Jump to content

male0707

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

male0707's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. hala kullanan var mı ömrünü merak ediyorum, ssd diskler gibi çabuk bozuluyor mu?
  2. Hocam onda secureboot aktif çalışıyor mu??
  3. Eski bilgisayarlarda usb yi görmüyor yada bios da takılı kalıyor acaba nedendir ? foxconn g31mx anakart mesela
  4. Önyükleme ve Disk Yönetimi Programları'nda Windows Disk Yönetimi açılmıyor hata veriyor ( mmc.exe sıra sayısı bulunamadı başlık, 1 sıra sayısı, c:windows\system32\ODBC32.dll bulunamadı) sistemdenmi bizim acaba ?
  5. Multiboot usb ye rufus ile yazdırınca içi bozulmaz mı hazrır multiboot sistem ?
  6. Hocam uefı secure boot da da kullanmak istiyorum o yüzden ? iso tercihim değil
  7. Multi usb içinde Programlar ne şekilde geliyor çözemedim ? programs.wim nerde olmalı usb içine atmak istiyorum ama başaramadım ? programlar gelmiyor
  8. @By_FaRuK Hocam çok teşekkür ederim fakat ufak bir iki sorum var ? Secureboot aktif pc de çalışıyor mu ? Bir sorum olacak; güncel köylü yada başka birinin windows 10 pe sistemi nasıl entegre edebilirim acaba ? bcd ile direk eklemek yeter mi legacy nasıl ekleyebilirim tşk.
  9. Tşk hocam 1.5 de sıkıntı var bazı alt klasörler ve alt dosyalar siliniyor 20 gb program driver vs arşiv içerisinde deneme yaptım ? ++ 1.5 de de bazı alt klasörler siliniyor ? ben bu isi anlamadım bakalım napcaz
  10. Hocam wimkur da wim yöntemi seçilince otomatik bootisox daki gibi isime göre seçtirmeden kursa süper olurmus. Ama buda güzel ?️?
  11. Hocam klasör içerisinden bazı dosyaları silebiliyorum eskisi vardı 1.4 onda sıkıntı yoktu ? bunda hepsini korumaya alıom alt klasörler bazen siliniyor ?
  12. Birde SSTR içerisinde strelec8Eng.wim strelec8NEEng.wim strelec10Eng.wim strelec10x64Eng.wim dosyaları yeterli mi ? Komple atarsak 8gb olarak da 10 gb olarak ta sığmıyor fat32 bölüme o yüzden belirtmemissiniz
  13. 0xc00000e hatası alıyorum ? harici değil notebook casper de secure boot acık kapalı hepsinde tamam çözdüm tşk usb de varmıs hata .
  14. Hocam bootisox64.wim ile hem 32 bit hem 64 bit format atabilir miyiz?? Yoksa bootisox86.wim 32 bit format için gerekli mi yada diğer deyişle eski pc lere de format atar mı?
  15. Hocam çözdüm daha önce bilgisi olmayanlar, notepadd plus ile menu dosyalarını düzenlerse sıkıntı yok ben not defteri ile düzenleyince alıyorum o hatayı ?
×
×
  • Create New...