Jump to content

dstk

Üye
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dstk

  1. bütün versiyonların isoları msdn orjinal ve ayrı ayrı denendi. cmd dism komnutlarında dahi aynı hatayı veriyor. anlamadım gitti. bi kaç gün önce eski sürümleri mount edebiliyordum. ne zaman windows 10 rs2 adk kurdum böyle oldu. şimdi eski versiyon dism dahi kullansam sonuç hep aynı. bıkkınlık geldi denemekten. microsoft artık herşeye zorluk çıkardığı için ona yordum ama sorun başka birşey anlaşılan.
  2. Evet WIM formatında ESD değil. dosyayı tekrar tekrar oluşturdum. Hatta sürümleri birleştirmeden tekli orjinal farklı farklı wim dosyalarında denedim sonuç hep aynı. windows zaten yeni kuruldu ve çok şey de kurulu değil temiz durumda. neden böyle anlamadım. diğer windows sürümleri mount oluyor.
  3. Onunla da denedim kardeşim bu hatayı veriyor onunla da.
  4. Windows 10 RS2 1703 orjinal msdn dosyası 1703 versiyonlu dism kurulu olmasına rağmen mount olmuyor. hata veriyor. sadece wintoolkit ile değil bütün programlarda bu aynı. neden olabilir bir çözümü varmıdır? verdiği hatayı da aşağıya geçiyorum.
  5. Windows 10 RS2 isolarını dism ile mount ettirmiyor. .net fw 3.5 eklettirmiyor. değişiklik yaptırmıyor. bunun bir yolu yok mudur?
  6. @köylü Kardeşim IE Toplu Güncelleme dosyasını (KB3185319) dism ile entegre ediyoruz sıkıntı yok kurduktan sonra bakıyoruz entegre de olmuş ie hakkındaya girince görüyoruz entegre olmuş ama tekrar windows update te gözüküyor. aynı sıkıntı KB3046269 da da var. aynısı. Bunun olmaması için ne yapmalıyız? Sen sistemini hazırlarken nasıl yapmıştın bilgi verebilir misin? İyi Bayramlar...
  7. Internet Explorer 11 de son güncelleme toplamaları (örneğin bu ay IE11-Windows6.1-KB3185319-x64) dism ile W7 ye entegre edilse dahi update taramasında tekrar çıkıyor. Bu neden olabilir @köylü ve diğer arkadaşlar? Aynı sorun KB3046269 güncellemesinde de var. Şimdiden teşekkürler
  8. Açık kaynak kodlu diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Zannetmiyorum ben de...
  9. sysprep yöntemi de işe yaramıyor. Çalışan windows 10 dosyalarında değişiklik yapınca da sistem çöküyor. dosya koruması gibi birşey var.
  10. Windows 10 sistem dosyaları üzerinde görsel modifikasyon yapıldığında sistem çöküyor. Wim dosyası için aynı şey yapılında kurulumda hata veriyor. Bunu aşmanın bir yolu yok mudur?
  11. Elinize sağlık. Sistemde bütün runtime bileşenleri yüklü ve günceldir. AntiVirus kapalı olarak Admin modunda çalıştırıldı. Kurulmadı. Runtime Error (at -1:0) : Cannot Import EXPANDCONSTANT Bilginize...
  12. dstk

    Ikonlar Gitti

    Windows 7 ve sonrasında sistem simgeleri imageres.dll dosyasında tutulur. imageres.dll ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Bi inceleyin derim.
  13. KB2533552 güncellemesi offline olarak entegreli mi? Özür dilemene gerek yok kardeşim ben teşekkür ederim uğraşıyorsun yapıp paylaşıyorsun. Sağolasın.
  14. Merhabalar elinize sağlık. geçen ayki çalışmanızda framework yoktu. Bu çalışmanızda eklemişsiniz. Neden 4.5.2 Final değilde 4.6 RC? bir de KB2533552 güncellemesi offline olarak entegreli mi? İyi günler. :)
  15. teşekkürler ama esdli sistemin link ölmüş malesef
  16. Sistem güzele benziyor eline sağlık fakat turbobit sürekli indirmeyi kesiyor. 4 oldu baştan deniyorum.
  17. Nerden bulabiliriz bu sade biosu?
  18. Evet bios mod var işte. Bende bios update yaptım ama hala durum aynı.
  19. Yeni notebooklarda artık biosa product key gömüyorlar ve starter, home basic veya home premium ise ultimate yada linux, xp vs. kurdurmuyor. Kursan bile boot ekranında kilitlenip kalıyor. Biosta gömülü olan product keyi nasıl yada neyle silebiliriz?
  20. Legion kardeşim paket çok güzel. Bizi bekletmeden güncelliyorsunda. Allah senden razı olsun. Paketle alakalı birşey sormak istiyorum. Paketin içinde Kritik yüksek öncelikli, isteğe bağlı ve düşük önemde olan tüm güncellemeler mevcut mu?
  21. Sağolasın. Nero 11.2.400 Lite Türkçe olanı var mı? Çok güzel kuruluyor ama türkçe değil.
  22. peki wim dosyası içinden direk res dosyalarından batch yamalama yapılabiliyormu? xpdeki 7iso paketleri gibi?
×
×
  • Create New...