16-bit program desteği Windows Vista'nın 32-bit sürümleri 16-bit programları kısmen destekler. Windows Vista'nın 64-bit sürümlerinde 16-bit programlar desteklenmez. Umarim Bu Yardimci Olmustur.
  6. Arkadasim Yorumlari okudum da 6370 fena bi ekran kartı degil crysis 2 de oynar call of duty 6 da. Ram 3 gb bitane 2 lik ve birlik var BİRLİK OLANI CIKARIP TAKARSAN 4gb 95 tl civari bi tane alırsan 6GB RAM OLUR O ZAMAN PERFORMANS SUPER OLUR BAZI OYUNLARDA EGER EKRAN KARTI YETMEZSE RAMLAR DEVREYE GİRER VE İSTEDİGİN OYUNU OYNARSİN. LAPTOP TA IYI MARKA. KOTU DEGİL.
  7. Bu sorun bir neden yapabilir Mesala HDD eger iki parysa c: d: ikisini birlestirip tekrar ayirarak halledebilirsin veya hizli degilde yavas biçilendir. oda olmassa F disc cek Cunku bad sektor bulaşmişsa ancak F disc cekerek kurtarabilirsin F Disc fabrika ayarina ceviriyor oda işe yaramazsa HDD Kesinlikle Bozulmustur.. Umarim Yardimci Olabilmişimdir..
×
×
  • Create New...