Jump to content

vatozz

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vatozz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Normali zaten install.wim oluşturmak, muhtemelen ESD Decrypter eski sürümdü yada hatalı usb oluştu, kurulum yapamadınız. Son sürüm ESD Decrypter olduğuna dikkat edin ve rufus ile uefi usb oluşturun. esd yi iso çevirince uefi kurulum olur. Sizde ESD Decrypter ın son sürümü olduğuna dikkat edin ve rufus ile uefi usb si oluşturun. Son sürüm ESD Decrypter official site https://rg-adguard.net/dl/decrypt/decrypt-release.7z önce update_keys komut dosyasını çalıştırın keyleri güncellesin.
  2.   Şuan son sürüm update v3 crack v4 'ü yapın, 9. sayfada kenank paylaşmış. updateleri tek tek yapmaya gerek yok direk v3 yapın Çince ve tam ekran sorunu içinde bu sayfanın yukarısında anlatımı var.  
  3. Evet bende de uyuşmadı extended sadece paylaşıcı olduğu için tek tek kontrol etmesi mümkün değil tabi ki, şimdi geçen seferde indirdiğim dervisim' in paylaştığı torrent den indiriyorum onda hiç sorun yaşamadım. (x64 enterprise)
  4.   Çok teşekkürler sağ olun. :give_rose:  
  5. 15 dk da hepsi inmiş müthiş. :D çok teşekkürler siz olmasanız ona buna boyun eğecektik.
  6. multiple edition içinde single language var mı ?
  7. K.J diye bir aktivator vardı o sağlam değil mi arkadaşlar ? Lisanslıyordu benim kullandığımda ama w7 ye dönmüştüm şimdi tekrar w8 e geçicem kullanmayım mı ? k.j.121108 var bende.
×
×
  • Create New...